Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ay ben cok fesat bır karuyummmmmmmmm
baslamıs bagırmaya dıyınce

yafrular arkadasım geldıı bız kahvelerımızı ve sıgara keyfıne gıdıyoruz hadı kosun o koymadan kahvelerı yetısın sekerlerrrrrrrrrrrr
opuyorum sızlerı sımdılık byeee
muckkkkkkkkkkkkkkk

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ay ben cok fesat bır karuyummmmmmmmm
baslamıs bagırmaya dıyınce

allah seni napmaya fesat garuuuu seni :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

neyse sekerler size doyum olmaz bende az uzanayim esim trasini olana kadar bugün camiye yetisemedi
sonrada alisverise gitmek istiyorum tabi kadin dr unutmayalim öpüyorum görüsürüz yine byeeeeeeee

slm kızlar neler yaptınız ben cadıyı uyutunca ya kadar cnm çikti yemke pişiyo şimdi temizik yapiyorum bi yandanda sizlere bakıyım dedim

senin dişlerinden servetmi kazanacaktı:roflol::roflol:
kaçtı ha:roflol:yoksa sendemi adamın elini kırdın kız:roflol:

yok tatlım geçen hafta gittim ilaç verdi gönderdi.
cuma 11 e randevu verdi çekelim dedi .
acaba adama çaktırmadan efemi birşey yaptı.:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
efe çünkü adamın satranç takımına takmıştı.:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

kızlar şaka şaka ben hiç size kızıp küsebilirmiyima.s.a.s.a.s.

naz yapam dedim ayollllll:enbuyukkk::icecream:

anlaşılan siz ana oğul adamı delirttiniz adamda kaçıcak delik aradı.kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…