- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #17.101
kiz bende sie yolladim ya öpücük geri sayfayi okusana :mymeka: :mymeka: :mymeka:
cahil seni cahil garuuuu aslinda osmaniyede daha cok yapiliyo belki biliyon dediydim corba gibi bisey neyse bosverrrrrrrr hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
Konuyu Toplam 2 Kullanıcı okuyor. (2 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
S1907, gülzeyno
nerde bu millet.
gördüm be ne furuyon aaaaaaa
ay bak bende merak ettim nasıl yapılıyo bi bahsetsene ne konuyo içine belki biliyom ama ismi farklıdır hııııı olamazmı acep :uhm:
geldüm burdayım ben bu işte ustayım :roflol: :roflol:
eh geldim diyonuz.gene kimse yok nunukcüğümden başka.
ikicimiz variz baska kimseler yok bende cikacam simdi ütü yapmam gerek hic sevmiyorum ütüyü yaaaa
eh geldim diyonuz.gene kimse yok nunukcüğümden başka.
kiz icine yogurt dövme nohut ve pancar koyuluyo aksamdan bastiriyon sabahta pisiriyon iste bilmiyosun anlasildi
benimde var hayatım evde ütüm.dün akşam biraz yaptım ama hepsi bitmedi.azar azar yapıyorum ben.anca yetiştiriyorum çünkü.bu akşamda biraz yaparım.ama bunun yanında çamaşırda birikti tabi.onlarda yıkanıcak gene çıkıcak.
uffffffffff be hiç bitmiyor.:1no2: :1no2: :1no2:
benimde var hayatım evde ütüm.dün akşam biraz yaptım ama hepsi bitmedi.azar azar yapıyorum ben.anca yetiştiriyorum çünkü.bu akşamda biraz yaparım.ama bunun yanında çamaşırda birikti tabi.onlarda yıkanıcak gene çıkıcak.
uffffffffff be hiç bitmiyor.:1no2: :1no2: :1no2:
neyse ben cikiyorum burdayimda yine gelirim ütümü bitireyim camasirlarimi da katlayim görüsürük byeeeeeeeeee
kızlaaaaaaa rosem nerede
mihriban nerede
kamilcem nerede
kso nerede
nerede nererde nerede :uhm: :uhm: :uhm: :uhm: :uhm:
ahhhhh nerede nerede nerede olursanız olun bizide bizide bizide alın yanınıza :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
vallahi eşim anlayışlı ama ütü işinden falan anlamaz.anca masa hazırlarken falan yardım eder.birde çocuğun derslerinde.yoksa başka iş gelmez elinden benimkinin.sen calisiyosun senin icin daha zor allahtan hafta sonu var esin yardimci olmuyo ev islerinde sonucta calisiyon anlayislidir insallah
ah ah şu ütü derdi bende sevmem ama hayde senin için yaparım yolla kısgardaşım ütülerinide ütüleyi verem
ben geldim ama herkezin işi var galiba. benimde işlerim var aslında.hadi işlerimizi bitirip öyle gelek.
kübraya düm tek tek açtım kıvıttırıyo.biraz kızlara bırakayım ps yi.sonra görüşürüz.öptüm şekerler
lahana canım hoş geldin öpüyorum seni
nasıl oldun umarım iyisindirŞenizŞenizŞeniz
günaydın meleklerimin melek anneleri kaydirigubbakcemile2
herkese güzel bir gün diliyorum a.s
dün hiç giremedim dün kızımın denizimin doğum günüydü hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt iyiki doğmuş güzel kızım benima.s
yav amma yazıyonuz haa oku oku bitmiyo beeeeeeee beynim döndü vallakafamçokkarıştı kafamçokkarıştı
ben geldim ama herkezin işi var galiba. benimde işlerim var aslında.hadi işlerimizi bitirip öyle gelek.
kübraya düm tek tek açtım kıvıttırıyo.biraz kızlara bırakayım ps yi.sonra görüşürüz.öptüm şekerler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?