- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #16.721
eltinin ne işi var da sana gönderiyor
canım benim ya elbette bizimle konuşacaksın seni dinlemeye hezaman hazırız canımm gerekirse oturur beaber ağlarız ama içine atma olurmu seni çok iyi anlıyorumm benze şeylerr başımdan geçti yapman gereken tek şey bence eltinin kızı geldikten biaz sonra annesine indireceksin kubranın dinlenmeye sessizliğe ihtiyacım var diyeceksin tutupta malesef kimse düşünceli davranmıyorr biraz mesafeyide bileceklerrrr ilk başta çok zor gibi geliyorr ama yapınca gerisi gelecek canım hayır demeyi öğrenmeliyiz değilse olan bize oluyorrr allah kolaylık versin tatlımmmyok canım malum kızın hastalığı beni çok sarstı.o zamanlar kendimi sıktım herhalde şimdi en ufacık bi şeyde patlıyorum.
biz eltimlerle kayınvalidemlerle aynı apartmanda oturuyoruz ya.şu sıra bana gelen giden oluyo.eltiminde kübradan 1 yaş küçük kızı var çocuk sürekli bize geliyo.annesinin umrunda değil.ben uğraşayım iki çocukla.bide yaramaz
bugünde sabah kayınpederim getirmiş.ben bi yandan betülle,bi yandan kübrayla uğraşıyom bide onlar geldi çok sinir oldum.salmasın benim şu zamanımda yukarı.benim sinirlerim zaten bozuk şu sıra,çocuk sesi hiç istemiyorum.herkez ilgilensin çocuğuyla.
ben yine çok konuştum.şuan biraz daha rahatladım.konuşmaya çok ihtiyacım oluyo.
beni bu günlerde idare edin.öptüm hepinizi iyiki varsınız?
yok canım malum kızın hastalığı beni çok sarstı.o zamanlar kendimi sıktım herhalde şimdi en ufacık bi şeyde patlıyorum.
biz eltimlerle kayınvalidemlerle aynı apartmanda oturuyoruz ya.şu sıra bana gelen giden oluyo.eltiminde kübradan 1 yaş küçük kızı var çocuk sürekli bize geliyo.annesinin umrunda değil.ben uğraşayım iki çocukla.bide yaramaz
bugünde sabah kayınpederim getirmiş.ben bi yandan betülle,bi yandan kübrayla uğraşıyom bide onlar geldi çok sinir oldum.salmasın benim şu zamanımda yukarı.benim sinirlerim zaten bozuk şu sıra,çocuk sesi hiç istemiyorum.herkez ilgilensin çocuğuyla.
ben yine çok konuştum.şuan biraz daha rahatladım.konuşmaya çok ihtiyacım oluyo.
beni bu günlerde idare edin.öptüm hepinizi iyiki varsınız?
belinaycım neden konuşmuyorsun.
geçmişi okudum canım o yüzden konuşamadım....bu arada hoşgeldin özlettin kendini...
kızlar merhaba anca bitti aşıydı kontroldü ayyy kızımı eve bırakp işe geldim çok yoruldum kuzum çok agladı bugün sizler nasılsınız
rüyacımm hoşgeldin tatlımm
hoşbulduk canım.sorma bende sizleri çok özledim.nasılsın şekerim.
bebişimiz nasıl.evdeki durumlar.eşin kabullenmiştir artık dimi.
aman aman eskisi gibi olmasında hayatım.sen kendine dikkat et canım tabi bebişimizede.iyi olmaya çalışıyorum işte sabahları çok kötü oluyorum mide bulantım ve halsizlik çok oluyor...evdeki durumlar eskisi kadar kötü de değil çok çok iyi de değil canım...idare ediyoruz işte...
çokkkkkkkkkkkkkk özür dilerimmmmm canımyaaaa geldiğini görmemmiştimmmkamilece kıııız seni parçalıcam en sonunda inadına mı yapıyosun kız bebeğime birşey olursa valla sebebi sen olacaksın....
bir daha asla kahve hariç hiçbir yiyecek resmi koymayacağımmm sözzzzzzzzzzgeçen günde başka bir tatlı resmi koymuştun çokta güzel görünüyordu inan gözlerimi kapatarak geçtim oraları,anam yapabileceğim birşey de değil nasıl yapıyım franbuazlı pastayı:roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?