Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

eltinin ne işi var da sana gönderiyor

ahh canım ben anlasam.küçük bebeği var bi tane ama onada çoğunlukla dedesi bakıyo.(hoş benim sorunum değil,bana güvenerek yapmadı o çocuğu) onun kızıda kübrayı isteyince yolluyo gitsin.
kızlar kübra uyandı onu doyorayım.gelebilirsem gelirim yine

canım benim ya elbette bizimle konuşacaksın seni dinlemeye hezaman hazırız canımm gerekirse oturur beaber ağlarız ama içine atma olurmu seni çok iyi anlıyorumm benze şeylerr başımdan geçti yapman gereken tek şey bence eltinin kızı geldikten biaz sonra annesine indireceksin kubranın dinlenmeye sessizliğe ihtiyacım var diyeceksin tutupta malesef kimse düşünceli davranmıyorr biraz mesafeyide bileceklerrrr ilk başta çok zor gibi geliyorr ama yapınca gerisi gelecek canım hayır demeyi öğrenmeliyiz değilse olan bize oluyorrr allah kolaylık versin tatlımmm

canım benim üzülme...sende kayınpederin ve kayınvalidenle güzellikle konuş bence,şu sıralar kaldıramıyorum de,getirmesinler çocuğu...böyle annelere sinir oluyorum bende dakka başı başkasına yolluyorlarya bazıları...insanın eşref saati var birde eşşek saati var yani her zaman istenmiyor...:1no2:

kızlar merhaba anca bitti aşıydı kontroldü ayyy kızımı eve bırakp işe geldim çok yoruldum kuzum çok agladı bugün sizler nasılsınız

hoşbulduk canım.sorma bende sizleri çok özledim.nasılsın şekerim.
bebişimiz nasıl.evdeki durumlar.eşin kabullenmiştir artık dimi.

iyi olmaya çalışıyorum işte sabahları çok kötü oluyorum mide bulantım ve halsizlik çok oluyor...evdeki durumlar eskisi kadar kötü de değil çok çok iyi de değil canım...idare ediyoruz işte...

iyi olmaya çalışıyorum işte sabahları çok kötü oluyorum mide bulantım ve halsizlik çok oluyor...evdeki durumlar eskisi kadar kötü de değil çok çok iyi de değil canım...idare ediyoruz işte...
aman aman eskisi gibi olmasında hayatım.sen kendine dikkat et canım tabi bebişimizede.
[kahveeeee molasıııııııııı
[afiyettt olsunnnn[/QUOTE]

harikasın şeker.ohhhhhhhhh ne güzel gitti vallahi.ellerine sağlık.cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook

Son düzenleme:
kamilece kıııız seni parçalıcam en sonunda inadına mı yapıyosun kız bebeğime birşey olursa valla sebebi sen olacaksın....

kamilece kıııız seni parçalıcam en sonunda inadına mı yapıyosun kız bebeğime birşey olursa valla sebebi sen olacaksın....
çokkkkkkkkkkkkkk özür dilerimmmmm canımyaaaa geldiğini görmemmiştimmm
görünce sildim ama geç kaldımmm çok özür dilerimm ya istermiyim hiç bebişimize bir şey olsunnnna.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

geçen günde başka bir tatlı resmi koymuştun çokta güzel görünüyordu inan gözlerimi kapatarak geçtim oraları,anam yapabileceğim birşey de değil nasıl yapıyım franbuazlı pastayı:roflol::roflol:

bir daha asla kahve hariç hiçbir yiyecek resmi koymayacağımmm sözzzzzzzzzz
bebşimiz doğuncaya kadarrra.s.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…