- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #17.221
ay bende bi keresinde kurtlu pırasa yapmış yemiştim
ne yapacan ekonmik kriz et pahalı protein yerine yedik işte:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
bak şimdi kurt anımlarım depreşti:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
kurtlu kiraz geldi kurtlu pirasaaaaa minikte alir ellerini keser sindik :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: bu arada minik nerde geldimi hic
kıss sendemi benim gruptansın :roflol::roflol::roflol:
lahana beni öbür topikten tanır ama ben sizede tanıtıyım kendimi 29 yaşında 4,5 yıllık evli 3 aylık hamile biraz matrak birazda çatlak gacıyam sırnaşık şeysırnaşık şey
yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim:roflol:
lahana beni öbür topikten tanır ama ben sizede tanıtıyım kendimi 29 yaşında 4,5 yıllık evli 3 aylık hamile biraz matrak birazda çatlak gacıyam sırnaşık şeysırnaşık şey
çatlaklar topiğine hoş geldin canımdelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
offfffffff süpermis kiz gitsene sende delüüüü kiz yaz tatilini git orda gecir :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:
hoş bulduk kızlarrr benide aranıza aldınız için teşekür edrim a.s.a.s.a.s.
hah iste gelince tanit kendini bak biz cok merakliyiz tanimaya helede suuu rosemm varya acayip catlak gacidir haaa birde cok konusuyo ki laf aramizda sakin ona bulasma mafya gibi garuuuu :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: ben bunu birkeresnde gördüm silahinan dolasiyodu :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
yok canım ya gelmedi
işleri var yaz temizliği ŞenizŞenizŞenizŞeniz
bende artık doktora göstermeyi düşünüyordum çünkü bütün mart bebeleri yürüdü bi benim ki aldı
inşallah dediğin gibi olur desteğine a.s.
bebişin cinsiyeti bellimiŞenizŞenizŞeniz
efsuneeeeee
gel ben senii denize götürürümm istanbulda kimsenin olmadığı yerler var şeker biz kızlarla gidiyoruz yazın allahhhhhhhhhhh kimsecikler yok bir tek bizzz ne çıldırıyoruz yaa ne eğleniyoruz bir bilsen :dance:
sen de gel emi cxanım bu yaz takıl bana..kaydirigubbakcemile
hadi yaaa :roflol::roflol::roflol:kıss deli deliyi görünce sopasını saklarmış bu silahmı çekiyooo:roflol::roflol:
sen benimi özledin de bakam kizkardasim benim yafrimmmm Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
bende artık doktora göstermeyi düşünüyordum çünkü bütün mart bebeleri yürüdü bi benim ki aldı
inşallah dediğin gibi olur desteğine a.s.
hoş bulduk kızlarrr benide aranıza aldınız için teşekür edrim
a.s.a.s.a.s.
geçirecem canım zaten 15 gün kalacağım kısmet olursakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yok canım benim bebiş nazlı göstermedi şeyini 2 hafta sonra tekrar kontrolümüz var ozaman bakıcaz
ok anlasildi neden gelmedi kiz bir selam vereydi yaklava: klava:
git dr göster ama kaninda vardir onun benim kizda yasinda yürüdü görümcemin kizida yasini gectikten sonra yürüdü tembellik ediyolar kiz
citos sen ne geziyon burda senin bebiş kızmı
asıl bende var bir cadı
yok yok melek
neyse yaw pardon bi merhaba demeden panik yaptım daldım hemen
merhabalar a.s.
asıl bende var bir cadı
yok yok melek
merhabalar a.s.
kıs rosem bak seni öperek kandırmaya çalışıyo bu nunuk ona göre yanem
canım okadar sorun etme yürür daha zamanı geçmiş deyil güzelim
nedemek şekerim hele bir etmesinler arkadaşımıklava: klava: klava:
asıl bende var bir cadı
yok yok melek
merhabalar a.s.
kıs delüüüüüü sabah günaydın demişti okumazsan mesajları görmezsin işte :mymeka:
canımcım sende hoşgeldin :1hug: a.s.
ay şekerim buyur sende gel
ne şenlikli bir topik oldu
hoş geldin bu aradaa.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?