Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

günaydın şeker hoş geldin
bende şimdi nerde kaldı diye
sana ceza kesecektim :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

canım sonuçlar,haftaya çarşamba günü alınacak hayırlısıyla,
çok şükür EEG çekilirken sorun çıkmadı.yavrum uyanık olarak çektirdi.
sen ve çocuklar iyisiniz inş.öptüm Şeniz

iyiyiz canım şükür
yanlız ben efeye 2 kere çektirdim
bazı yerlerde uyuması gerekiyordu
2 saat sürmüştü yaklaşık 45 dakikası
uykuda çekilmişti .belki o zaman efe küçüktü ondan öle birşey yaptılar
neyse sonuçlar iyi çıksında meleğimizin iyi olduğunu duyalımda yeterŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

canım sen gelirsinde enerji düşük olurmu kaydirigubbakcemile2

oh oh maşallah yavrus ellerine sağlık ŞenizŞenizŞeniz

sağol kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 darısı sana şeker

dayanamadım yine geldim ama bu sefer gerçekten gidiyorum.görüşmek üzere canlarım öpüldünüz

güle güle canım görüşmek üzere

ay bende ev temiz olunca daha sakin ve mutlu oluyorum
bende kaloriferin bitmesini bekliyorum
darası bizlerin başına tatliş

aaaaa negüzel özlenmişimmi neeee......:asigim::asigim:

işte geldimmmm artıkın buradayım :dance: lahanam nerdeydin sen kaç gündür...:uhm:
kamilem neden yokk bakın o yok diye bu gün işlerim bitmedi size geç kaldım yaaa gelince kızın siz ona unutmayın..
ebrummm canım bebemmmmm naılsın hayatımcığımmmm...
mihriş nerde aa oda yok galibaa

baya eksi var bu sabah sanırımm sabah sayımını kim yaptı ay nunuğa bıraktınızsa o işte bölee eksik yapmıştır...:roflol::roflol:

ayy kızlarr çok şükür içimde bir neşe var ki sormayınnnnnnay ayy ayayyyyyyyyy:sm_cool::sm_cool: sebeide belli değil ama olsun sizde neşeli olunnnnnnnn hadi bakemmmmmmmm

hayatım sabah sabah nunuk hepimizi sıradan geçirdi ne sayımı.
aldı eline oklavayı misafirle başladı lahanayla devam etti.bende ne yapıyorsun deyince seninde canın istiyor herhalde dedi bana.
sende yoktun yanlız kaldık buralarda.

şekercim neşen mutluluğun daim olsun inşallah

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…