Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

yaaa kızlar ben bu sigara işini nasıl yapıcam aslında çok içen birisi değilim ayda bir paket sigara içiyordum bir haftadır hiç içmedim pakette almıyorum ama yasak olduğu için şimdide canım istiyor...

yaaa kızlar ben bu sigara işini nasıl yapıcam aslında çok içen birisi değilim ayda bir paket sigara içiyordum bir haftadır hiç içmedim pakette almıyorum ama yasak olduğu için şimdide canım istiyor...

canim hosgeldin canin cekiyosa bir iki kez cek icine yeter ozaman cok icme ama ok bebise yazik

oyy oyy oyyyyyyyy yetttimmmmmmmm......
kahve ve sigaramııı ben hemen gelirim vallaaa..........

kamilemm canım sınnn...

belinayy merhaba canım bebişimiz napıyooo canı pastamı istemiş onunn oyy yapar teyzesi ona...

ebrum senle kahve molalarımı özledim yaaa ama kamilem sağ olsun hep yaptı canım cığımmm

neyse bende cikiyorum yemegimide hallettim sonra görüsmek üzere kendinize iyi bakin byeeeeeeeeee

bende özledim şekercim.oh aferin kamileme seni yanlız bırakmamış.
neyse bende cikiyorum yemegimide hallettim sonra görüsmek üzere kendinize iyi bakin byeeeeeeeeee

görüşürüz tatlım.

bebiş ne yapsın canım ya beni hasta edip duruyor işte...sağolasın canım yapmış kadar oldun canım istemedi ama birden görünce iş değişiyor işte...

şekerlerr ben çıkıyorumm melekleim okuldan geldilerr onlaa yiyecek birşeyler hazırlayayımm
23 nisan için göstei videolarına çalışacaklarrrr pc yi onlaa bırakacağım 1 saatlik görüşmek üzere
meleklerimi ve sizleri çok öpüyorummm

kolay gelsin sana canım meleklerime de başarılar...öpüyorum...
kızlar bende kaçıyorum kızım okuldan gelmeden yemeğimi yapayım öpüyorum hepinizi...

kızlar doktor serraya 5 aylık olunca ev yapımı yogurt vermeye başla dedi ama kefirle ???

oo çok geç ben 2 aylıkken 1 er kaşıktan başladım yoğurda kahvaltıyada 3 aylıkken 5 aylıkta balığa başladım:roflol::roflol:

gerçekten bakk kız benimki tosuncuktuu zatiiiiii

her gün 1 kaşık arttırdım.. meyve suyuna 40 gün sonra başladım..:))))))))

canlarım benım sayfalar dolmus okuyamadım cunku naz adının hakkını verıyor:))))
kucagıma oturuyor kanepede yatalım ıstıyor
sımdı ablayla oynamaya basladı sızlere bır bakayım dedım
nasıl yagmurlu soguk bır hava var anlatamam 2 gun boyle devam edecek sonra duzelecekmıs
yarında dr gotureyım dıyorum krem alayım kasınmaya baslamadan
ay geldı yıne tepeme anneeee gel dıye haydı ben kactım yafrular
esımınde bugun semıner var oraya gıdecektı 8 9 gıbı gelırım dedı
ay napacam ben o saate kadar bu cadıylaa
offf offfff

merhaba hanımlar
bugün kahvaltıdan sonra markete alışverişe gittik
sonrada eltime eşimin teyzeleri geldi günboyu orda oturduk.akşamda eşimle dışarda yemek yedik başbaşakaydirigubbakcemile3kızların yanına komşumun kızını bıraktımsırnaşık şeykısacası kk ne giremedim bugün
şimdide eşim çok yorgundu uyudu bende yanınıza koştum yada uçtum hemen ama kimse yok:çok üzgünüm:

hoşgeldin şekerim oooooooooooooo felekten bir gün geçirmişsin ne güzel benim kocişkom hala işte ne zaman geliceğide belli değilsenağlamasenağlamasenağlama

iyi olmuş canım benim sanada değişiklik olmuştur tabii...arada bir böyle kaçamaklar iyi geliyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…