- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #16.681
ahhhhh ahhhhhhh arada cokkkkkkkkk büyük denizler var kücük olsada gelemem ki yüzmeyi bilmiyorum korkuyorum ya bogulurum diye kendime güvenemiyorum :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
sende uçakla gel canım efsundan sonrada bizde kalırsın biraz hazır türkiyeye gelmişken bende seni bursada ağırlarım...kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
kızlar ben kaçıyorum çooooooooooooooookkkkkkkkkkk kıymetli(desemde inanmayın)görümcecim beni kahve içmeye çağırıdı 10 gündür görüşemedik aynı binada gidipte gül yüzünü göreyim...
görüşürüz
hepinizi öpüyorum.....
ayyy şekerrr görümcelerin arkasından kötü konuşulmazzz bakk bende görümceyimm alınırım haa:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:kızlar ben kaçıyorum çooooooooooooooookkkkkkkkkkk kıymetli(desemde inanmayın)görümcecim beni kahve içmeye çağırıdı 10 gündür görüşemedik aynı binada gidipte gül yüzünü göreyim...
görüşürüz
hepinizi öpüyorum.....
benneyaptımkiay kıyamam ben nazcıma canım geçmiş olsun inşallah çabucak atlatır canım benim:Saruboceq::Saruboceq:sekerlerrrrr benım nolacak sonum boyle yaaaaaaaaaaaaaa
sukur sınavlar bıttı rahat yuzu gorem dedım
dun annelerde nazın kafasında kucuk su ve kızarıklık vardı ne dıye bakındım onemsemedık
aksam geldım bezını degıstırıp yatıracaktım bacak arası ve poposunda gordum aha dedım esıme bır su cıcegı eksıktı
az once bakındım nettende arastırdım efsunumda soyledı tarıf ettım
naz su cıcegı cıkarıyor he sımcı badının altına baktım herkesı kalkmıs sekerler
offffffffffffoffffffffffffffffffff
eeeeeeeeee sımdı ne zaman gecer bu ayol haftaya cumaya gecermı dugune nasıl gıdecegım(((
ay yafrum yaa ben ders yaparken cocuk kuluclamıs da anasının sınavı bıtınce cıkarırmıs
yafrum benım yaaaaaaaa
bu arada unuttum demeyi cokkk gecmis olsun elif cikarmadiysa onada bulasir
geçmiş olsun minikkuşum
nazı dr ye götürde losyon versin losyon sayesinde çabucak kurutur kaşıntısını hafiletirsniiz bari kuzucuk kaşıntı yüzünden rahatsız olmaz...
bendekide lafmı sen bunları zaten biliyosundur...ukalalığımı mazur gör...:Saruboceq:
ok seker hadı gun alalım ne zaman
yaza soyleee formda gırelım hepımız haydı:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
geçmiş olsun minikcim..
meleğimize iyi bak hayatım.
haftaya cumaya kadar geçer merak etme canım
ama çiçekler 1 aydan öncesine kadar geçmiyor
bizim geçireli bir sene olduğu için biliyorum
ilk çıkanlar en son geçer canım ama dediğim gibi
bir dr git bazı ilaçlar bu hastalıkta kullanılmıyor .
