- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #17.321
ben veremiyom yaww bugün :1closedeyes:
bende bilsemmm neden olduğunu
aklın geçen değil haaaaa:jeyyar:
benimde aklımdan o geçiyoooo.....
hani geçen gün benim bar raporlarından serhoş olmuştun ya.....
hani eniştemlede bozuşmuştun ya.....::mymeka:
hani bunun bir barışması olmuştur sanırım......:roflol::roflol:
dimi ebrummmmmmmmm
hayyy allah seniiii ne etmesin :roflol::roflol::roflol:benimde aklımdan o geçiyoooo.....
hani geçen gün benim bar raporlarından serhoş olmuştun ya.....
hani eniştemlede bozuşmuştun ya.....::mymeka:
hani bunun bir barışması olmuştur sanırım......:roflol::roflol:
dimi ebrummmmmmmmm
eminim ama yinede allah korusn alalh olmayanlaa versin inşevet hayatım bende aynı şeyi düşünüyorum amaaaaaaaa
:jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:
scim sağol destegin için kızlar hepinize teşekkür ederim dualarınız için
citos kamilece efsun rep için tesekkürler devamını bekleriz:roflol::roflol::roflol::roflol:
kargaşadan geçmişi okuyamadım nunuksana mafyamı dedii:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:oyyyyyyyyy bi sakinleşelim ya demin neydik ölee...
yok istemediğimden değil ama şekerler biz bizede yetiyomuşuk yaniii....
aaa nunukta sağ olsun mafyalığımı bile söyledi ayol ne mafyası az daha ergenekondan diye içeri attıracaktı bu deli beniii:roflol::roflol::roflol:
şamar oğlanı gibii sanki dayak yedim bee:mymeka: bi fırtınaydı geçti şükür.......gelen gelene karınca gibiydik..ne yazılan belli ne okunan...kafamçokkarıştı
kıslar ben geldim
bi gaz evimi toparladım geldim:roflol::roflol::roflol::roflol:
kimsecikler kalmamış
kamilece topiğe yoksam başaka bebebk mi geliyor:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
oyyyyyyyyy bi sakinleşelim ya demin neydik ölee...
yok istemediğimden değil ama şekerler biz bizede yetiyomuşuk yaniii....
aaa nunukta sağ olsun mafyalığımı bile söyledi ayol ne mafyası az daha ergenekondan diye içeri attıracaktı bu deli beniii:roflol::roflol::roflol:
şamar oğlanı gibii sanki dayak yedim bee:mymeka: bi fırtınaydı geçti şükür.......gelen gelene karınca gibiydik..ne yazılan belli ne okunan...kafamçokkarıştı
onun için değilde kuşladan aldığımız haberlere göre senin bebiş aslan olacakmışkıı benim göbüş çokmu geldi topiğe çok alındım bizde bidaha gelmiyik ozaman:dilcikar::dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?