Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

kızlar size dün hastanede yaşadım olayı yazmazsam rahat edemeyeceğim dün hastanede tahlil beklerken serra acıktı bebek odasına gittik emzirirken genç bir bayan geldi yanındada bir kız çocugu adı derya neyse kulagım onlarda o an serraa emiyor bu kıza ters davranıyor hadi işe kaç saattir senle ugraşıyorum falan sonra kız çişinin geldini demeden altına yaptı bezde koymamışlar olsunda 2-3 yaşında bu kıza bagırdı üstünü mahvettin diye bende dayanamadım bezleseydin ıslandı bak dedim yada çiş örneği alacaksan çiş poşeti yapıştır dedim korkmuş söylemez dedim hem nesi oluyon dedim ve bana dediki biz çocuk esirgemeden geliyoruz dedi anladım davranışının nedenini üzülerek yani o tatlı korkmuş minik derya öksüz dayanamadım ve dedimki hangisi bahçelievlermi evet dedi yaaaa dedim hangi binadan 0-6 yaşmı içerdekimi taif edince sen nerden biliyon deyip şaşırdı hatun evet dedim ben ve çevrem oraya gıda bagışı yapar dedim bu bir durdu sonra deryaya dönüp dedimki derya ben birdaha gelince seni bulayımmı deyince hatun iyice bozuldu veee deryaya nasıl iyi konuşur oldu bilemezsiniz ama ben içimden üzüldüm o kızın haline ve kısmet olup gidince o kızı soracam belkide bulacam ahtım olsun ne olur çok zor değil ama ufak şeylerde olsa bu kurumlara bagış yapın hiç olmaza adak kurban neyse bebeklerin küçülmüşleri herşeyi kabul ediyorlar gidin gezin

ay çok kötü oldum yaaa:çok üzgünüm: tv dede bir kaç kez göstermişlerdi kimsesiz çocuklara pek iyi davranmıyolar üzülüyorum ya yazık bu çocuklara keşke herkes çocuğuna sahip çıksa herkes bakabileceği kadar çocuk doğursa kimse gayrimeşru çocuk yapıpta sokağa atmazsa deyilmi ama bu çocukların günahı ne yetişkinlrin hatalarını bunlar çekiyo :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

aynen canım yas
ne sorumsuz insanlar 5 dakkalık zevk için çocuk yap sokağa at:jeyyar: sonrada o yavrucaklara böyle davransınlar:çok üzgünüm:
ama devletinde daha iyi sahip çıkması gerektiğini orda çalışan kişileri çok iyi seçmesi gerektiğini düşünüyorum
yazık bu çocuklar böyle sevgisiz ilgisiz büyümesin:1no2:

cnm eşine çok geçmiş olsun acıl şifalar dilerim.

http://www.kadinlarkulubu.com/bulus.../267081-kknin-buyuk-acik-hava-toplantisi.html

kızlar bi girin bakın neler düşünüyorsunuz
güzel bir organizasyon )))))))))))))))))))

efsuncum bengidemiyeceğim göre gidenlere ne mutlu diyorumsenağlama:a015:

kızlar bebeğimde alerji teşhisi kondu dikkat etmeliymişiz ama bunada şükür

cnm haydı gözün aydın ve çok geçmiş olsun cnm bu konuda çok dikkatlı olmalsın kızkardeşim oğluda alerjı teşisi konuldu kızcağız evde durmadan temizlik yapıyo bizimki toza karşi alerjisi var cnm ondan çok çabuk tıkanıyo çocuk hepinize ALLAH şifa versin:Saruboceq:

vicdansızlar ya çok üzüldüm yavrum benim aslında onu doğrupta sokağa atanı bulup cezelandracaksın bu yavrunu ne günah var cnm benim ya senağlama​

frezyam benimki çok küçük tam alerji testide yapamıyorlar üfff ALLAH korusun yavrularımızı

cnm ay evet yapmazlar ama kardeşimin oğluna yaptılar cnm
tabı o 1. 5 yaşinda sanırım buronşit olmuştu ondan anlaşildi cnm
şimdi kardeşimde alerjı şurubu kullanıyo cnm san ne verdıler bide nerden anlaşildi kızında alerjisi olduğunu cnm

birsürü kan testi yapıldı bir bulgu bulunamayınca doktoru doğduğundan beri takip eden doktoru sorular sordu bana ve olsa olsa alerjik bir reaksiyon dedi ve dikkat etmemi söyledi

kso canım gecmıs olsun kusura bakma sayfaları okuyamıyorum malum benım kucuk cadınında tadı yok
ınsaallah herkes ıyıdır sekercıklerım
elıfın asısını yaptırdım geldım kalan ıslerıde bıtırdım cok sukur kızlar ve yaz temızlıgı aradan cıktı:))))
ama coookkkkk yorgunum coookkkkkkkk
bırde aksama yemek yok
artık halledecegız bıseyler:))))
sızler nasılsınız bakem???

canım hadi gözün aydın
sorma bende öğleden sonra bir mayışmşışm
yatıp kaldım bende birşey yapmadım
akşama allah kerim her tarafım dökülüyor
grib olacağım herhalde:bbo::bbo::bbo::bbo::bbo:

iyi akşamlar kızlar...
lahanacım denizin doğum günü kutlu olsun canım...
kso cum geçmiş olsun canım benim kızımında ev tozuna karşı alerjisi var senin kızın küçük gıda alerjisi varsa birkaç seneye kadar geçer ama ev tozuna karşı alerjisi çıkarsa hep dikkat gerekiyor, ben gözünün içine bakıyorum vallahi hasta olacak diye anında hasta oluyorlar çünkü:1no2:

selam hanımlar herkese iyi akşamlar nerelerdesiniz???
topikte kimsecikler kalmamış şu anda belki kızcaksınız ama sadece ben ve 3 misafir konu okuyo...neden siz yoksunuzda bukadar çok misafir varrrrrr burdaaaaa

merhaba hanımlar
yaprak dökümünü izliyodum benim kızlar çizgi film açtılar
bende ağlamasınlar diye tv yi onlara bıraktım yanınıza geldimkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…