Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

sabahh girmişti lahanacım baya iyi oldum demiştiii
siz geçmişi okumamışsınız anlaşıldııııııı

ben bazen okuyorum ama bakiyorum sayfalar doluyo okumaya eriniyorum zati sevmem ben okumayi :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
söz gümüsse sükut altindir kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

hihoyyytkızlar ben oğlışumu uyutayım geliyorumhihoyyyt

neyse ben cikiyorum prensesimi alip gelecem byeeeeeeeeeeeeeeeeee

ok şekerlerrrr görüşmek üzereee

kimse kalmamış yaaa dışarıda sakin sakin yağmur yağıyorrr
bende biraz uyuyayım bari kızlarım gelene kadarrrrr görüşmek üzere şekerlerrrr
rosemmmm 15:00 daki kahveni getirmeyi unutmamm tatlımmm

S1907 bende burdayım canım,ama sinirlerim çok bozuk ağlamaklıyım.onun için yazmak istemiyo canım yazılanları okuyorum burdan.

S1907 bende burdayım canım,ama sinirlerim çok bozuk ağlamaklıyım.onun için yazmak istemiyo canım yazılanları okuyorum burdan.

evet kiz ne oldu kim nededi bakalim sana ben onularin varya klava: klava: klava: klava: klava: klava: klava: sen üzülme kiz bak ben döverim onlari

hayatımmm canımmm nolduu
ya öyle şeyler yaşadınki bak sonderece normal bunları yaşaman bende kendimi sıkarım sıkarım ama sonra iş bitince çıkar ortaya böyle senin gibi
hayatım rahat tut kendini ağlamak istiyorsan da ağla ama içine kapanma sakın eşinde aynı durumda onun içinde zordu..hem biz anlatabiliyoruz o anlatamazda.. dışarı at kendini yapabildiğin kadar..
Allah sana kızını sağ salim bağışladı o senin servetin canımmm buda geçecek bi tanem..

hayatım ne oldu.anlat derdine çare olalım.ters birşeymi oldu hayatım.:uhm::uhm::uhm:

yok canım malum kızın hastalığı beni çok sarstı.o zamanlar kendimi sıktım herhalde şimdi en ufacık bi şeyde patlıyorum.
biz eltimlerle kayınvalidemlerle aynı apartmanda oturuyoruz ya.şu sıra bana gelen giden oluyo.eltiminde kübradan 1 yaş küçük kızı var çocuk sürekli bize geliyo.annesinin umrunda değil.ben uğraşayım iki çocukla.bide yaramaz
bugünde sabah kayınpederim getirmiş.ben bi yandan betülle,bi yandan kübrayla uğraşıyom bide onlar geldi çok sinir oldum.salmasın benim şu zamanımda yukarı.benim sinirlerim zaten bozuk şu sıra,çocuk sesi hiç istemiyorum.herkez ilgilensin çocuğuyla.
ben yine çok konuştum.şuan biraz daha rahatladım.konuşmaya çok ihtiyacım oluyo.
beni bu günlerde idare edin.öptüm hepinizi iyiki varsınız?

evet cnım şimdi çıkıyo acısı benden,eşimde çok değişti kübranın hastalığından sonra.daha çok ilgileniyo hepimizle.o benden daha çok gördü kübranın hastalığını zaten.bi şey olcak diye ödü kopuyo onunda.rabbim bize kübrayı tekrar bağışladı.şükürler olsun.
iyii varsınız moral depomsunuz siz benim hepinizi seviyorum.

canım tabiki konuşacaksın.konuştukça açılıcaksın hayatım.sen haklısın çok zor günler geçirdin ve şu anda hepsini atlatmaya çalışıyorsun.onlarda biraz anlayışlı olsalar ama herkes böyle değil hayatım.işte zaten senin durumunu düşünse böyle yapmaz.ama düşünmüyor.aslında onun demesi lazım.ben ilgileneyim biraz çocuklarla.ama işte hayatım.sen fazla takmamaya çalış.buraya takıl.kafanı dağıtmaya çalış.söylemesi kolay tabiki ama eğer bu şekilde kafana takarsan daha kötü olursun hayatım.allaha çok şükür zor günler geride kaldı.onları düşün ve mutlu olmaya çalış hayatım.sende iyiki varsın hayatım.sen ne zaman istersen biz burdayız ve seni sonuna kadar dinleriz canım.
:1hug: :1hug: :1hug: :1hug:

ohhh herkes burda şekerlerim........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…