Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

bende bilsemmm neden olduğunu
aklın geçen değil haaaaa:jeyyar:

benimde aklımdan o geçiyoooo.....
hani geçen gün benim bar raporlarından serhoş olmuştun ya.....
hani eniştemlede bozuşmuştun ya.....::mymeka:
hani bunun bir barışması olmuştur sanırım......:roflol::roflol:
dimi ebrummmmmmmmm

evet hayatım bende aynı şeyi düşünüyorum amaaaaaaaa
:jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:

hayyy allah seniiii ne etmesin :roflol::roflol::roflol:
ben tedbirimi alırım şekerimm öyle hemen barıştım diye dalmam konuyaaaa

evet hayatım bende aynı şeyi düşünüyorum amaaaaaaaa
:jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:
eminim ama yinede allah korusn alalh olmayanlaa versin inş
ay şekerim 2sini bi büyüteceğim diye neler çektim hele 2.felaket bir şeydi şurada bir senedir birz rahatlamışım onuda çok mu görüyorsunuz :jeyyar::jeyyar:

oyyyyyyyyy bi sakinleşelim ya demin neydik ölee...
yok istemediğimden değil ama şekerler biz bizede yetiyomuşuk yaniii....
aaa nunukta sağ olsun mafyalığımı bile söyledi ayol ne mafyası az daha ergenekondan diye içeri attıracaktı bu deli beniii:roflol::roflol::roflol:

şamar oğlanı gibii sanki dayak yedim bee:mymeka: bi fırtınaydı geçti şükür.......gelen gelene karınca gibiydik..ne yazılan belli ne okunan...kafamçokkarıştı

scim sağol destegin için kızlar hepinize teşekkür ederim dualarınız için

canım seni çok iyi anlıyorum.biliyosunuz ki, ben yakın zamanda çok kötü olaylar yaşadım.rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesin.sen de sakin ol canım.bak meleğin şimdi daha iyiymiş.ilaçlarını düzenli kullan,bizimde dualarımız seninle canım :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: öpüyorum kaydirigubbakcemile3

kargaşadan geçmişi okuyamadım nunuksana mafyamı dedii:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

kıslar ben geldim
bi gaz evimi toparladım geldim:roflol::roflol::roflol::roflol:
kimsecikler kalmamış
kamilece topiğe yoksam başaka bebebk mi geliyor:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

kıı benim göbüş çokmu geldi topiğe çok alındım bizde bidaha gelmiyik ozaman:dilcikar::dilcikar:

kıı benim göbüş çokmu geldi topiğe çok alındım bizde bidaha gelmiyik ozaman:dilcikar::dilcikar:
onun için değilde kuşladan aldığımız haberlere göre senin bebiş aslan olacakmış
buadan gelin bakınmaya gelmişsin önlemimizi alalım dedik kız annelei olarakk tedbirli olalım dedik sadece:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…