- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #16.701
sabahh girmişti lahanacım baya iyi oldum demiştiii
siz geçmişi okumamışsınız anlaşıldııııııı
hihoyyytkızlar ben oğlışumu uyutayım geliyorumhihoyyyt
neyse ben cikiyorum prensesimi alip gelecem byeeeeeeeeeeeeeeeeee
ok şekerlerrrr görüşmek üzereeesagolun canlarım benım
bakalım sımdı yatırdım bende ortalıgı toparlayım yemegı yapayımda uyanınca dr gotureyım onlemını alayım bakalım
hepınıze ayrı ayrı cok cok tesekkurler edıyorum sımdılık kactım accık gorusmek uzere sekerlerrrrrrrrr
herkeslere ne oldu ya.herkes bir yere gitti.
hey millet nerdesiniz.
S1907 bende burdayım canım,ama sinirlerim çok bozuk ağlamaklıyım.onun için yazmak istemiyo canım yazılanları okuyorum burdan.
S1907 bende burdayım canım,ama sinirlerim çok bozuk ağlamaklıyım.onun için yazmak istemiyo canım yazılanları okuyorum burdan.
hayatım ne oldu.anlat derdine çare olalım.ters birşeymi oldu hayatım.:uhm::uhm::uhm:
hayatımmm canımmm nolduu
ya öyle şeyler yaşadınki bak sonderece normal bunları yaşaman bende kendimi sıkarım sıkarım ama sonra iş bitince çıkar ortaya böyle senin gibi
hayatım rahat tut kendini ağlamak istiyorsan da ağla ama içine kapanma sakın eşinde aynı durumda onun içinde zordu..hem biz anlatabiliyoruz o anlatamazda.. dışarı at kendini yapabildiğin kadar..
Allah sana kızını sağ salim bağışladı o senin servetin canımmm buda geçecek bi tanem..
yok canım malum kızın hastalığı beni çok sarstı.o zamanlar kendimi sıktım herhalde şimdi en ufacık bi şeyde patlıyorum.
biz eltimlerle kayınvalidemlerle aynı apartmanda oturuyoruz ya.şu sıra bana gelen giden oluyo.eltiminde kübradan 1 yaş küçük kızı var çocuk sürekli bize geliyo.annesinin umrunda değil.ben uğraşayım iki çocukla.bide yaramaz
bugünde sabah kayınpederim getirmiş.ben bi yandan betülle,bi yandan kübrayla uğraşıyom bide onlar geldi çok sinir oldum.salmasın benim şu zamanımda yukarı.benim sinirlerim zaten bozuk şu sıra,çocuk sesi hiç istemiyorum.herkez ilgilensin çocuğuyla.
ben yine çok konuştum.şuan biraz daha rahatladım.konuşmaya çok ihtiyacım oluyo.
beni bu günlerde idare edin.öptüm hepinizi iyiki varsınız?
ohhh herkes burda şekerlerim........sagol canım benım
sıvasta askerlık yaptıgı zaman hastalanmıstı canım hatırlarsan ıstda toparlayamadı kendını bır turlu cıgerlerınde leke olusmus 2 ay hava degısımıne geldı
korktugum kadar kotu degıl allaha sukur
sagol canım benım
ohhh hadı gez bakalım seker
bende haftaya cuma yola cıkıyorum dugun ıcın 3 gun yokum:)))
ohhhhhh keyıf yapacagım kurtlarımı dokecegımmmmmmmmm
sende doya doya oyna tadını çıkar canım sınav sonrası stres atıcan işte ne güsell...
hamaratım sekerım canım benım
gunaydın sekerrrrrrrrrrr
bende dus alacagımda bakalım cuval gıbıyım ay yıgıldıgım yerde kalıyom
sımdıde pcde kaldım
ozlemısım pıneklemeyı sanırım
tunedım sandalyenın ustune:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?