Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

citos sen ne geziyon burda senin bebiş kızmı
asıl bende var bir cadı
yok yok melek
neyse yaw pardon bi merhaba demeden panik yaptım daldım hemen

merhabalar a.s.

canım vildoşum hoşgeldin canım bende senin için buldum burayı lahanamı takip ettim buldum nassın tatlımŞenizŞeniz

hadi hadi kimi anlatiyon kendinimi benimi lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

valla aynen dediğin gibi oldu heyecanlandım
citosla kankiyiz biz beni almadan buraya gelmiş bende benden kaçamıycanı göstermek istedim ona

30 yaşındayım....8 yaşında 1 kızım var ....11 senelik evliyim....2. için 1 sene tedavi gördüm olmadı-tatlicadiarzu-....sivaslıyım
bende yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum:lepi:

kıs delüüüüüü sabah günaydın demişti okumazsan mesajları görmezsin işte :mymeka:

canımcım sende hoşgeldin :1hug: a.s.

ben sizin gibi yatiyorummu accik oturuyom accikda islerimi yapiyorum ancak yetisiyorum kiz tembel ve hasta garuuu :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

canım cinsiyeti hele bi belli olsun haber ederim size merak etmeyin:1hug:
kııı rosemm beni kovumuyon kııı sırnaşık şeyben gidem öyleyse

hehheheheehhehhehheheehe heç tembel değilim doğrusu
daha yataklarım duruyor :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

ok anladikkk Şeniz Şeniz hosgeldin sivasin neresindensin canim merkezdenmi

tünayydınnn
nasılsınız şekerlerrrr bugün çok başım dönüyor anca biraz topalandımm
sizlere koştum hemen neler kaynattınız bakayım daha geçmişi okuyamadımm
yeni arkadaşlar katılmış aramıza hoşgeldinizzzzzzzzz

gülzeyno..nunukanne...S1907 teşekkürler rep için saolun çok güzel hoşgeldin repi olmuş veren elleriniz dert görmesin

yavrus hoş geldin
senin niye başın dönüyo bakıyım
bilmediğimiz bişeylermi var acaba anlayalım:jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:

arkadaslar hosgeldiniz ne iyi ettiniza.s.a.s.a.s.

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Kızlar 11 kişiyiz su anda ne güzel muhabbet :hooray::hooray::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::lepi::lepi::lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…