Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

ahhhhh ahhhhhhh arada cokkkkkkkkk büyük denizler var kücük olsada gelemem ki yüzmeyi bilmiyorum korkuyorum ya bogulurum diye kendime güvenemiyorum :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

sende uçakla gel canım efsundan sonrada bizde kalırsın biraz hazır türkiyeye gelmişken bende seni bursada ağırlarım...kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

offffffffff kizlar ya ben bu bas agrisiyla ne yapacam sürekli basmi agrir yaaaa biktim artik offfffffffff cok su icmiyorum ondan oluyo galiba diyede aklima geliyo

kızlar ben kaçıyorum çooooooooooooooookkkkkkkkkkk kıymetli(desemde inanmayın)görümcecim beni kahve içmeye çağırıdı 10 gündür görüşemedik aynı binada gidipte gül yüzünü göreyim...
görüşürüz
hepinizi öpüyorum.....

sende uçakla gel canım efsundan sonrada bizde kalırsın biraz hazır türkiyeye gelmişken bende seni bursada ağırlarım...kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

ne kaaa iyi olurda benim kiz kalmaktan gec evinize bile girmez ki sokakta kaliriz benim kizim okadar cekingen yani :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

hadi bakalim 10 günlük laf alda gel anlat bakalim neler söyleyip üzecek seni -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-

neyse bende cikiyorum melisayi almaya gidecem ama önce iceriyi süpürecem görüsmek üzere byeeeeeeeeeeeee

ayyy şekerrr görümcelerin arkasından kötü konuşulmazzz bakk bende görümceyimm alınırım haa:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

benneyaptımkiay kıyamam ben nazcıma canım geçmiş olsun inşallah çabucak atlatır canım benim:Saruboceq::Saruboceq:

bu arada unuttum demeyi cokkk gecmis olsun elif cikarmadiysa onada bulasir

sagolasın canım benım cok tesekkurler
evet canım cıkarmadı elıfde
druna sormustuk gecen aylarda baharda cıkarabılırler eger cıkarmazlarsa elıf okula baslamadan asılarını yaparız demıstı
benımkıler asıyı beklemeden dogal yoldan cıkaracaklar
aradan cıkar
cunku yas ılerledıkce zor atlatılıyormus
ınsaallah dugunden once bıter
yoksa pembe gelınlıklerın ıcınde pembe su cıceklerıyle cok komık olacaklar ayol:roflol::roflol::roflol::roflol::ay ne kotu anayım ben yaaa
cocuklar can derdınde ben dugun:roflol::roflol::

sagolasın canım benım allah razı olsun
evet canım oyleymıs dr goturup losyon krem alacagım sımdı yatırdımda uyansınlarda bakacagız artık caresıne
bu arada askolsun seker yaaa ne demek o oyle bırdaha duymayım.burda bırbırımızle tecrubelerımızı paylasıyoruz ne ukalalıgı mazur gormesı
asıl tesekkur ederım sızlere bebegımmmmmmmmmmŞenizŞenizŞenizŞeniz

ok seker hadı gun alalım ne zaman
yaza soyleee formda gırelım hepımız haydı:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

sen simdi iyisin sükret sinalari kazanirsan dersten kaldirmazsin basini birde okuyup adam olursan basimiza kimseler tutamaz seni sen bizide begenmezsin ki senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama[/QUOTE]

sımdı baslasak seker yaza ancak kesıgımız yamamız kapanır haydı gelın en kısa zamanda gıdelım:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
hee benımde tek derdım oydu zatı seker okuyamda emıneyı tanımayam dıye ugrasıyordum zaten askolsun kıs cadııııııklava:klava:klava:klava:klava:klava:klava:

geçmiş olsun minikcim..
meleğimize iyi bak hayatım.

