Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

kızlar tinkimi arkadasımızın yazdıklarını gördünüz mü?
artık giremeyecegim demiş elveda yazmıs:1no2::1no2::1no2:
Üzüldüm ama ne oldugunu anlayamadım:uhm::uhm::uhm:

naber canım nasılsın bende bi bakıyım dedim
kim var kim yok diye
bu arada rüya nereye gittiki
hiçyerinde durmuyor maşallah:roflol::roflol::roflol:
eşime geldim şekerim bak senlede aynı şehirde aynı havayı soluyoruz....
ben biraz üşütmüşüm onun dışında iyi sayılırım canım
rüya eşinin yanına gitti
saol şekerim ....

saol canım benim...bol bol hasret giderioz eşim izinli yanımızda pazartesiye kadar güsel geçio zaman akşamlarıda sizlere udruyorum...öptüm herkesi şekerlerim bu arada geçmişi okumadım sadece ilk sayfaya baktım kübramız nasıl oldu biriniz söleyin bana çok merak ettim onu da...laptop var elimde o yüzden çok rahat kullanamıorum bunu beceremiom mause olmadıgı için sayfaları okuyamadım kızlar öptüm hadi çenem düştü...

canım kübracık yogun bakımdan cıkmıs durumu iyiye gidiyormus
Dualarımızı bekliyor:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

davidofcum iyiyim canım hamilelikte şimdilik iyi gidiyor,rahatsızlığım yok allaha şükür...meleğin nasıl canım resmini takviminde gördükçe ısırmak istiyorum cadıyı vallahi...
gülzeynocum ne biliyim ayol kimse olmayınca herkes dizi seyrediyor zannettim,ben iyiyim canım sen nasılsın?

kızlar tinkimi arkadasımızın yazdıklarını gördünüz mü?
artık giremeyecegim demiş elveda yazmıs:1no2::1no2::1no2:
Üzüldüm ama ne oldugunu anlayamadım:uhm::uhm::uhm:

evet canım ben gördüm saatlerdir aklım onda çok canım sıkıldı,inşallah kötü birşey olmamıştır...mesajlarını eşi okumuş o yüzden...fazla birşey yazmıcam belki yine okur...

Son düzenleme:

canım iyiyim işte cocukları uyuttum bi bakınayım dedim

Aaa doğum günümüydü canım.. Kaçırmışım ben takib edemiyorum düzenli benim kız durmuyo artık eskisi gibi..

Doğum günü kutlu olsun canım geç oldu ama a.s. a.s.

sağol canım benim normal
topik olarak ne güzel ki kalabalılaştık
üzülmne canım benim ŞenizŞenizŞeniz

Ayy bigün yüzyüze gelirsek Allah'ın izniyle ısırırsın inşallah bende senin kızı yerim yer :)) Hamilelğinin iyi gitmesine sevindim canım kucağına da alırsın sağlıkla hayırlsııyla inşallah..

Kız ben diziden kaçtım walla ne dizisi :1ninca:

Aaaa tinkimi nereye kaçmış ben o mesajı da görmedim ya walla herşeyi kaçıırıyorum kızlar mazur görün artık beni kafamçokkarıştı

hanımlar merhaba
kızlar uyudu bende yanınıza geldim.
aslında benimde uykum var ama sizlere bakamadan edemedimsengözlerimebaksanab
bu arada tinkiminin mesajı nerde hanımlar bende göremedimde
ama inşallah geri döner geçici bir ayrılıktır bende üzüldüm bu duruma:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…