Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

kamilece geldinmi canım,rosem sabah sabah yaptı yapacağını.inandırdı bizi.bende diyorum ben daha sabah kanuştum kamileyle hiç öyle bi şey yoktu.
kamilece kim tutar seni,hakkından gel rosemin.:mymeka:
kız rosem kendinin hamile olduğunu söylemeye utandında,kamilenin adınımı kullandın sen
hayırlı olsun canım analı babalı büyüsün:Saruboceq::roflol::roflol::roflol:

aşkolsun rosemmmmm
sen erik iste biz sana kübrayla bursadan göndeririz.....

mart 1 geçeli kaç gün oldu şekerim.....delikafaduldendelikafadulden

aaa kübra betül sendemiiiii sus biz barıştıkklava:

aaaa ortalığı hep sen karıştıracak değilsin ya birazda ben karıştırayım.sırnaşık şeysırnaşık şey
hadi kamile affetmiş seni bende sustum ok.:1hug::1hug:

öyle şekerim birden ben hamileyim diyememiş beni attı ortayaaa:roflol::roflol::roflol: napalım bizede hayırlı olsun demek düştü
içimede kurt düşürdü regli olma zamanın geldi gecikecek olursa bak artık bende ki strese:jeyyar:

kız gene ne oluyor böyle.
hamişler havada uçuşuyor.
kız rosem hayırdır bebişmi geliyor.
aaaaaaaaaaaaaa şenlik var topikde bebişlerimiz geliyor.
hadi bakalım hayırlısı olsun.
bereket geliyor bereket..
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

evet canım rosem yılbaşı gecesi hamile kalmış hemide bebekler ikizmiş.............

birazdan veli toplantısına gideceğimmm
halime 23 nisan için gösteri yapacaktı öğretmen çıkarmayı düşünüyormuş dün çok üzgün geldi meleğim olmazsa olmasın annem dedim ama çok istiyor belli kiyafet konuşulacakmış gideyimde meleğime testek çıkayım biraz hareketin birininde tam kıvıamıyormuş benim ki biraz erkeksi davranıyorrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…