Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

günaydınnn iyi hafta sonları şekerlerrr
kahvaltımızı yaptık,şimdi hazırlığımızı yapacağız
bir aksilik olmazsa yaylaya çıkıp karda piknik yamayı planlıyoruz bakalımmm
e bugün hafta sonu topik oldukca sakin olacak demektir
meleklerimi ve sizleri çok öpüyorummm
görüşmek üzere

selam meleklerimin melek nneleri :teytey: :teytey: :teytey:
hepinize güzel hafta sonları diliyorum şekerler hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

Gunaydınlar dılıyorum canlarım benım hepınıze
guzel bır hafta sızlerın olsun ınsaallah
meleklerım ve hepınız ıyısınızdır ınsallah
bugun aılecek guzel bır kahvaltı yaptık pınekledık sımdıde sızlere bakayım dedım
dısarı cıkmamız lazım ama nazı bu sekılde cıkarmak ıstemıyorum hava guneslı kotu olur dıyorlar.
Gunes gormedın dedıler.onun ıcın esım cıkacak bız kızlarla evdeyız
onları yatırıncada sızlerleyım:)))

kısgardaşlarım ben kalkıyom artık çünküm annemlerdeyim kız kardeşimlen ablam bana kızıyolar :mymeka: kalk gel sohbet edelim deyolar hayden ööptüm sizi Şeniz byyyyyyyyyyyyyyy

kısgardaşlarım ben kalkıyom artık çünküm annemlerdeyim kız kardeşimlen ablam bana kızıyolar :mymeka: kalk gel sohbet edelim deyolar hayden ööptüm sizi Şeniz byyyyyyyyyyyyyyy

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ay seker kıskanıyorlar kıssssss
benımde annemlere gıttıgımde aynısını yapıyorlar
ben cocukları dırek satıyorum onlara pcmıde yanımda goturuyorum sonra sızlerın yanına gelıyorum annem esıme baslıyor ıkı cocuklu karunun ne ısı var pcde bırde notbook aldın dıye:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
bende dalga gecıyorum anne kıs gel senıde uye yapamda gor 5bebeyle nasıl pc basından kalkılmıyomus dıye:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

hemen kaç dedikoducu karuuuuuuuu

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
kıs sohbet ıcın cagırmıslar ne dedıkodusu askolsun :jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:
gardasım lahanaa ee kım ne demısssssss:roflol::roflol::roflol:
bızede haber et barı

selam meleklerimin melek nneleri :teytey: :teytey: :teytey:
hepinize güzel hafta sonları diliyorum şekerler hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
günaydın lahanam sanada şekercim iyi tatiller

citosum lahanam nasılsınız bacular
sağolasın kuzum mide bulantısıyla meşgulüm sabah sabah kafamçokkarıştı sen nasılsın bakemŞeniz

günaydın hepinize iyi haftasonlarıhihoyyyt
günaydın izabelle Şeniz

günaydın minik kuşum benim meleğim buğün dellendi annecine eziyet ediyor :mymeka:sen nasılsın şekerimŞenizŞeniz

miniğim hoşgeldin canım nasılsın

sagol canım cok sukur ıyıdır ne olsun
arkadasımda geldı yarın memleketıne gıdecek dugune hazırlık ıcın sımdı oturuyoruz
evde 4 kız olduk madagaskar 2 ızlıyoruz dızıldık kanepeye cekırdegımızıde aldık
keyıf yapıyoruz
:roflol::roflol::roflol:

sagol canım cok sukur ıyıyız sekercıgımmmmm
ay yerın ben onuuuu
arada yapıyorlar canım vallahı allah yardımcımız olsun
melegımıde opuyorum sekercıgım

selam ben geldim abimlere geldik size selam verezim dedim polanyadayim gorsmek uzere byeeeeeee

selam canım
kıs bız senı merak edek sen polonyalarda gez ohhh ne ala memleketklava:klava:klava:

ohh miniğim sefanız olsun bende çok sevmiştim o çizgifilmi kızım büyüsün ahhhh bizde izleriz artık kucak kucaga inşaallah

kız nunuk ohhh gez bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…