- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #16.161
nunuk hoşgeldin canım nasılsın?
kızlar benim dışarı çıkma işim suya düştü.misafir gelcekmiş.ne yapalım seviyolarki geliyolar.bizde kızımla sonra çıkarız.
işi olanlara kolay gelsin,gezmede olanlara iyi gezmeler,dersi olanlara iyi dersler diliyorum ve kaçıyorum.hepinizi çok çok öptüm özelliklede o güzel meleklerimi.
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
Evet bende cok güldüm
bende alcam temizlikçi ama
çirkin marifetli yaşı kemale ermiş birini istiyom
malum temizlik yaptırcam diye bide herifi kaptırmıyayım
temizlikçiye
kız bak şimdi aklıma geldi hemen yazim dedimmklava:
bu frezya bana yaşlımı dedii resmimi görüp estetiklimi dedi kızz zeynoo bi de banaaa.sa.s
nunukk canım hoşgeldin bu gün sana takılmıycamm hadi rahatsızz ama yok alıştım devam et diyosan a başka bakdelikafaduldendelikafadulden
lahanam serumlaramı dolandı kızlarr:bbo:
mihrişte yokkCADIARZU
ay işimde çoka ama ayrıda kalamıyorum sizdenn:1hug:
evet sana katiliyorum canim temizlikci aldik diye baskalarina biz temizlikci olmayalim demi :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:
bende alcam temizlikçi ama
çirkin marifetli yaşı kemale ermiş birini istiyom
malum temizlik yaptırcam diye bide herifi kaptırmıyayım
temizlikçiye
ben gelimmi şekerim bu tarifin bana benziyooooo valla emin olursun bak kocişinden:roflol::roflol:
ha nunukum demin sana rahatsız dedil de rahatsın yazacaktım canım özürr dilerim ablacım yanlış basmış bu eller klavyeye bak benim suçum yok...
ben gelimmi şekerim bu tarifin bana benziyooooo valla emin olursun bak kocişinden:roflol::roflol:
ha nunukum demin sana rahatsız dedil de rahatsın yazacaktım canım özürr dilerim ablacım yanlış basmış bu eller klavyeye bak benim suçum yok...
bu frezya bana yaşlımı dedii resmimi görüp estetiklimi dedi kızz zeynoo bi de banaaa.sa.s
nunukk canım hoşgeldin bu gün sana takılmıycamm hadi rahatsızz ama yok alıştım devam et diyosan a başka bakdelikafaduldendelikafadulden
mihrişte yokkCADIARZU
gel şekerim ama çay içmeye kahve içmeye buyur ben burdan bi arkadaşımı hiç çalıştırıp yorarmıyım...
bak nunuk bak bakkk.... çaya çağırıyolar beni geldim be sevvalcik saat 3 de sendeyim ama kahve ye canım ya bide ben sigara içebilirmiyim
mihrişte yokkCADIARZU
nerdesiniz kizlar su cayimi iceyimde melisayi almaya gidecem
geldim canım geldim
kaç gündür bizim ev telinde sorun var kesiliyodu tabi nette gidiyodu. telefon arızadan gelip yaptılar ama tekrar bozuldu.bugün eşim sorunu halletti
inşallah tekrar bozulmaz.inanın aklım hep burda.eşimin başının etini yedim yap şu teli diye
bundan sonra hep sizinleyim canım:roflol::roflol:
bana gelen oldumu biliyo zaten evde sigara icilmedigini balkonumda olmadigi icin mecburen asagiya iniliyo ama artik balkonum olacak yasasinnnnnnnnnnnnnnn hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
nınuk az önce ben kk ne giremedim bakım varmış
nunukum sen evine kimseyi almıyonkiii aman yalvarsan bidahada davosa gelmem zatiiiii:roflol::roflol:
e be güzelim boşuna dövdün pc ni sayfa açılmıyordu ah be nunuk eh be nunukk:mymeka::mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?