Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

zeynom lafım baz arkadaşlarda rep istiyolar ama onlarda vermeleri gerekiyor cnm

cnm ban verebilmen için en az gün içinde 10 kişeiye vermen gerekiyor taatlim

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
supermıs yaaaaaaaaaaaaa
cok sagol sekerrrrrrrrrrrrrŞenizŞenizŞenizŞeniz

gunaydın sekerlerrrrrrrrrrrrrr
gununuz aydın olsun ınsaallah
meleklerım nasıllar?sızlerde ıyısınız ınsaallah
ay sormayın naz 9da gozunu bır actı anneeee hadı attaaaaaaaaa dıye.
ooooooooooooo ıkı gun dısarı cıkmayla cocuk ıcerde durmaz oldu ısım var benım bunlarla bu yaz sekerler
sabahdan aksama dısarlarda surtecem boyle gıderse:)))
pc olayınada bır cozum bulmam gerek ozaman :)))
sızlerıde yanımda goturup bende sıze takılam barııı
kahvaltıdan sonra gorusmek uzere canlarım sımdılık muckkkkkkkkkkkkk

miniğim canım hoşgeldin nasılsın? kızlar uyandımı öptüm sizi
seni yakalamışken sorayım senin sınavın ne zamandı?

günaaydın meleklerin güzel anneleri

işte sizlerin melekleri
bi kaç gündür ben gelene kaa hepiniz çıkmış oluyodunuz,nasılsınız umarım her şeyler yolundadır,ben temizlikten anca kafamı kaldırdım,hala dinlenemiyorum,ergen meleğimde peek sever iş yapmayı,bi yardım eder ki sormayın,yok kıslar büyüselerde fayda yok nedli sağlıklı,başarılı olsunlarda bari kendilerine faydaları olsun...
kubrabetülcüm minik meliğimiz nasıl oldu,toparladınızmı kendinizi,hepinize öpçüklee

günaydın canım,hoşgeldin.ooohh sen ne güzel temizliğini yapmışsın.ben daha yapamadım,tam yapacaktım kübranın rahatsızlığı girdi.şimdide gelen giden sağolsun.fırsatım olmuyo.pis evimi herkez gördü.amannn ne yapayım sağlık olsun yeterki.
canım kübra şimdi çok iyi şükürler olsun.kontrole de gittik her şey yolunda çok şükür.
sen ve ergen meleğin nasılsınız?büyüdükçe hiç iş yapmıyolar demi.amannn ne yapalım sağlık olsun.öptüm canım

çok şükür cnm meleğimiz iyi olsun da sen temizliğini hep yaparsın,ah ergen meleğim beni delirtmeklen meşgul ,küçükken bizde çok hastalıklarla uğraştık yıprandık,
ama derler ya büyüdükçe dertleride büyüyo diye çok doğru bi laf,
zorlukları çok ama bugünlerinizi doya doya yaşayın benden demesi...

Son düzenleme:
miniğim canım hoşgeldin nasılsın? kızlar uyandımı öptüm sizi
seni yakalamışken sorayım senin sınavın ne zamandı?

gunaydın canım benım
hb bebegım.evet canım uyandılar 9da sımdı kahvaltı yapıp cıkaracagım oynasınlarda oglene yatırayım dıye dusunuyorum bakalım
sınavım bu hafta sonu ıkı gun canım.
hayırdır bebegımmmmmmm oku ufle benı anammmmmmmmm vallahı cok ıhtıyacım varr:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

miniğim kuşum hoşgeldim tatlım,meleklerini çok öpüyorum,
benim meleğim küçükken bizde hep dışarlardaydık,işlerimi yetiştirmezdim,artık kendi çıkıyo ama hep aklım onda,gözümüzün önünde idare etmesi gerçekten çok kolay...
illede gemeyi pek bi seviyo bu mlelekler,
bide bu işler arasında sınava hazırlanıyosun maş.allahım zihin açıklığı versin kuşum...

oynasınlar canım havada güzel.bende bugün gelen olmazsa kızı çıkarayım diyorum hem bana hemde kübraya iyi gelir.
canım benim okumazmıyım,çok çalıştın canım çalışmalarının karşılığını alacaksın eminim.dualarım seninle:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kız sabah sende beni güldürdün allahta seni güldürsün inşaallah

herkese günaydın kızlar
bugün işim çok yarın misafirlerim gelicek
cuma duasını bende yapıcaz
çokkk çalışmam lazım çokkkkkk
önce sizden doping almaya geldim....:teytey::teytey:

sekerler bız dısarı cıkıyoruz
hanımları accık oynatayım market alısverısımıde yapıp geleyım dıye dusunuyorum
yarın ve hafta sonu cıkamam sanırım
gorusmek uzere sızlerı ve meleklerımı cok ama cok opuyorum canlarım
kıb

günaydın canım,uğrarım nede olsa yakın oturuyoruz.yolumun üstü.sırnaşık şey
sahi kız biz o kadar çekirge çocuk hastanesinde yattık.hiç ziyarete gelmedin:dilcikar:

aşkolsun şekerim bilmiyodumki bilsem inan mutlaka gelirdim...
evime 5 dakkalık mesafede gelip ziyeret etmezdiydim seni ve kuzunu...
allah inşallah daha güzel yerlerde oturup tanışmayı nasip etsin....:Saruboceq::Saruboceq:

gez şekerim gez
helal olsun sana iki dakka evde durmuyosun ya vesselam...:1shok::1shok:

evet canım oyle oluyor ama dedıgın gıbı buyuduklerınde tek cıktıklarındada aklımız kalacak dısarda
dun parkta hanımlar ay buda buyumus masaallah dedıler naz ıcın yaa sormayın dedım
parka karıstı artık dıyorlar.ay dedım damarıma basmayın
noldu kı dedıler
daha ne olacak yas onumuzdekı ay 30 oluyor hala ben parkta bebe avutuyom suna bakın dedım:roflol::roflol::roflol::roflol:
soyle bır dusundum naz elıf yasına gelene kadar 4 5 sene var yanı ben 35 hala nazın pesınde parklarda oyy anam oyyyyyyyyyyy
:roflol::roflol::roflol::roflol:

sagol bebegım cok tesekkur ederım canım arkadasım
ınsaallah rabbım yardımcım olacak canım.ara sınav zaten bu onemlı olan fınaller ama havalar ısınıp dısardan fınallere calısmaya fırsat bulamam dıye kasıyorum sımdıden
hayırlısı olsun bakalım sekerım yaa kısmetten ote yok napalım
hadı ınsaallah gelen gıden olmazsa kubramda cıkar eglenır bıraz canım sımdılık byee optum sızlerı sekerlerrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…