Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

normal merak etme 15 aylık olana kadar bekle canım
mutlaka koltuk kenarlarına tutunup kalkmaya çalışıyordur
eğer bunları yapıyorsa herşey normal canımŞenizŞenizŞeniz
koltuk kenarlarından tutunup yürüyor ama ellerini bırakmaya gelince hemen oturuyor
onu cesaretlendirmek için neler yapabilirim
alkış yapıyorum aferim benim güzel kızıma diyorum day day yaparken ama
o vaktini bekliyor sanırım

çok teşekkürler cevap için

hayatım bizim burda mis gibim bir hava var yanem biz adanalılar gibi sıcak güzel bir hava kaydirigubbakcemile3

ah ahhhhhhhhh derdimi desme kiz cokkk özledim ben o sicak havayi hele badem ceviz yer fistigi herseyin tazesini senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama

neden kiz girilmezmi aaaa diyene bak ben zaten korkudan giremem bogulurum valla :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

daha soğuk burası
fethiyede olsaydım girerdim
ben seni kurtarırım canısı merak etme
hem efenin yedek kolluklarıda var olmadı can
simidi takarım:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

canim sen üsteleme bak o zamani gelince nasil yürüyecek kosacak bekle ve gör :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
delü karuuuuu:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

:jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:

yazuuuuuuuuuuuuuuuukkk sana be nunukum :teselli: :teselli: :teselli:

daha soğuk burası
fethiyede olsaydım girerdim
ben seni kurtarırım canısı merak etme
hem efenin yedek kolluklarıda var olmadı can
simidi takarım:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

hah tam benlik iste iyi fikir kiz bende alam kendime can yelegi falan biseyler alayimda belki bende ögrenirim yüzmeyi melisayla ögrenirsem ögrenirim yoksa sanmiyorum :roflol: :roflol:

hoşbulduk teşekkür ederim
umarım bende size ayak uydurabilirim
herkese güzel bir gün diliyorum
evet artık bende burdayım

e bizede hoş geldin
demek düşer:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

tatil olsun okullar
hemen yaslığı yerleştirip
fethiyeye anamlara gideceğim .
kaçarmı yafri benden :lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:

vav anneciğinin fethide evimi var annene anneeeeeeeee diyebilirmiyim :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

yok yane bizimde sahilimiz denizimiz var güzeldü beyenorum ben ama fethiyede ölü deniz vardı demi

yazik tabim burda cevizden baska bisey yok kiz kiraz toplayip yicez hicc tadi yok hemde cok cabuk kurtlaniyo marketlerdekide ayni birdaha almiyombende

dur kıs sabah sabah
pardon öğlen öğlen midemi kaldırdınkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: yokkkk biz kurtlu yemisiz farkinda olmadan farkina varinca almadim birdaha nerden bileyim kurtlu oldugu :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

ne var kısssss nekkaaaaaa gözel işte etli etli :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

lahana demek burdasın yakaladım seni diğer fıstıklar sizede merhaba:lepi::lepi:

ana cipsim gelmiş hoş geldin şekercim :1hug: :1hug: Şeniz Şeniz a.s. a.s. a.s. a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…