Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

unuttuk değil mi mektup yazmayı almayı
kat göndermeyi teşekkürlerrr rosemcimmŞeniza.s.a.s.a.s.a.s.

naniknaniknaniknanikdelikafaduldendelikafaduldensırnaşık şeysırnaşık şey

Ne kutsal bir mutluluk kadın için annelik
Hayatında en heyacanlı an hamilelik.

Canından bir parca can verir,kanından kan
En güzel varlığı odur karnında taşıyan.

gır gırı birak sen,içkidende uzak dur.
Gürbüz mü gürbüz,nur topu gibi evlat doğur.

Sağlığına, sıhatına,gıdana dikkat et
Sağlıklı doğan yavrunla kalkınacak devlet.

Rızkı veren Allah'tır sebebi gbulacaksın
Doğurmak yetmiyor,ona sahip olacaksın.
:roflol::roflol::roflol::roflol:

kızlar sağolun binlerce teşekkür ALLAH acıdı bebeğime ohhhhh şükür ayyy kendime geldim birşey soracagım doktoru organik besle dedi şişlide organik pazarı varmış cumartesi bilen varmı nerde

kızlar bebeğimde alerji teşhisi kondu dikkat etmeliymişiz ama bunada şükür

hadi geçmiş olsun ama çok dikkat etmelisin neye var acaba mutlaka öğrenmelisin bide bu ara farklı bişey yedimi yada sen yedinmii ev tozlandımı parfüm değiştirdinmii farklı bir çiçek aldınmı mesela hep bunları gözden geçir bi şey tetiklemiş onu..

slm kızlar ben gldim ay temizlik yaptım çok yoruldum telledüm haaaa:roflol::roflol:kso geçmiş olsun canım meleğine ee neler yapıyonuz bakemmmmmmmkaydirigubbakcemile3

kızlar bebeğimde alerji teşhisi kondu dikkat etmeliymişiz ama bunada şükür

canım çok şükür önemli birşey yokmuş peki neye alerjisi var

bu romantizm rüzgaına kırmızı güllerde çok iyi gider sanırımmmm
hepimizeeeeee

kamilem canım teşekkürler nekkaaaaaaa güzel çiçekler bunlar böle Şeniz

canım odasını sildiğim tmizlik ürünü değişti birde dışarı çıktı 2 gün alışıl değilya bilmiyorum doktoru bakıyor alerji testi yapılcak 1 hafta sonra şimdi yıprandı dediler biraz dinlensinmiş

kızlar sağolun binlerce teşekkür ALLAH acıdı bebeğime ohhhhh şükür ayyy kendime geldim birşey soracagım doktoru organik besle dedi şişlide organik pazarı varmış cumartesi bilen varmı nerde

geçmiş olsun canım çok dikkatli olman lasım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…