Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

kızlar dün kızımın EEG
KubraBetul gecmiş olsun canım allah bir an önce aydınlığına cıkarsın
yavrum iyi dayanmıs zor heralde tam olarak bilmiyorum ama

amin canım sağol.yok çok zor değil ama hiç kımıldamadan 10 dk kadar durması gerekiyo(bende dün öğrendim aslında) 4 yaşında bi çocuk için kımıldamadan durmak zor sadece.sandalyeye oturttular,başının bir çok yerine kablolar taktılar.ayağını elini bile hiç kıpırdaman durması gerektiğini anlattılar.kübrada dinledi ablalarını.

Frezya janet kübrabetül lahana hepinize günaydınlar
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

sanada kocaman günaydın canım.:1hug::1hug::1hug:

Aferin kübracıga
Canım hayırlı haberlerini bekliyoruz gecmiş olsun
Meleklerini ve seni öpüyorum:1hug:

teşekkür ederim canım:1hug:.inş sonuçlar güzel çıkar bende size mutlu bi şekilde veririm haberi
bende öptüm sizikaydirigubbakcemile3

TEŞEKÜREDERıM CNM ıYıDıYELıM ÖYLE OLALIM BALIMM
ıYı OLDUĞUNUZA SEVINDıM CNM BAK SEN YARAMAZLAR KIZ SABAH SABAH NE ıŞLER VARMıŞTA KALKMıŞLAR CADALOZLAR:roflol:
SANIRIM AKŞAM ERKEN UYUYOLAR
EH BÜYÜYOLAR CNM ALLAHA KOLAYLIK VERSIN CNM

canım benim geleceğini biliyorum :roflol: onun için çağırıyorum ya zaten.bi yandanda deddikodu yaparız.:teytey:
sağol canım inş.dualarınızı eksik etmeyin.bizde öpüyoruz sizikaydirigubbakcemile3Şenizkaydirigubbakcemile3Şeniz

kahvaltıya yapmaya gidiyoz canım.hemen oklavay kaldırma bakem.hımmmmm karnımız acıktıcokacimcoook

tamam şekercim hayde afitolsun yeyinde gelin gari bekliyom

günaydın kızlar.hepinize güzel bir gün diliyorum.
lahanacım gelmiş.nerelerdeydin şekercim.

günaydın ebrucum seninde günün güzel olsun şeker
hastaydım canımcım bu yüzden topiğin müdüründen izinliydim :roflol: :roflol: :roflol:

günaydın güzel anneler..bu aralar biraz yoğunum ..onun için sadece heryere günaydın mesajı bırakıp kaçıyorum.kendinize meleklerinize çok iyi bakın.hepünüzü kocaamaaaaaaaaaan öpüyorum....

frezyam ne habersin canım ne var ne yok
kimsecikler yok hayde dedikodu yapalım barem kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

nasıl oldun şekercim.daha iyisin ya şimdi.
frezyam ne habersin canım ne var ne yok
kimsecikler yok hayde dedikodu yapalım barem kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ben burdayım dedikodu yaptırmam kimseye. :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…