- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #17.121
yavrum denizinin doğum gününü kutluyorum
nice mutlu seneler a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
günaydın efsuncum.hoşgeldin.şimdi bende sizi soruyordum nerde bunlar diye.
Şeniz Şeniz
miniğimde yaz temizliğine başlamış
ondan yok bide naz biraz huysuzlanıyormuş
onlarla uğraşıyor sanrırım gelir
yavrum ondada herşey üstüste geldi ŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
evet ya.miniğin herşey üstüste geldi.
neyse allah sağlık versinde hepsi olur yavaş yavaş hayatım ya.
lahanacım bende denizin doğum gününü kutluyorum.geçmişi okumadığım için bilmiyordum.şimdi öğrendim.iyiki doğmuş tatlım.allah sağlıklı uzun ömürler nasip etsin hayatım.öpüyorum onu kocaman.
bende yaz temizliğine başladım pazartesi günü halılarımı toplatıp sildirdim vede dolaba kaldırdım perdeler vede camlarda tamamdır koltuklarda silindi birtek mutfağım kaldı oda şimdi tadilat var mutfağımda hafta sonuna biter inşallah öle yapcaz artık
Selam canlarım...
Gülzeynocum buralardayım aslında canım ama sersem gibiyim biraz , benim kız ardarda patlatıyo dişleri, yani genelde onunla ilgileniyorum canım, foruma giriyorum arada öyle bakıp çıkıyorum kafamçokkarıştı
Uykusuzluk bi taraftan bahar havası bi taraftan halsizim yani bu günlerde..
Bu arada bugün itibariyle 6. dişimiz patlamış bulunmakta kafamçokkarıştı
Kızlar bir hafta arayla dişleri patladı bu normalmi iki taneydi bi anda 6 tane oldu -tatlicadiarzu-[/QUOTE
hoşgeldin şekera.s canım merak etme normal benim yiğenimde birden çıkardı dişlerini
Selam canlarım...
Gülzeynocum buralardayım aslında canım ama sersem gibiyim biraz , benim kız ardarda patlatıyo dişleri, yani genelde onunla ilgileniyorum canım, foruma giriyorum arada öyle bakıp çıkıyorum kafamçokkarıştı
Kızlar bir hafta arayla dişleri patladı bu normalmi iki taneydi bi anda 6 tane oldu -tatlicadiarzu-
Selam canlarım...
Kızlar bir hafta arayla dişleri patladı bu normalmi iki taneydi bi anda 6 tane oldu -tatlicadiarzu-
canım kübrann sonuçları nasıl iyimi ?
bende yaz temizliğine başladım pazartesi günü halılarımı toplatıp sildirdim vede dolaba kaldırdım perdeler vede camlarda tamamdır koltuklarda silindi birtek mutfağım kaldı oda şimdi tadilat var mutfağımda hafta sonuna biter inşallah öle yapcaz artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?