Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

FREYZA canım saol a.s. senin minikleride allah bagıslasın sevdiklerinee :Saruboceq:

öyle de işte içime sinmiyor tekimbide işte napalım idare edicez bugunlerde geçiçek inş

boşver canım sen bebişine bak
önce sağlık gelir ne üzülüyorsun
şurda daha ne kadar olmuş kiŞenizŞenizŞeniz

nerdesinz kızlar yahu kımse yokmu
bugun girdim akşam sansıma kımsede yok kızlar nerdesiniz
iyi akşamlar hepinize

misafir üye ol sende katıl bizeok
öyle gizli gizli ne okuyonkötükedihüso

iyi akşamlar kızlar...ben geldin herkesler gitmiş....
alyasulin aramıza hoş geldin canım,süt kokan bebişini allah bağışlasın....:ecrin_bebek:

iyi akşamlar kızlar...ben geldin herkesler gitmiş....
alyasulin aramıza hoş geldin canım,süt kokan bebişini allah bağışlasın....:ecrin_bebek:

iyi aksamlar canim ben burdayim gel gel yamacima dogru :1hug: :1hug: :1hug: :1hug: :1hug: :1hug: :1hug: :1hug: Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

herkese iyi geceler ben geldim ama kimsecikler kalmamış sanırım...
herkese güzel uykular ve güzel rüyalar diliyorum.....

gunaydınlar canlarım benım
herkese guzel bır gun dılıyorum
naz bugunde erkencı bakalım ne olacak ıyılestıkden sonra durumumuz(
herkes ıyıdır ınsaallah
dunku sayfaları okuyamadım bana yazmıs olan varsa okuyamadıgım ıcın yanıtlıyamıyorum
kusuruma bakmayın sekerler
kucagımda cadı zaten ancak yazabılıyorum
gorusmek uzere kıb meleklerımıde kocaman opuyorum

günaydın günaydın günaydın sağlıklı,huzurlu,mutlu bir gün hepimizin olsun.
kızlar dün kızımın EEG si çekildi çok şükür,hemde uyumadan.maşallah kızım kımıldamadan durdu 10 dk.doktor ablasıda balon verdi kızıma uslu durduğu için.inş sonuçlarıda güzel çıkar da, ben burdan sizlere haberini veririm.

ee sizler nasılsınız?miniğim,frezyacım günaydın.
miniğim artık az kaldı canım zor dönemi atlattınız bundan sonra düzelmeye başlar canım.nazımı
öpüyorum.elifide unutmadan tabiki.
gülüm sen bitirdinmi canım temizliğini,miss gibi olmuştur.güle güle otur.darısı benim başıma,daha kalkışamıyorum temizliğe daha gelen gidenim bitmedi.başlayınca yardıma gelirsin artık arkadaşına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…