Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

Rosem canım saat 3 ü gecti ama ben tembel anca hazırlayabildim
Afiyet olsun canım

tembel diyorum da inanmıyosun bakk hey heyyyyyyyyyyyy:roflol::roflol:

hayatım sen yapana kadar ebrum yaptı bilem...
ama seni kırıcama kafamı kırarım be ver bide senin elinden içelim şu kahveyi gülüm....

ohhh mis buda kızlar kahve konusunda bir numarasınız number one:hooray:

ben geldim kıslar naber ya sayfaları okuyamadım yine evime geçene kadar böle 1 sayfa açıo sonra kapanıo yeniden giriom okuyamıyorum fazla umarım herkes iyidir öptüm herkesi....

ben gedimmmmmmmmmmm nasilsiniz bakalim hic halim yok az biraz uzanayimda insallah sonra görüsebiliriz maydanoz ekmeye gidecez bahceye 10 dk kestirsem cokkk iyi olacak gözlerim agriyo günese gelmiyo gözlerim yaaaa

kıslar ben geldim
gül zeyno paylaşımın için teşekkürler
evimi topladım yemeğimi koydum
dizimi izledim koşa koşa size geldim:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:

ben geldim kıslar naber ya sayfaları okuyamadım yine evime geçene kadar böle 1 sayfa açıo sonra kapanıo yeniden giriom okuyamıyorum fazla umarım herkes iyidir öptüm herkesi....

hoş geldin canısı
istanbulun altına üstüne
getiriyorsun sanırım
öpüyorum canımŞenizŞeniz

kıslar ben geldim
gül zeyno paylaşımın için teşekkürler
evimi topladım yemeğimi koydum
dizimi izledim koşa koşa size geldim:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:

İşte benim arkadaşaım bee oleyyyyyy sen yemeklerinide yapmışsındır dimi canım
ohh bee işte buu enerjiyi yakala bitanem ....oleyyyy:dance::dance:

İşte benim arkadaşaım bee oleyyyyyy sen yemeklerinide yapmışsındır dimi canım
ohh bee işte buu enerjiyi yakala bitanem ....oleyyyy:dance::dance:

benim aslında elim çabuk
bir kalkmaya bakar canısı ya
valla görsen miskin dersin
ama her iş gelir elimden
e tabi sizin verdiğiniz enerji de cabası :sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

slm kimvrasa oh çok yoruldum temizlik yaptım cadı kızımla zor oluyo şmdi uydu bend eyeşil çayım aldım b...uraya kondum kuşlar nerdesınız

efsuncum oh sende temizlik yapmişn kardaşim güle güle otur tatlım evdeki sorun cözüldüm ama sen haletmişndir sanırım burda olduğuna göredelikafadulden

lızlar ya temizlikden bahsediyosunuz oh şimdi misler gibi olmuştur evleriniz ellerine güle güle kirletinn bende çok yapmak istiyorum temizlik ama nerdee dogudan berı sadece ustten temılıyorum evı bıde sezeryan oldum ve cok kotu gectı dogumum neyse demem o ki BENDE TEMİZLİK YAPMAK İSTİYORUMsenağlama senağlama senağlama

maşallah temizliklerr yapılmış güle güle kirletin inş
afiyet olsun kahveler içilmiş bensiz bugün,
annem az önce gitti bende pilav koydum akşam için sizlere bakmaya geldimm
ama dağılmışsınızzz
alyasulincim biraz daha sabret canım önemli olan senin ve meleğinin sağlığı temizlik yapılır durulur
görüşmek üzere şekerlerrrrr

selam cnm hoşgeldin balım çok geçmiş olsun bebeğin güle güle büyüt cnm benim:Saruboceq:
yaparsın şimdi senin kendine çok iyi bakman gerek cnm iyleşince yaparsın tatlım öptüm omis kokulu kızına.s.Şeniz

FREYZA canım saol a.s. senin minikleride allah bagıslasın sevdiklerinee :Saruboceq:

öyle de işte içime sinmiyor tekimbide işte napalım idare edicez bugunlerde geçiçek inş

geçer cnm merak etme 2 aya kalmaz kendıne gelirsin ama agır sakın kaldırma cnm yoksa sezeryan yerınde ödemlr olur
benimde oğlum ve kızm sezeryanla oldu
o yüzden bilirim zorluğunu

AMIN CÜMLEMıZıNKıN BAĞıŞLASIN RABBIM CNM.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…