Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

hosbuldum canim iyiyim sen nasilsin anlasilan misafirin geliyomus kendine iyi bak canim görüsmek üzere Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
Evet bende cok güldüm

kız bak şimdi aklıma geldi hemen yazim dedimmklava:
bu frezya bana yaşlımı dedii resmimi görüp estetiklimi dedi kızz zeynoo bi de banaaa.sa.s

nunukk canım hoşgeldin bu gün sana takılmıycamm hadi rahatsızz ama yok alıştım devam et diyosan a başka bakdelikafaduldendelikafadulden

lahanam serumlaramı dolandı kızlarr:bbo:
mihrişte yokkCADIARZU

ay işimde çoka ama ayrıda kalamıyorum sizdenn:1hug:

bende alcam temizlikçi ama
çirkin marifetli yaşı kemale ermiş birini istiyom
malum temizlik yaptırcam diye bide herifi kaptırmıyayım
temizlikçiye

evet sana katiliyorum canim temizlikci aldik diye baskalarina biz temizlikci olmayalim demi :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:

hosbuldum bebis ama bana bulasma git isinin basina aylardir serdin isi patronun yakinda kapiya koyarsa görürsün ozaman -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-

evet sana katiliyorum canim temizlikci aldik diye baskalarina biz temizlikci olmayalim demi :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:

en iyisi canımız istemesede yapalım temizliği
yoksa benim herif diyo
yoruluyosan
eve manken gibi bi rus hizmetçi alalım
diyo
bende korkudan daha hızlı yapıyom temizliğikötükedihüso

bende alcam temizlikçi ama
çirkin marifetli yaşı kemale ermiş birini istiyom
malum temizlik yaptırcam diye bide herifi kaptırmıyayım
temizlikçiye

ben gelimmi şekerim bu tarifin bana benziyooooo valla emin olursun bak kocişinden:roflol::roflol:

ha nunukum demin sana rahatsız dedil de rahatsın yazacaktım canım özürr dilerim ablacım yanlış basmış bu eller klavyeye bak benim suçum yok...

gel şekerim ama çay içmeye kahve içmeye buyur ben burdan bi arkadaşımı hiç çalıştırıp yorarmıyım...

amannnnnnnn bosver herkez hata yapar demi affettim gitti :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

kiz bu arada ne siiri canim ben neden görmedim -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-

bak nunuk bak bakkk.... çaya çağırıyolar beni geldim be sevvalcik saat 3 de sendeyim ama kahve ye canım ya bide ben sigara içebilirmiyim

bana gelen oldumu biliyo zaten evde sigara icilmedigini balkonumda olmadigi icin mecburen asagiya iniliyo ama artik balkonum olacak yasasinnnnnnnnnnnnnnn hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

deminden beri ugrasiyom sinir etti bu sayfalar beni acilmiyo yaaaa zorla actim baya kavga ettik ama pcyi iyice dövdüm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 bana yenilince mevburen acildi :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

geldim canım geldim
kaç gündür bizim ev telinde sorun var kesiliyodu tabi nette gidiyodu. telefon arızadan gelip yaptılar ama tekrar bozuldu.bugün eşim sorunu halletti
inşallah tekrar bozulmaz.inanın aklım hep burda.eşimin başının etini yedim yap şu teli diye
bundan sonra hep sizinleyim canım:roflol::roflol:

hadi bakalim görelim seni döktür bakalim heyttttttttt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-

nunukum sen evine kimseyi almıyonkiii aman yalvarsan bidahada davosa gelmem zatiiiii:roflol::roflol:

e be güzelim boşuna dövdün pc ni sayfa açılmıyordu ah be nunuk eh be nunukk:mymeka::mymeka:

nunukum sen evine kimseyi almıyonkiii aman yalvarsan bidahada davosa gelmem zatiiiii:roflol::roflol:

e be güzelim boşuna dövdün pc ni sayfa açılmıyordu ah be nunuk eh be nunukk:mymeka::mymeka:

hadi yaaaa kiz bende sayfa aciliyodu ama topige girecem zaman hata gösteriyodu olsun yinede önceden dövimde yapmasin birdaha :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…