- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #17.401
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
canım ben burdayım gecmişi okuyodum ama cocuklar uyandı cıkacam simdi:1no2::1no2:
İyi aksamlara.s.
kızlar size dün hastanede yaşadım olayı yazmazsam rahat edemeyeceğim dün hastanede tahlil beklerken serra acıktı bebek odasına gittik emzirirken genç bir bayan geldi yanındada bir kız çocugu adı derya neyse kulagım onlarda o an serraa emiyor bu kıza ters davranıyor hadi işe kaç saattir senle ugraşıyorum falan sonra kız çişinin geldini demeden altına yaptı bezde koymamışlar olsunda 2-3 yaşında bu kıza bagırdı üstünü mahvettin diye bende dayanamadım bezleseydin ıslandı bak dedim yada çiş örneği alacaksan çiş poşeti yapıştır dedim korkmuş söylemez dedim hem nesi oluyon dedim ve bana dediki biz çocuk esirgemeden geliyoruz dedi anladım davranışının nedenini üzülerek yani o tatlı korkmuş minik derya öksüz dayanamadım ve dedimki hangisi bahçelievlermi evet dedi yaaaa dedim hangi binadan 0-6 yaşmı içerdekimi taif edince sen nerden biliyon deyip şaşırdı hatun evet dedim ben ve çevrem oraya gıda bagışı yapar dedim bu bir durdu sonra deryaya dönüp dedimki derya ben birdaha gelince seni bulayımmı deyince hatun iyice bozuldu veee deryaya nasıl iyi konuşur oldu bilemezsiniz ama ben içimden üzüldüm o kızın haline ve kısmet olup gidince o kızı soracam belkide bulacam ahtım olsun ne olur çok zor değil ama ufak şeylerde olsa bu kurumlara bagış yapın hiç olmaza adak kurban neyse bebeklerin küçülmüşleri herşeyi kabul ediyorlar gidin gezin
ay çok kötü oldum yaaa:çok üzgünüm: tv dede bir kaç kez göstermişlerdi kimsesiz çocuklara pek iyi davranmıyolar üzülüyorum ya yazık bu çocuklara keşke herkes çocuğuna sahip çıksa herkes bakabileceği kadar çocuk doğursa kimse gayrimeşru çocuk yapıpta sokağa atmazsa deyilmi ama bu çocukların günahı ne yetişkinlrin hatalarını bunlar çekiyo :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
hanımlar dün akşam eşim maça gitti orda ne olduysa sabah bir bel ağrısıyla uyandı
dün misafirin yorgunluğunu üstümden atamadan bugünde çocuk gibi eşimle ilgilendim
hiç kalkıp oturamıyo benim yardım etmem gerekiyo
işten izin istedi vermediler sen gel otur burda dediler o da topallıya topallıya gitti
ne olurdu sanki bugün evde dinlenseydi:jeyyar:
http://www.kadinlarkulubu.com/bulus.../267081-kknin-buyuk-acik-hava-toplantisi.html
kızlar bi girin bakın neler düşünüyorsunuz
güzel bir organizasyon)))))))))))))))))))
kızlar bebeğimde alerji teşhisi kondu dikkat etmeliymişiz ama bunada şükür
kızlar size dün hastanede yaşadım olayı yazmazsam rahat edemeyeceğim dün hastanede tahlil beklerken serra acıktı bebek odasına gittik emzirirken genç bir bayan geldi yanındada bir kız çocugu adı derya neyse kulagım onlarda o an serraa emiyor bu kıza ters davranıyor hadi işe kaç saattir senle ugraşıyorum falan sonra kız çişinin geldini demeden altına yaptı bezde koymamışlar olsunda 2-3 yaşında bu kıza bagırdı üstünü mahvettin diye bende dayanamadım bezleseydin ıslandı bak dedim yada çiş örneği alacaksan çiş poşeti yapıştır dedim korkmuş söylemez dedim hem nesi oluyon dedim ve bana dediki biz çocuk esirgemeden geliyoruz dedi anladım davranışının nedenini üzülerek yani o tatlı korkmuş minik derya öksüz dayanamadım ve dedimki hangisi bahçelievlermi evet dedi yaaaa dedim hangi binadan 0-6 yaşmı içerdekimi taif edince sen nerden biliyon deyip şaşırdı hatun evet dedim ben ve çevrem oraya gıda bagışı yapar dedim bu bir durdu sonra deryaya dönüp dedimki derya ben birdaha gelince seni bulayımmı deyince hatun iyice bozuldu veee deryaya nasıl iyi konuşur oldu bilemezsiniz ama ben içimden üzüldüm o kızın haline ve kısmet olup gidince o kızı soracam belkide bulacam ahtım olsun ne olur çok zor değil ama ufak şeylerde olsa bu kurumlara bagış yapın hiç olmaza adak kurban neyse bebeklerin küçülmüşleri herşeyi kabul ediyorlar gidin gezin
frezyam benimki çok küçük tam alerji testide yapamıyorlar üfff ALLAH korusun yavrularımızı
cnm ay evet yapmazlar ama kardeşimin oğluna yaptılar cnm
tabı o 1. 5 yaşinda sanırım buronşit olmuştu ondan anlaşildi cnm
şimdi kardeşimde alerjı şurubu kullanıyo cnm san ne verdıler bide nerden anlaşildi kızında alerjisi olduğunu cnm
kso canım gecmıs olsun kusura bakma sayfaları okuyamıyorum malum benım kucuk cadınında tadı yok
ınsaallah herkes ıyıdır sekercıklerım
elıfın asısını yaptırdım geldım kalan ıslerıde bıtırdım cok sukur kızlar ve yaz temızlıgı aradan cıktı:))))
ama coookkkkk yorgunum coookkkkkkkk
bırde aksama yemek yok
artık halledecegız bıseyler:))))
sızler nasılsınız bakem???
korkma misafirlerden şevvalcim bende burdayımkaydirigubbakcemile3
çok sağol canımcnm eşine çok geçmiş olsun acıl şifalar dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?