- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #16.741
yaaa kızlar ben bu sigara işini nasıl yapıcam aslında çok içen birisi değilim ayda bir paket sigara içiyordum bir haftadır hiç içmedim pakette almıyorum ama yasak olduğu için şimdide canım istiyor...
yaaa kızlar ben bu sigara işini nasıl yapıcam aslında çok içen birisi değilim ayda bir paket sigara içiyordum bir haftadır hiç içmedim pakette almıyorum ama yasak olduğu için şimdide canım istiyor...
bende özledim şekercim.oh aferin kamileme seni yanlız bırakmamış.oyy oyy oyyyyyyyy yetttimmmmmmmm......
kahve ve sigaramııı ben hemen gelirim vallaaa..........
kamilemm canım sınnn...
belinayy merhaba canım bebişimiz napıyooo canı pastamı istemiş onunn oyy yapar teyzesi ona...
ebrum senle kahve molalarımı özledim yaaa ama kamilem sağ olsun hep yaptı canım cığımmm
neyse bende cikiyorum yemegimide hallettim sonra görüsmek üzere kendinize iyi bakin byeeeeeeeeee
oyy oyy oyyyyyyyy yetttimmmmmmmm......
kahve ve sigaramııı ben hemen gelirim vallaaa..........
kamilemm canım sınnn...
belinayy merhaba canım bebişimiz napıyooo canı pastamı istemiş onunn oyy yapar teyzesi ona...
ebrum senle kahve molalarımı özledim yaaa ama kamilem sağ olsun hep yaptı canım cığımmm
ayyy şekerim nunukcum iyi hoşda hiç misafir perver değil değil mi şekerimmm:roflol::roflol:nunuk misafiri görmedin herhalde misafir gelmişsırnaşık şeysırnaşık şey
şekerlerr ben çıkıyorumm melekleim okuldan geldilerr onlaa yiyecek birşeyler hazırlayayımm
23 nisan için göstei videolarına çalışacaklarrrr pc yi onlaa bırakacağım 1 saatlik görüşmek üzere
meleklerimi ve sizleri çok öpüyorummm
kızlar doktor serraya 5 aylık olunca ev yapımı yogurt vermeye başla dedi ama kefirle ???
hoşgeldin şekerim oooooooooooooo felekten bir gün geçirmişsin ne güzel benim kocişkom hala işte ne zaman geliceğide belli değilsenağlamasenağlamasenağlamamerhaba hanımlar
bugün kahvaltıdan sonra markete alışverişe gittik
sonrada eltime eşimin teyzeleri geldi günboyu orda oturduk.akşamda eşimle dışarda yemek yedik başbaşakaydirigubbakcemile3kızların yanına komşumun kızını bıraktımsırnaşık şeykısacası kk ne giremedim bugün
şimdide eşim çok yorgundu uyudu bende yanınıza koştum yada uçtum hemenama kimse yok:çok üzgünüm:
merhaba hanımlar
bugün kahvaltıdan sonra markete alışverişe gittik
sonrada eltime eşimin teyzeleri geldi günboyu orda oturduk.akşamda eşimle dışarda yemek yedik başbaşakaydirigubbakcemile3kızların yanına komşumun kızını bıraktımsırnaşık şeykısacası kk ne giremedim bugün
şimdide eşim çok yorgundu uyudu bende yanınıza koştum yada uçtum hemenama kimse yok:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?