Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

efsuneeeeee

gel ben senii denize götürürümm istanbulda kimsenin olmadığı yerler var şeker biz kızlarla gidiyoruz yazın allahhhhhhhhhhh kimsecikler yok bir tek bizzz ne çıldırıyoruz yaa ne eğleniyoruz bir bilsen :dance:

sen de gel emi cxanım bu yaz takıl bana..kaydirigubbakcemile

demekkü kurt anıların depreşti :roflol: :roflol: :roflol: afiyet olsun şekercim :roflol: :roflol: :roflol:

miniğim görünmedi bugün yaa

bak ne güzelde kaynaşı verdiniz :roflol: :roflol: :roflol:

hah iste gelince tanit kendini bak biz cok merakliyiz tanimaya helede suuu rosemm varya acayip catlak gacidir haaa birde cok konusuyo ki laf aramizda sakin ona bulasma mafya gibi garuuuu :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: ben bunu birkeresnde gördüm silahinan dolasiyodu :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

hadi yaaa :roflol::roflol::roflol:kıss deli deliyi görünce sopasını saklarmış bu silahmı çekiyooo:roflol::roflol:

yok canım ya gelmedi
işleri var yaz temizliği ŞenizŞenizŞenizŞeniz

ok anlasildi neden gelmedi kiz bir selam vereydi ya klava: klava:

bende artık doktora göstermeyi düşünüyordum çünkü bütün mart bebeleri yürüdü bi benim ki aldı
inşallah dediğin gibi olur desteğine a.s.

git dr göster ama kaninda vardir onun benim kizda yasinda yürüdü görümcemin kizida yasini gectikten sonra yürüdü tembellik ediyolar kiz

benim kumburgazda yaslığım var
yazın oraya gidiyorum
siz nerelere gidiyorsunuz ki
şimdi merak ettim :smiley-cool::smiley-cool::smiley-cool::smiley-cool:

hadi yaaa :roflol::roflol::roflol:kıss deli deliyi görünce sopasını saklarmış bu silahmı çekiyooo:roflol::roflol:

evet sen hic bulasma gözü dönmeye görsün hemen silah cekiyo :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

sen benimi özledin de bakam kizkardasim benim yafrimmmm Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

kıs rosem bak seni öperek kandırmaya çalışıyo bu nunuk ona göre yanem

bende artık doktora göstermeyi düşünüyordum çünkü bütün mart bebeleri yürüdü bi benim ki aldı
inşallah dediğin gibi olur desteğine a.s.

canım okadar sorun etme yürür daha zamanı geçmiş deyil güzelim

hoş bulduk kızlarrr benide aranıza aldınız için teşekür edrim

a.s.a.s.a.s.

nedemek şekerim hele bir etmesinler arkadaşımı klava: klava: klava:

citos sen ne geziyon burda senin bebiş kızmı
asıl bende var bir cadı
yok yok melek
neyse yaw pardon bi merhaba demeden panik yaptım daldım hemen

merhabalar a.s.

yok canım benim bebiş nazlı göstermedi şeyini 2 hafta sonra tekrar kontrolümüz var ozaman bakıcaz

tam ne kadar olduki canım
ama bana kıs gibi geliyor
senin bir prensesin olacak
allahın izniyle :lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:
ben söyledim bakalım dr ne söyleyecek
bak haberlerini bekliyorum he :jeyyar::jeyyar::jeyyar:
ay buda çok tehditkar oldu :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

aa olmadı arkadaşım kusura baakma artıkkk
biz son derece kendi halinde asla azıtmayan hihoyyytcozutmayan hihoyyyttozutmayanhihoyyyt bir gurubuzz
aramızda bir tek nunuk öleee ama olsun napalım katlanıyoruz onada...sırnaşık şey

sürekli felsefe ve edebiyat tartışırız ohmm kanunlarını tekrar ederiz..:sm_cool:
sen biz yoldan çıkarırsın sonra haa yok sen bie katılma beeeee:roflol::roflol:

ok anlasildi neden gelmedi kiz bir selam vereydi ya klava: klava:

git dr göster ama kaninda vardir onun benim kizda yasinda yürüdü görümcemin kizida yasini gectikten sonra yürüdü tembellik ediyolar kiz

kıs delüüüüüü sabah günaydın demişti okumazsan mesajları görmezsin işte :mymeka:

asıl bende var bir cadı
yok yok melek

merhabalar a.s.

canımcım sende hoşgeldin :1hug: a.s.

asıl bende var bir cadı
yok yok melek

merhabalar a.s.

ay şekerim buyur sende gel
ne şenlikli bir topik oldu
hoş geldin bu aradaa.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

suskiz sesini cikarmiyo accik kizdirayim onu :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: o benim bidenem ne diyon sen :mymeka: :mymeka:

asıl bende var bir cadı
yok yok melek

merhabalar a.s.

haydaaaaa ben diyorum iste anlamiyolar demkki bizi görünce dayanamiyo heyecan yapiyolar onun icinde kendilerini tanitmayi unutuyolar neyse hadi bakam sen tanit kendini hosgeldin aramiza a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…