- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #13.901
eşime geldim şekerim bak senlede aynı şehirde aynı havayı soluyoruz....naber canım nasılsın bende bi bakıyım dedim
kim var kim yok diye
bu arada rüya nereye gittiki
hiçyerinde durmuyor maşallah:roflol::roflol::roflol:
saol şekerim ....ben biraz üşütmüşüm onun dışında iyi sayılırım canım
rüya eşinin yanına gitti
gunaydınlar sekerlerrrrrrr
nabersınızzzz??
keyıfler ıyıdır ınsaallah canlarım hepınıze guzel bır gun dılıyorum yafrularrrrr meleklerımede guzel bır gun dılıyorum canlarım.
gece kubramızın mrı cekıldı sonucları ogrenmek ıcın arayacagım ama saat bır 10 11 olsun dıye beklıyorum.
nunukummm canım benım guzel cıkmıssınız sekerler masallah sızlereeeeee
rabbım nazarlardan esırgesın ınsaallah
belınayım allahım sana akıl versın sekerım ne dıyım yaaa sen bızı sınır etmek ıcınmı yapıyosun neeeeeee dınlen yatsana sen yaa ne kosturup duruyorsun sekercıgım canına uzulmuyon bebegını demı dusunmuyorsun canım yaaa.yorma annecıgı onu :))
ruyacıgım canım benım hadı gozun aydın seker.guzel gunler dılıyorum kocıskonla sana.arada ugra ozletme kendını sekerımmm ok.
sımdılık byee yafrular cayımı koyayım naz hanım uyandı nana ızlıyor elıfcıgım hala uyuyor:)
ceren canım yaa cay superrrrrrrrrrrrrrr ıcım gıttı vallahı
bır bardak kahvaltı oncesı alayım ellerınden soyleeeee
Şşşşşşşşşşşttttttt rüyanaz orda mısın
Nasılsın canım iyi gecelera.s.a.s.a.s.
eşime geldim şekerim bak senlede aynı şehirde aynı havayı soluyoruz....
saol şekerim ....
saol canım benim...bol bol hasret giderioz eşim izinli yanımızda pazartesiye kadar güsel geçio zaman akşamlarıda sizlere udruyorum...öptüm herkesi şekerlerim bu arada geçmişi okumadım sadece ilk sayfaya baktım kübramız nasıl oldu biriniz söleyin bana çok merak ettim onu da...laptop var elimde o yüzden çok rahat kullanamıorum bunu beceremiom mause olmadıgı için sayfaları okuyamadım kızlar öptüm hadi çenem düştü...
kızlar tinkimi arkadasımızın yazdıklarını gördünüz mü?
artık giremeyecegim demiş elveda yazmıs:1no2::1no2::1no2:
Üzüldüm ama ne oldugunu anlayamadım:uhm::uhm::uhm:
davidofcum iyiyim canım hamilelikte şimdilik iyi gidiyor,rahatsızlığım yok allaha şükür...meleğin nasıl canım resmini takviminde gördükçe ısırmak istiyorum cadıyı vallahi...
gülzeynocum ne biliyim ayol kimse olmayınca herkes dizi seyrediyor zannettim,ben iyiyim canım sen nasılsın?
evet canım ben gördüm saatlerdir aklım onda çok canım sıkıldı,inşallah kötü birşey olmamıştır...
Aaa doğum günümüydü canım.. Kaçırmışım ben takib edemiyorum düzenli benim kız durmuyo artık eskisi gibi..
Doğum günü kutlu olsun canım geç oldu ama a.s. a.s.
davidofcum iyiyim canım hamilelikte şimdilik iyi gidiyor,rahatsızlığım yok allaha şükür...meleğin nasıl canım resmini takviminde gördükçe ısırmak istiyorum cadıyı vallahi...
gülzeynocum ne biliyim ayol kimse olmayınca herkes dizi seyrediyor zannettim,ben iyiyim canım sen nasılsın?
burdayım canım ama çıkıyorum şimdi..iyiyim canım benim saol tşk ederim sen nasılsın çok öptüm seni....
ne yazmıs olabilirki esini kızdıracak???:uhm::uhm:
Bende cok sasırdım :1shok:
belinay davidof efsunefe
Hepinize iyi geceler
Benden bu kadar sarjım bitti artık:roflol::roflol::roflol::roflol:
canım uzun hikaye...dedim ya fazla açamıyorum konuyu,belki yine okur falan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?