- 13 Aralık 2008
- 6.330
- 47
- 163
- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #17.241
citos sen ne geziyon burda senin bebiş kızmı
asıl bende var bir cadı
yok yok melek
neyse yaw pardon bi merhaba demeden panik yaptım daldım hemen
merhabalar a.s.
aa olmadı arkadaşım kusura baakma artıkkk
biz son derece kendi halinde asla azıtmayan hihoyyytcozutmayan hihoyyyttozutmayanhihoyyyt bir gurubuzz
aramızda bir tek nunuk öleee ama olsun napalım katlanıyoruz onada...sırnaşık şey
sürekli felsefe ve edebiyat tartışırız ohmm kanunlarını tekrar ederiz..:sm_cool:
sen biz yoldan çıkarırsın sonra haa yok sen bie katılma beeeee:roflol::roflol:
ok anlasildi neden gelmedi kiz bir selam vereydi yaklava: klava:
geçmişi okumadınmı kızım
ele verdin kendini
selam verdiği zaman senin poponda kurtlar üşüşüyordu:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
benim kumburgazda yaslığım var
yazın oraya gidiyorum
siz nerelere gidiyorsunuz ki
şimdi merak ettim :smiley-cool::smiley-cool::smiley-cool::smiley-cool:
haydaaaaa ben diyorum iste anlamiyolar demkki bizi görünce dayanamiyo heyecan yapiyolar onun icinde kendilerini tanitmayi unutuyolar neyse hadi bakam sen tanit kendini hosgeldin aramiza a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
kıs delüüüüüü sabah günaydın demişti okumazsan mesajları görmezsin işte :mymeka:
canımcım sende hoşgeldin :1hug: a.s.
süpermiş
keyfini çıkarmaya bak derim
canım vildoşum hoşgeldin canım bende senin için buldum burayı lahanamı takip ettim buldum nassın tatlımŞenizŞeniz
ben sizin gibi yatiyorummu accik oturuyom accikda islerimi yapiyorum ancak yetisiyorum kiz tembel ve hasta garuuu :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
valla aynen dediğin gibi oldu heyecanlandım
citosla kankiyiz biz beni almadan buraya gelmiş bende benden kaçamıycanı göstermek istedim ona
30 yaşındayım....8 yaşında 1 kızım var ....11 senelik evliyim....2. için 1 sene tedavi gördüm olmadı-tatlicadiarzu-....sivaslıyım
bende yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum:lepi:
:lepi: mersi şekerim :jeyyar: sen çatlama ama kızın olmayacak oğlun olacak senina.s
hehheheheehhehhehheheehe heç tembel değilim doğrusu
daha yataklarım duruyor :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
:lepi: mersi şekerim :jeyyar: sen çatlama ama kızın olmayacak oğlun olacak senina.s
tünayydınnn
nasılsınız şekerlerrrr bugün çok başım dönüyor anca biraz topalandımm
sizlere koştum hemen neler kaynattınız bakayım daha geçmişi okuyamadımm
yeni arkadaşlar katılmış aramıza hoşgeldinizzzzzzzzz
hoşbulduk kızlar
Çoklu alıntı yapmayı bilmediğim için tek mesajda cevap veriyorum
lahanabebek haklısında konu değişiyo
neyse kızlar benim küçüğüm 12 aylık ve hala yürümedi sizce normal mi
arkadaslar hosgeldiniz ne iyi ettiniza.s.a.s.a.s.kıss sendemi benim gruptansın :roflol::roflol::roflol:
lahana beni öbür topikten tanır ama ben sizede tanıtıyım kendimi 29 yaşında 4,5 yıllık evli 3 aylık hamile biraz matrak birazda çatlak gacıyam sırnaşık şeysırnaşık şey
yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim:roflol:
aa olmadı arkadaşım kusura baakma artıkkk
biz son derece kendi halinde asla azıtmayan hihoyyytcozutmayan hihoyyyttozutmayanhihoyyyt bir gurubuzz
aramızda bir tek nunuk öleee ama olsun napalım katlanıyoruz onada...sırnaşık şey
sürekli felsefe ve edebiyat tartışırız ohmm kanunlarını tekrar ederiz..:sm_cool:
sen biz yoldan çıkarırsın sonra haa yok sen bie katılma beeeee:roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?