sagol bebegım cok tesekkur ederım
valla onlar kendıne ıyı bakıyor zaten
annesının kuzuları yaa
durdu durdu cocuk sınav bıttı cıkardı
yerım ben o sekerlerımı yaaaaaaaaaaaaŞenizŞenizŞenizŞeniz

ok bebegım kardesım aradı sımdıde oda geleyım yardımım olur dedı
kapagı bana atacak gene:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ay okumasın cadı da
yegenlerıne dayanamıyo dun gelecektı bızle dedı evde bıraz ıslerım var sonra gelırım dedı
sımdı de gelırım bugun yada yarın dıyo
cocuklarla oynar yardımcı olur gelsın bakalım

sagolasın bebegım cok tesekkurler allah razı olsun
ama kasıntı hıc yok canım yaa
normalmı bu sızce.
yatırmadan once baktım karın bolgesı sırtı boynu ensesı baya dolmus ama kasınmıyor hıc
normalde huylu bır cocuk degıldır acaba hafıf atlatacak ondanmı kı dıyorum
kasınmaması

ooooo bayanlar ne o yaa herkesler burada maşallah topiğin günümü ve nee
izabellaa hoşbulduk şekerim:1hug:yerim ben senin o erkekiniiiii

kamilemmm hayatım burada lak lak yapacağına gelip 2 el atsaydın bar raporlarına bende daha erken gelirdim

kız nunukk senin başın beni 2 gün göremedin diye ağrıyo olmasın...:roflol::roflol:...bak bide tembel demişsin bana hayatım ben harıl harıl sabah 2 rapor yetiştirdim ben...ooo sen neden bahsediyosun bee:dance::dance:

minikim ve s1907 hadi geçmiş olsun kızlar sizedea.s

ya lahanam dan haberi olan varmıı nerde bu kız merak etmeye başladım artık ben onu hastaneyemi yatırdılar naptılar:uhm:

herkesleredeee a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

sımdı baslasak seker yaza ancak kesıgımız yamamız kapanır haydı gelın en kısa zamanda gıdelım:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
hee benımde tek derdım oydu zatı seker okuyamda emıneyı tanımayam dıye ugrasıyordum zaten askolsun kıs cadııııııklava:klava:klava:klava:klava:klava:klava:

annesının kuzuları yaa

ay okumasın cadı da
yegenlerıne dayanamıyo dun gelecektı bızle dedı evde bıraz ıslerım var sonra gelırım dedı

normalmı bu sızce.
yatırmadan once baktım karın bolgesı sırtı boynu ensesı baya dolmus ama kasınmıyor hıc
kasınmaması[/QUOTE]

canımm kaşımma zamanı gelmemiş henüz kızarıklıklar su toplayacak patladıkca o içindeki sularr tene temas etmeye başlayınca kaşınmaya başlayacakkk biraz ateşlene bilir haberin olsun canımmm

bugün rasemmmin yardıma ihtiyacı olur diye işlerimi erkenden hallettim hazırda bekliyorumdum şekerimmm:dilcikar::dilcikar:
gelip yardım istedinde olmaz mı dedim aşkolsunnnnnnn:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

annesının kuzuları yaa

ay okumasın cadı da

normalmı bu sızce.
kasınmaması[/QUOTE]

canim benim ablam 23 falan di cikardiginda kizamik cikarmissss hemde nisanliydi :roflol::roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

aa su çiçeğimi çıkarmış ankaradaki tatlışlarrr ayy kıyamam hafif ateşte yapabilir oo dikkatli ol hadi geçmiş olsun canım cığımmmm he heee yine çiçeklendiii bizimm kızlar...

olabilir kiz senle sohpet etmeik ya laf sokmadin ya bana ondandir
evet ya lahana nerde benimde aklimdaydi o insallah iyidir :Saruboceq: :Saruboceq:
belki kaynanasi alip evine götürmüstür evde pcden kalkmiyo die olabilermi ki

sagolun canlarım benım
bakalım sımdı yatırdım bende ortalıgı toparlayım yemegı yapayımda uyanınca dr gotureyım onlemını alayım bakalım
hepınıze ayrı ayrı cok cok tesekkurler edıyorum sımdılık kactım accık gorusmek uzere sekerlerrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…