Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

Yok be canım ne erken yatması?kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
Gece gec yatarlar sabah erken kalkarlar ama öglen güzel uyurlar Allah tan:lepi:

bak bak şimdide sana taktı hayatım.aldı eline gene oklavasını baksana
kız indir bakem o oklavayı.gızgardaşıma ne sallıyon oklavayı öyle.
:mymeka: :mymeka: :mymeka:

bak gene kız karışmasana millete.sanane bakıyor bize işte.
hoş geldin misafir...........

hıh şöyle kaçma bir yere otur oturduğun yerde.

kiz karismiyorum adam akilli girsinler gizlimiz saklimizmi var sanki
gelmek istiyolarsa misafirlige gelecez desinler ozaman tamam ama pattadanak olurmu hic :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:

hayatım nunuk burdayken kimse misafirliğe gelemez bize.baksana öldürücek gibi konuşuyor.

gelir gelir akilli olurlarsa bisecik demezik naniknanik naniknanik naniknanik naniknanik

ahanda gitti :mymeka: :mymeka: :mymeka: biz sana kibar davran deyoz sen kaçırtyon be nunuk

sekercim kibarim iste daha nasil olayim ki :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: ögreti versen kibarligi ben bilmiyorum da :roflol: :roflol:

sağolasın kısgardaşım sende olmazsan hasta hasata yiyecem oklavayı :1hug: :1hug: :1hug:

sende istermisin naniknanik naniknanik :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

hayırlısıynan taşınırsın inşallah canım

he kıs bak hastaydım deyom beni bilem dövyor nedir şu çektiğimiz bu nünükten :roflol: :roflol: :roflol:

sagol canim insallah Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

Nunuk Lahana S1907 günaydınlar
Nasılsınız bakalım?:uhm:

günaydin canim iyidir sen nasilsin

günaydın canım.
nasıl olalım işte şu nunule uğraşıyoruz.baksana gene oklavaların havada uçuşturuyor sabah sabah.
klava: klava: klava:

yalancinin mumu yatsiya kadar yanarmis ben sana bisecik demedim bikerem ben lahanaya dedim sen üstüne alindin sende istiyon anlasilan :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

günaydın zeynom Şeniz

heee doğru deyon valla oda öle deyo zati :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

büyük sözü dinlemezsen herzaman haksizsin bacummmm dinle dinle iyidir laf tutmak senden iyisi olmaz ozaman kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ben hic tutmam mesala benden kötüsüde yok :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…