- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #17.201
lahana demek burdasın yakaladım seni diğer fıstıklar sizede merhaba:lepi::lepi:
vav anneciğinin fethide evimi var annene anneeeeeeeee diyebilirmiyim :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
yok yane bizimde sahilimiz denizimiz var güzeldü beyenorum ben ama fethiyede ölü deniz vardı demi
ne var kısssss nekkaaaaaa gözel işte etli etli :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
ana cipsim gelmiş hoş geldin şekercim :1hug: :1hug: Şeniz Şeniz a.s. a.s. a.s. a.s.
ne var kısssss nekkaaaaaa gözel işte etli etli :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
ana cipsim gelmiş hoş geldin şekercim :1hug: :1hug: Şeniz Şeniz a.s. a.s. a.s. a.s.
evet anneme anne diyebilirsin
anamın evi 3 katlı tripleks villa
deniz manzaralı şövalye adasını görüyor.
ölü deniz var tabi daha birçok güzel yer var.
bende 3 yıl yaşadım .annemler benim kıs 6 aylıkken gittiler
yerleştiler resmen bir cennetti :1rolleyes::1rolleyes::1rolleyes::1rolleyes:
hosgeldin a.s. a.s. a.s. a.s.
evet anneme anne diyebilirsin
hoşbuldum seni takip ettim gizlice arkandan sırnaşık şey
burda buldum kendimi şimcik kim bu zıbçıktı diycekler bana :mymeka:
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: yokkkk biz kurtlu yemisiz farkinda olmadan farkina varinca almadim birdaha nerden bileyim kurtlu oldugu :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
süpermişevet anneme anne diyebilirsin
koltuk kenarlarından tutunup yürüyor ama ellerini bırakmaya gelince hemen oturuyor
onu cesaretlendirmek için neler yapabilirim
alkış yapıyorum aferim benim güzel kızıma diyorum day day yaparken ama
o vaktini bekliyor sanırım
çok teşekkürler cevap için
hosbuldum aaaa benimi özledi ki acep yoksa yinemi firca atacak rosemmmmmmmmm yavriiii burdam geldim hadi bosalt icinide rahatla bakayim :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
ay bende bi keresinde kurtlu pırasa yapmış yemiştim
ne yapacan ekonmik kriz et pahalı protein yerine yedik işte:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
bak şimdi kurt anımlarım depreşti:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ben deyim ozaman buranin delisi benim ne isin var de bakalim kimsin ne sin necisin anlat bakam :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
tamamdır bundan böle annen annem sende benim kısgardaşımsın :1hug: canım kısgardaşım:1hug:
ama bak öle herkesi kısgardaşlığa kabul etme olmaz tamammı çok kalabalık olur sonram anne kovar bizi bak :roflol: :roflol: :roflol:
canım bunları yapıyosaa sorun yokk daha erken ama iler bi oyuncak koy değişik bak o zaman nasıul atılacak ileri ah ahhh oda olurr merak etmeee allahın izniylee
nunukkkk uslu dur bakimmmmmmmmmmm...............:mymeka:
kurtlu kiraz geldi kurtlu pirasaaaaa minikte alir ellerini keser sindik :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: bu arada minik nerde geldimi hic
bende artık doktora göstermeyi düşünüyordum çünkü bütün mart bebeleri yürüdü bi benim ki aldıcanım bunları yapıyosaa sorun yokk daha erken ama iler bi oyuncak koy değişik bak o zaman nasıul atılacak ileri ah ahhh oda olurr merak etmeee allahın izniylee
...............:mymeka:
kıss sendemi benim gruptansın :roflol::roflol::roflol:
lahana beni öbür topikten tanır ama ben sizede tanıtıyım kendimi 29 yaşında 4,5 yıllık evli 3 aylık hamile biraz matrak birazda çatlak gacıyam sırnaşık şeysırnaşık şey
yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?