- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #14.041
canım bu güzel günde hayırlı haberin için Allah razı olsun cok sevindik:sm_cool::sm_cool::sm_cool:canlarım sımdı hatıceyle konustuk dune gore daha ıyıymıs sarkılar soylemısler konusmus daha ıyıymıs hatta sıkıldım eve gıdelım dıyormus
hepınıze cok cok selamları var hepımızı meleklerımızıde opuyor
cok mutlu oldu sızlerın duaları halını hatrını sormasına
ınsaallah gelınce gorusmek uzere dıyor
Canım gecmiş olsuna.s.a.s.a.s.şimdi ben dün kk nın karşısındayken kötü oldum birdem nolduğunu anlamadım beynim zonklamaya başladı:bbo: şiddetli bir ağrı kendimi nasıl yatağa attımı bilmiyom dengemi kaybettim önümü görmez oldum eşimin telefonunu aramak için aldım tlf nu aramaya bastım ama gerisini hatırlamıyom eşim sesim çıkmayınca hemencecik eve gelmiş beni hastaneye götürdüler ömrü hayatımda ilk kez tansiyonum yükseldi tamda 20 ye yükselmiş ya dr iyiki hemen getirdiniz dedi allah korusun dahada kötü şeyler ola bilirmiş
ya ben evet ben günaydınımı yazdım kıza kahvaltı vereyim diye mutfaga gittim tabi uğraştım yemedi sinirlendim bişey yapmadan geldim ama gene bir dünya yazmışsınız ya off hızınıza yetişmek imkansız yani :) Kendimi şöyle kısaca tanıtayım 11,5 aylık cimcime bir kızım var, öğretmenlik yapıyordum kzım doğduğundan beri ev hanımı oldum, Antalyada yaşıyorum (evlendim geldim eşim buralı) mutluyum, huzurluyum :) işte böyle yeterlimi...
slm kızlar görüşmeeli nasılsınız?
canım bu güzel günde hayırlı haberin için Allah razı olsun cok sevindik:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
Canım gecmiş olsuna.s.a.s.a.s.
Allah yavrunu bagıslasın mutlulugunuzu daim etsin
Minikten sonra bi hemserim daha cıktı
Bende dogma büyüme ankaralıyım
Bir baskadır benim memleketim:1hug:
Canlarım bugün sabahtan giremedim
Kahvaltıda ekmegimiz yoktu markete gittim
Gelirken cocukların arkadaslarını gördük kahvaltıya cagırdık
Cocukları yalnız bırakmayayım diye giremedim
Sonra bi baska komsum kahveye geldi
Evi toparladım derken 15 sayfa yazmıssınız onları okuyana kadar bu saat oldu
Hepinize hayırlı cumalar
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
miniğim ya bak ne diycem.
biz şu öğrenim durumu yazan yere acaba öğrenci yazsak çok abes olurmu he ne dersin.
:roflol: :roflol: :roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
neden olmasın bebegımmmmmm olur tabı hadı gel yazalımmm
ay gulerlermıkı bızeee evlı coluk cocuklu bırde kkda laflamaktan okulu bıtırememısler daha dıye:roflol::roflol::roflol::roflol:
aaaaaaa şekercim niye gülsünler.bizde yanına üniversite öğrencisi yazarız.havamız olsun.
:roflol: :roflol: :roflol:
afiyet bal şeker olsun yavru kuşum benim.
ama kahveden bizede ısmarlarsan tabi.yoksa malesef sanada yok.
ohhhhhhhh şekerim ellerine sağlık nasıl güzel geldi.
sağolasın.
ay ya gerçekleştirebilsen şu olayı gerçekten ne güzel olur dimi.
hani şöyle hep bir araya gelsekde birbirimizle hasret gidersek harika olurdu.Şeniz Şeniz Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?