Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

selamlar kızlar....rosemcim,minikcim,kübracım hastaymışsınız geçmiş olsun canlarıma.s
bende şimdi doktordan geldim kontrolüm vardı bebişimin kalp atışlarını gördüm herşeyi normal büyüyor dedi...kızımda sabah kalktı grip olmuş yine daha yeni iyileşmişti yine hastalandı ne zaman düzelecek bu kız bilmiyorum....

teşekkürler belinay cığımm ne kadarlık olmuş bebişimiz babası alıştımı..atışlarını .duyunca heyecanlanmış olmalısın a.s
havalar o kadar dengesiz ki oluyoruz işte böyle birde toplu taşım araçlarını kullanınca mikropta bulaşıyo olsun bunada şükür

ay ay ayyy yerın ben onun mınıcık atan o kalbınıııııııı
cok sevındım canım herseyın yolunda gıtmesıne
melegımede cok cok gecmısler olsun
hava bır sıcak bır soguk dengeler bozuluyor
duzelır en kısa surede canım ınsaallah
sekerler bende elıfle teyzesını dısarı gonderdım bısıklet surmek ıstıyordu
nazda uyandı dvd ızlıyor bende yanına yatıp uyuyacagım
cocuk annem benımle cızgı fılm ızlıyor sanıyor
gorusmek uzere opuyorum hepınızı sekerlerrrrrr

8 haftalık olmuş rosemcim geçenki ultrason kağıdıyla karşılaştırdım şimdi bayağı büyümüş ve bebek şeklini almaya başlamış...babamız galiba heyecanlanıyor ama bana pek belli etmek istemiyor sanırım bugün onun işi vardı doktora kendim gitmek zorunda kaldım hastanede uzak dün akşam bütün gece başımın etini yedi sakın yürüme taksiyle git gel diye....

maşallah bebeğimize.ne güzel.ne heyecan dimi.babası alışmıştır dimi şekerim.

bizde seni öptük şeker.görüşürüz sonra.bende artık yarı uyumayı düşünüyorum öyle uzun uzun.

süper süper demek artık alıştı.seni düşündüğüne göre.yaşasın artık sorun kalmadı.
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

süper süper demek artık alıştı.seni düşündüğüne göre.yaşasın artık sorun kalmadı.
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

evet canım alıştı sanırım ama pek belli etmiyor...akşamları geç geldiği zaman eğer beni hasta görüyorsa hemen gidip mutfakta yemeğini ısıtıp yiyor bana hiçbir şey demiyor...:CüvCüv:

selam kızlar a.s.
biz kızımla şöyle bi tür atıık geldik evimize :))
nedenin bilmiyorum ama kendinimi çok mutsuz hissediyorm ( yaa bebeğime bakıp mutlu oluyorum çok sukur saglıgı yerınde ama ben çok mutsuzummmmmmmm yaa

Canım benim anladıgım kadarıyla daha lohusasın
Endişelenme bu tüm lohusa kadınlarda oluyo
Bebeğine bak ve mutlu ol
Cennet kokulu bebeğini bizim içinde koklakaydirigubbakcemile3:1hug:

maşallah bebeğimize canım
eşinin hamileliğini kabullenmesinede sevindim canım.hadi gözünaydın:1hug:
kızınada geçmiş olsun

ıyı aksamlar sekercıklerrrrrrrr
belınayım canım benım senın adına cok sevındım canım rabbımın ıznıyle ınsaallah cok ama cok guzel gunler meleklerınle sızlerı beklıyor:))
allah soylettı sanırım kıssssss melekler dedım
anaaaaaaaaaaaaaaa:)))
kızları cıftleyecenmı neee
s1907 bebekım ozlemezmıyım sekerrrr tabıkıne ozlerız
alyasulın canım hayır olsun ınsaallah canım
hava degısımı bahar falan derken bazen olur oyle seyler bak ne guzel soyluyorsun bebegın saglıgı sızler hersey guzel seker
soyle bır sılkelende gel kendıneeee dedıgı gıbı tarkanımınnnnnn haydııııııııııı
mıhrıban yafrummmm senden naber sekercıgım bende yemegı yedıkden sonra kızlar nana ızlerken ıcım gecıyordu onları yatırdım.ortalıgı toparladım malum hafta sonu dısarı cıkabılırız dıye yarın ıcın gec gelır acıkırsak dıye yemek yaptım mutfagın halısı ıslanmıstı kurusun dıye onu asmıstım kapıya yerlerı sıldım halısını serdım sımdıde bır makıne calıstırdım camasır yıkanıyor sızlere bakayım dedım.kahvelerımızı aldık kocıskomda tvye bakınırken
herkese ıyı aksamlar dılıyorum canlarım benım gorusmek uzere
hepınızı cok ama cok opuyorum sekercıklerrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…