- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #17.001
günaydın günaydın günaydın sağlıklı,huzurlu,mutlu bir gün hepimizin olsun.
kızlar dün kızımın EEG si çekildi çok şükür,hemde uyumadan.maşallah kızım kımıldamadan durdu 10 dk.doktor ablasıda balon verdi kızıma uslu durduğu için.inş sonuçlarıda güzel çıkar da, ben burdan sizlere haberini veririm.
ee sizler nasılsınız?miniğim,frezyacım günaydın.
miniğim artık az kaldı canım zor dönemi atlattınız bundan sonra düzelmeye başlar canım.nazımı
öpüyorum.elifide unutmadan tabiki.
gülüm sen bitirdinmi canım temizliğini,miss gibi olmuştur.güle güle otur.darısı benim başıma,daha kalkışamıyorum temizliğe daha gelen gidenim bitmedi.başlayınca yardıma gelirsin artık arkadaşına.
gunaydınlar canlarım benım
herkese guzel bır gun dılıyorum
naz bugunde erkencı bakalım ne olacak ıyılestıkden sonra durumumuz(
herkes ıyıdır ınsaallah
dunku sayfaları okuyamadım bana yazmıs olan varsa okuyamadıgım ıcın yanıtlıyamıyorum
kusuruma bakmayın sekerler
kucagımda cadı zaten ancak yazabılıyorum
gorusmek uzere kıb meleklerımıde kocaman opuyorum
bendende uyuyan tüm melek ve ananelerıne
kocaman günaydınlar olsun.
sizleri ve meleklerinizi çok öpyorum:teselli:
günaydın meleklerimin melek anneleri kaydirigubbakcemile2
herkese güzel bir gün diliyorum a.s
dün hiç giremedim dün kızımın denizimin doğum günüydü hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt iyiki doğmuş güzel kızım benima.s
yav amma yazıyonuz haa oku oku bitmiyo beeeeeeee beynim döndü vallakafamçokkarıştı kafamçokkarıştı
canım inşallah sonuçlarda güzel çıkar :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
günaydın arkadaşlar hepinize kolay ve mutlu bir gün geçirmesi dilegiyle
dün hiç giremedim dün kızımın denizimin doğum günüydü hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt iyiki doğmuş güzel kızım benima.s
yav amma yazıyonuz haa oku oku bitmiyo beeeeeeee beynim döndü vallakafamçokkarıştı kafamçokkarıştı
kızlar dün kızımın EEG si çekildi çok şükür,hemde uyumadan.maşallah kızım kımıldamadan durdu 10 dk.doktor ablasıda balon verdi kızıma uslu durduğu için.inş sonuçlarıda güzel çıkar da, ben burdan sizlere haberini veririm.
miniğim artık az kaldı canım zor dönemi atlattınız bundan sonra düzelmeye başlar canım.nazımı
gülüm sen bitirdinmi canım temizliğini,miss gibi olmuştur.güle güle otur.darısı benim başıma,daha kalkışamıyorum temizliğe daha gelen gidenim bitmedi.başlayınca yardıma gelirsin artık arkadaşına.
günaydın arkadaşlar hepinize kolay ve mutlu bir gün geçirmesi dilegiyle
benim kızda uyandı yataktan bana sesleniyor hepinize iyi günler arkadaslar insallah sonra yine ugrarım
günaydın canım,meleğinin doğum günü kutlu olsuna.s.a.s.a.s.a.s.a.s.rabbim hayırlı,sağlıklı ve sizlerle birlikte uzun ömürler versin.öpüyorum meleğini kaydirigubbakcemile3darılma senide öptüm kaydirigubbakcemile3
meleginin dogum günü kutlu olsun canım
Saglık mutluluk ve huzurla nice yıllaraa.s.a.s.a.s.
cm benim günaydın denizinin doğum günü kutlu olsun allah sana ve babsına bağişlasın allah uzun ömürler nasıp etsın kuzel kuzma inşallah seni ve meleğini çok öptüm.
QUOTE]
çok teşekürler teyzeleri :1hug: a.s. a.s. a.s.
Frezya janet kübrabetül lahana hepinize günaydınlar
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
sanada günaydın şeker Şeniz
yeni yasınız hayırlı olsun canım
bilmiyorum ama beni dogum günlerinde bir huzur kaplıyor büyüyorlar senağlama meleklerimiz yarın bir kus gibi ucaçaklar evlerimizden
DENİZİM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUNImageShack - Image Hosting :: dogumgunu10014.gif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?