- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #18.001
kızlar ben kaçtım,kübra uyuyo bende azcık uzanayım,kocagün ayakta yoruldum.
görüşmek üzere canlarım,meleklerimi öptüm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3hadi sizide öpeyimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
selamlar kızlar....rosemcim,minikcim,kübracım hastaymışsınız geçmiş olsun canlarıma.s
bende şimdi doktordan geldim kontrolüm vardı bebişimin kalp atışlarını gördüm herşeyi normal büyüyor dedi...kızımda sabah kalktı grip olmuş yine daha yeni iyileşmişti yine hastalandı ne zaman düzelecek bu kız bilmiyorum....
selamlar kızlar....rosemcim,minikcim,kübracım hastaymışsınız geçmiş olsun canlarıma.s
bende şimdi doktordan geldim kontrolüm vardı bebişimin kalp atışlarını gördüm herşeyi normal büyüyor dedi...kızımda sabah kalktı grip olmuş yine daha yeni iyileşmişti yine hastalandı ne zaman düzelecek bu kız bilmiyorum....
maşallah bebeğimize.ne güzel.ne heyecan dimi.babası alışmıştır dimi şekerim.selamlar kızlar....rosemcim,minikcim,kübracım hastaymışsınız geçmiş olsun canlarıma.s
ay ay ayyy yerın ben onun mınıcık atan o kalbınıııııııı
cok sevındım canım herseyın yolunda gıtmesıne
melegımede cok cok gecmısler olsun
hava bır sıcak bır soguk dengeler bozuluyor
duzelır en kısa surede canım ınsaallah
sekerler bende elıfle teyzesını dısarı gonderdım bısıklet surmek ıstıyordu
nazda uyandı dvd ızlıyor bende yanına yatıp uyuyacagım
cocuk annem benımle cızgı fılm ızlıyor sanıyor
gorusmek uzere opuyorum hepınızı sekerlerrrrrr
8 haftalık olmuş rosemcim geçenki ultrason kağıdıyla karşılaştırdım şimdi bayağı büyümüş ve bebek şeklini almaya başlamış...babamız galiba heyecanlanıyor ama bana pek belli etmek istemiyor sanırım bugün onun işi vardı doktora kendim gitmek zorunda kaldım hastanede uzak dün akşam bütün gece başımın etini yedi sakın yürüme taksiyle git gel diye....
süper süper demek artık alıştı.seni düşündüğüne göre.yaşasın artık sorun kalmadı.
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
evet canım alıştı sanırım ama pek belli etmiyor...akşamları geç geldiği zaman eğer beni hasta görüyorsa hemen gidip mutfakta yemeğini ısıtıp yiyor bana hiçbir şey demiyor...:CüvCüv:
selam kızlar a.s.
biz kızımla şöyle bi tür atıık geldik evimize :))
nedenin bilmiyorum ama kendinimi çok mutsuz hissediyorm( yaa bebeğime bakıp mutlu oluyorum çok sukur saglıgı yerınde ama ben çok mutsuzummmmmmmm yaa
8 haftalık olmuş rosemcim geçenki ultrason kağıdıyla karşılaştırdım şimdi bayağı büyümüş ve bebek şeklini almaya başlamış...babamız galiba heyecanlanıyor ama bana pek belli etmek istemiyor sanırım bugün onun işi vardı doktora kendim gitmek zorunda kaldım hastanede uzak dün akşam bütün gece başımın etini yedi sakın yürüme taksiyle git gel diye....
iyi geceler kızlar:))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?