Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

yavrus ben kabak yaptım
ne uyanıklığı canımcım
o kadar işten sonra hal kalır sende
zaten nokta gibisin yakında anti tez olacan
bu kadar işe gözüm aydın bu seferde damadın
ev telefonunu bozmuş pc başında su çmeye kalkarsa
olacağı buydu savaşta aramış bu tel niye meşgul diye bozuk atıyor
sende çalıştırma kızım gelinimi aaaaaaa olmazki:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

çok sevindim meleğimizin iyi olduğuna inşallah daha iyi olur..dualarımız onlarla...:Saruboceq:

iyi akşamlar canım bende hallettim işlerimi kızlardan da sonunda pc yi alabildim
nasılsın tatlım kubramızın iyi olmasına çokkk sevindim inş enkısa zamanda normale dönecek meleğimiz:Saruboceq::Saruboceq:

oh canım maşallah
allahtan bizim pc ikilendide
sorun çıkmıyor bu sefer üçlemek
gerekiyor efede dadanmaya başladı
inşallah canım betülcüm mutlu mutlu
sağlıklı bir şekilde dönerde bizde derin bir nefes alırızŞenizŞenizŞeniz

ay sende benı ıyıce tek hucrelı yaptın kıssss
bır tup bagla dısarı cıkarkenler bır nokta gıbısınlerrr
alınıyorum vallahıııııııııısenağlamasenağlamasenağlama
damadımın ne sucu var beeee sen belaparatonerı karunun yanında hersey olur
bırde damatcıgımı sucluyorsun

ıyı aksamlar yafrularrrrrrrrrrr
yemegı yedık kızları babaya sattım oyun oynuyorlar bende sızlere bakayım nazı yatırınca arkadasla onun evıne gıdecegız ıslerımız var accık
elıflede babası dvd keyfı yapacakmıs.3boyutlu guzel bır cızgı fılm vardı benım teknolojık kocıs elıf sevıyor dıye 3 boyutlu gozluk almıs suprız olsun dıye.cızgı fılm keyfı yapacaklar gozluklerını takıp bende arkadasla yenı eve gıdecegız
sızlerede ıyı aksamlar dılıyorum canlarım benım meleklerımı ve sızlerı cok ama cok opuyorum sekerlerrrrrrr

ne alınıyorsun yafrim benim
ben sana kıyabilirmiyim
sendenmi bana bendenmi sana
bulaştı bilmem ama bu bela paratonerliği neyse
yavaş yavaş iletişimden kopuyorum anlamadım gitti
önce cep şimdide ev tel
allah nete zeval vermesin
yavrus bugün vadi var nerde seyretçeksin
unuttun galiba :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

çok sevindim meleğimizin iyi olduğuna inşallah daha iyi olur..dualarımız onlarla...:Saruboceq:

allah razı olsun canım benim
kimseye bir daha göstermesin
sende hamile hamile öyle ağır işler yapma
allah korusun sonra bide senle uğraşmayalım canım
bebişimize ve kendine iyi bak datlum benimŞenizŞenizŞeniz

sabah minikte yazmış sağolun canlarım beni düşündüğünüz için ama elimde değil ki canımın kıymetini hiç bilmiyorum çok pimpirikliyim,bende kendime kızıyorum ama böyleyim işte işler dururken yan gelip yatamıyorum işte her şeyi dört dörtlük istiyorum...bugün zaten misafirlerim vardı mecburen koşturdum...gerçi kimse gelmesede aynıyım ama ne yapıyım işte ben böyleyim

iyi akşamlar sultanlar ,maş.sayfalar dolmuş gene ,benim kociş izinli hava da soğuk deye bütün gün evde pc başında bana sıra gelmiyo valla sizleri gördükçe kıskanıyom hee,sürekli burdasınız ben uzak kalıyom bea,
minik meleğimiz kübracık daha iyiymş çok şükür allahıma ,
havale deyince kızımın küçüklüğüne gittim geeldim,kızım 10 aylıkken geçirdiğimiz kazada kafa travması geçirmişti ,buna bağlı defalarca nöbet geçirdi,10 yaşına kadar prof.gözetiminde ilaç tedavisi gördü ,dr.çok titizdi ve atlattık,şimdi ii çok şükür ama havale denilen şey çok illet bişey ,aklıma geldi paylaşmak istedim,
kübramızın anneciğine selamımı söyleyin,onu çok ii anlıyorum,tekrar böyle bi tecrübe yaşamasınlar inş.rabbimden acil şifalar diliyorum...

Son düzenleme:

çok sevindim meleğimizin yoğun bakımdan çıktığına
inşallah dahada iyi olacak.duacısıyız meleğimizin:Saruboceq:

Ay demek çıkmış betülün meleği yoğun bakımdan. Allah'ım tez zamanda şifalar nasib etsin yawrum benim ya senağlama

bu arada efsuncum doğum gününden hiç bahsetmedin canım nasıl geçti efenin doğum günü:uhm:

iyi geçti benim için ttalım
ama efe çok mutludu
efsunumunda doğum günüydü
bu sefer baba yaptırdı pastayı
efsunumu unutmuş içim burkuldu
ama güzel geçti tatlım benim
evde yaptım bebişimiz var diye zatenŞenizŞenizŞeniz

Aaa doğum günümüydü canım.. Kaçırmışım ben takib edemiyorum düzenli benim kız durmuyo artık eskisi gibi..

Doğum günü kutlu olsun canım geç oldu ama a.s. a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…