özellikle asprin başka şeylerde vardı ama hatırlamıyorum :1rolleyes::1rolleyes::1rolleyes:
geçmişşşş olsun canımmm ayyy çiçağimiz çiçeklermi açmış canım benimya kötüde kaşınır şimdi kıyamam ya 1 haftaya geçer canım elif geçirmişmiydi geçirmediye ona da geçerrrrr acil şifalarrrrr canım :Saruboceq:ŞenizŞenizŞeniz
sagolasın canım benım cok tesekkurler
evet canım cıkarmadı elıfde
druna sormustuk gecen aylarda baharda cıkarabılırler eger cıkarmazlarsa elıf okula baslamadan asılarını yaparız demıstı
benımkıler asıyı beklemeden dogal yoldan cıkaracaklar
aradan cıkar
cunku yas ılerledıkce zor atlatılıyormus
ınsaallah dugunden once bıter
yoksa pembe gelınlıklerın ıcınde pembe su cıceklerıyle cok komık olacaklar ayol:roflol::roflol::roflol::roflol::ay ne kotu anayım ben yaaa
cocuklar can derdınde ben dugun:roflol::roflol::
sagolasın canım benım allah razı olsun
evet canım oyleymıs dr goturup losyon krem alacagım sımdı yatırdımda uyansınlarda bakacagız artık caresıne
bu arada askolsun seker yaaa ne demek o oyle bırdaha duymayım.burda bırbırımızle tecrubelerımızı paylasıyoruz ne ukalalıgı mazur gormesı
asıl tesekkur ederım sızlere bebegımmmmmmmmmmŞenizŞenizŞenizŞeniz
sen simdi iyisin sükret sinalari kazanirsan dersten kaldirmazsin basini birde okuyup adam olursan basimiza kimseler tutamaz seni sen bizide begenmezsin ki senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama
bugün rasemmmin yardıma ihtiyacı olur diye işlerimi erkenden hallettim hazırda bekliyorumdum şekerimmm:dilcikar::dilcikar:ooooo bayanlar ne o yaa herkesler burada maşallah topiğin günümü ve nee
izabellaa hoşbulduk şekerim:1hug:yerim ben senin o erkekiniiiii
kamilemmm hayatım burada lak lak yapacağına gelip 2 el atsaydın bar raporlarına bende daha erken gelirdim
kız nunukk senin başın beni 2 gün göremedin diye ağrıyo olmasın...:roflol::roflol:...bak bide tembel demişsin bana hayatım ben harıl harıl sabah 2 rapor yetiştirdim ben...ooo sen neden bahsediyosun bee:dance::dance:
minikim ve s1907 hadi geçmiş olsun kızlar sizedea.s
ya lahanam dan haberi olan varmıı nerde bu kız merak etmeye başladım artık ben onu hastaneyemi yatırdılar naptılar:uhm:
herkesleredeee a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
sagolasın canım benım cok tesekkurler
evet canım cıkarmadı elıfde
druna sormustuk gecen aylarda baharda cıkarabılırler eger cıkarmazlarsa elıf okula baslamadan asılarını yaparız demıstı
benımkıler asıyı beklemeden dogal yoldan cıkaracaklar
aradan cıkar
cunku yas ılerledıkce zor atlatılıyormus
ınsaallah dugunden once bıter
yoksa pembe gelınlıklerın ıcınde pembe su cıceklerıyle cok komık olacaklar ayol:roflol::roflol::roflol::roflol::ay ne kotu anayım ben yaaa
cocuklar can derdınde ben dugun:roflol::roflol::
sagolasın canım benım allah razı olsun
evet canım oyleymıs dr goturup losyon krem alacagım sımdı yatırdımda uyansınlarda bakacagız artık caresıne
bu arada askolsun seker yaaa ne demek o oyle bırdaha duymayım.burda bırbırımızle tecrubelerımızı paylasıyoruz ne ukalalıgı mazur gormesı
asıl tesekkur ederım sızlere bebegımmmmmmmmmmŞenizŞenizŞenizŞeniz
sen simdi iyisin sükret sinalari kazanirsan dersten kaldirmazsin basini birde okuyup adam olursan basimiza kimseler tutamaz seni sen bizide begenmezsin ki senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama
alınta da canım bende de aynısı oldukaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ne oluyo bugün ya alintidami sorun yoksa bendemi anlamadim
ooooo bayanlar ne o yaa herkesler burada maşallah topiğin günümü ve nee
izabellaa hoşbulduk şekerim:1hug:yerim ben senin o erkekiniiiii
kamilemmm hayatım burada lak lak yapacağına gelip 2 el atsaydın bar raporlarına bende daha erken gelirdim
kız nunukk senin başın beni 2 gün göremedin diye ağrıyo olmasın...:roflol::roflol:...bak bide tembel demişsin bana hayatım ben harıl harıl sabah 2 rapor yetiştirdim ben...ooo sen neden bahsediyosun bee:dance::dance:
minikim ve s1907 hadi geçmiş olsun kızlar sizedea.s
ya lahanam dan haberi olan varmıı nerde bu kız merak etmeye başladım artık ben onu hastaneyemi yatırdılar naptılar:uhm:
herkesleredeee a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?