Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

kızlaaaaaaa rosem nerede

mihriban nerede

kamilcem nerede

kso nerede

nerede nererde nerede :uhm: :uhm: :uhm: :uhm: :uhm:
ahhhhh nerede nerede nerede olursanız olun bizide bizide bizide alın yanınıza :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

hani minik hani de bakalim delüüüüüü
evet isteriz isteriz birde ne alirsaniz aynindan isteriz :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

nunukanne günaydınn bak bende seni kızımla öpüyoruz kocaman kocaman hemde kokulu
Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

kadınınn hakkı var be lahanacım.
kadın sen hastasın diye geliyor kahvaltı hazırlasın diye.sen pc başında.
ne desin kadıncağız.

he valla kısgardaş doğru işimi bilem yapyodu ben hastayım diye a.s ama ben neredeyim pc de :roflol: :roflol: :roflol:

kıs yok kıssss benim kaynana öle deyil iyidir benümküsü beee ben sevom kaynanayıa.s

ah canım benim gel seni şöle bir bağrıma basıp öpem öleyse Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz :1hug: :1hug::1hug: Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

ewet nerde bu millet?
ader ve davidofta yok kac gündürCADIARZU

Son düzenleme:

hıh duygulan şimdi.herkesi döversen kimse seni öpmez.
ama ben kıyamadım sana dur öpüverem seni.
Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
:1hug: :1hug: :1hug: :1hug: :1hug:

nunukanne günaydınn bak bende seni kızımla öpüyoruz kocaman kocaman hemde kokulu
Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

ohhhhh bende sizi öpüyoruz canim senin okizin yanimda olsaydi nasil öperdim ben cok seviyorum yeni dogmus bebekleri öpmeyi koklamayi Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz lahanaya ve ebruya yok anlar bana vermedi öpücük :roflol: :roflol:

ewet nerde bu millet?
davidofta yok kac gündürCADIARZU

hıh duygulan şimdi.herkesi döversen kimse seni öpmez.
ama ben kıyamadım sana dur öpüverem seni.
Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
:1hug: :1hug: :1hug: :1hug: :1hug:

tamam hadi hepicinizi kokulu öpücük yolluyorum Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz fazlasini kabuletmiyo

:1shok: :1shok: :1shok: :1shok::1shok: aaaaaaaaaaaaaaa bikerem ebruda bende seni bağrımıza basıp öptük ver ozaman geriye öpücüklerimizi :roflol: :roflol: :roflol:

alsana oklava klava: klava: klava:klava:

:1shok: :1shok: :1shok: :1shok::1shok: aaaaaaaaaaaaaaa bikerem ebruda bende seni bağrımıza basıp öptük ver ozaman geriye öpücüklerimizi :roflol: :roflol: :roflol:

alsana oklava klava: klava: klava:klava:

kiz bende sie yolladim ya öpücük geri sayfayi okusana :mymeka: :mymeka: :mymeka:

:1shok: yılan pancarımı oda neyki :uhm:
allah allah kafam iyice karıştı:bbo: ben neden cahal kalmışım neden bilmiyom ki:1shok: :1shok: :1shok:

cahil seni cahil garuuuu aslinda osmaniyede daha cok yapiliyo belki biliyon dediydim corba gibi bisey neyse bosverrrrrrrr hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

herkezler nere gitti cikacam bende birazdan ütü yapacam hadin melisa gelmeden bitirecem islerimi sonra arkadaslar bahceye bakmaya gidecez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…