- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #17.081
Şeniz Şeniz Şeniz canuuuuuuuuuuuuum benüüüüüüüüüüüüm :1hug:
kızlaaaaaaa rosem nerede
mihriban nerede
kamilcem nerede
kso nerede
nerede nererde nerede :uhm: :uhm: :uhm: :uhm: :uhm:
ahhhhh nerede nerede nerede olursanız olun bizide bizide bizide alın yanınıza :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
beni öpen yokkkkkk miiiiiiiiiiiiiiiiii??? :uhm: :uhm: senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama biride bana desin sabah sabah duygulandim senağlama senağlama
kadınınn hakkı var be lahanacım.
kadın sen hastasın diye geliyor kahvaltı hazırlasın diye.sen pc başında.
ne desin kadıncağız.
yalancinin mumu yatsiya kadar yanarmis ben sana bisecik demedim bikerem ben lahanaya dedim sen üstüne alindin sende istiyon anlasilan :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
büyük sözü dinlemezsen herzaman haksizsin bacummmm dinle dinle iyidir laf tutmak senden iyisi olmaz ozaman kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ben hic tutmam mesala benden kötüsüde yok :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
beni öpen yokkkkkk miiiiiiiiiiiiiiiiii??? :uhm: :uhm: senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama biride bana desin sabah sabah duygulandim senağlama senağlama
kızlaaaaaaa rosem nerede
mihriban nerede
kamilcem nerede
kso nerede
nerede nererde nerede :uhm: :uhm: :uhm: :uhm: :uhm:
ahhhhh nerede nerede nerede olursanız olun bizide bizide bizide alın yanınıza :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
yalancinin mumu yatsiya kadar yanarmis ben sana bisecik demedim bikerem ben lahanaya dedim sen üstüne alindin sende istiyon anlasilan :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
hayatım ben üstüme alınmadım.sen herkese oklava kaldırınca bende biraz mani olayım dedim.baksana lahanacım hasta bir gızgardaş.sen kızı dövmeye kalkıyorsun.misafir geliyor kaçırıyorsun.
büyük sözü dinlemezsen herzaman haksizsin bacummmm dinle dinle iyidir laf tutmak senden iyisi olmaz ozaman kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ben hic tutmam mesala benden kötüsüde yok :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
nunukanne günaydınn bak bende seni kızımla öpüyoruz kocaman kocaman hemde kokulu
Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
günaydin hosgeldin a.s. a.s.
sanada günaydın canım nasılsın?
lahana sen tirsik bilirmisin
hani minik hani de bakalim delüüüüüü
evet isteriz isteriz birde ne alirsaniz aynindan isteriz :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
he valla kısgardaş doğru işimi bilem yapyodu ben hastayım diye a.s ama ben neredeyim pc de :roflol: :roflol: :roflol:
kıs yok kıssss benim kaynana öle deyil iyidir benümküsü beee ben sevom kaynanayıa.s
ah canım benim gel seni şöle bir bağrıma basıp öpem öleyse Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz :1hug: :1hug::1hug: Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
ewet nerde bu millet?
davidofta yok kac gündürCADIARZU
hıh duygulan şimdi.herkesi döversen kimse seni öpmez.
ama ben kıyamadım sana dur öpüverem seni.
Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
:1hug: :1hug: :1hug: :1hug: :1hug:
o neküüüüü :uhm: :uhm: :uhm:
tabiki aldıklarındanda yediklerindende isterizz:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol::roflol:
ohhhhh bende sizi öpüyoruz canim senin okizin yanimda olsaydi nasil öperdim ben cok seviyorum yeni dogmus bebekleri öpmeyi koklamayi Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz lahanaya ve ebruya yok anlar bana vermedi öpücük :roflol: :roflol:
cidden bilmiyonmu kiz odana yöresinde yapiliyo genelde o taraf biliyo yilan pancarindan oluyo :uhm: :uhm: :uhm:
:1shok: :1shok: :1shok: :1shok::1shok: aaaaaaaaaaaaaaa bikerem ebruda bende seni bağrımıza basıp öptük ver ozaman geriye öpücüklerimizi :roflol: :roflol: :roflol:
alsana oklavaklava: klava: klava: klava:
:1shok: yılan pancarımı oda neyki :uhm:
allah allah kafam iyice karıştı:bbo: ben neden cahal kalmışım neden bilmiyom ki:1shok: :1shok: :1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?