- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #18.021
citosum lahanam nasılsınız bacular
bnede burdayım heytttttttt kızımı yıkadım uyuyor tatlım
günaydın hepinize iyi haftasonlarıhihoyyyt
kısgardaşlarım ben kalkıyom artık çünküm annemlerdeyim kız kardeşimlen ablam bana kızıyolar :mymeka: kalk gel sohbet edelim deyolar hayden ööptüm sizi Şeniz byyyyyyyyyyyyyyy
hemen kaç dedikoducu karuuuuuuuu
günaydın lahanam sanada şekercim iyi tatillerselam meleklerimin melek nneleri :teytey: :teytey: :teytey:
hepinize güzel hafta sonları diliyorum şekerler hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
sağolasın kuzum mide bulantısıyla meşgulüm sabah sabah kafamçokkarıştı sen nasılsın bakemŞenizcitosum lahanam nasılsınız bacular
günaydın izabelle Şenizgünaydın hepinize iyi haftasonlarıhihoyyyt
günaydın minik kuşum benim meleğim buğün dellendi annecine eziyet ediyor :mymeka:sen nasılsın şekerimŞenizŞenizGunaydınlar dılıyorum canlarım benım hepınıze
guzel bır hafta sızlerın olsun ınsaallah
meleklerım ve hepınız ıyısınızdır ınsallah
bugun aılecek guzel bır kahvaltı yaptık pınekledık sımdıde sızlere bakayım dedım
dısarı cıkmamız lazım ama nazı bu sekılde cıkarmak ıstemıyorum hava guneslı kotu olur dıyorlar.
Gunes gormedın dedıler.onun ıcın esım cıkacak bız kızlarla evdeyız
onları yatırıncada sızlerleyım:)))
miniğim hoşgeldin canım nasılsın
günaydın lahanam sanada şekercim iyi tatiller
sağolasın kuzum mide bulantısıyla meşgulüm sabah sabah kafamçokkarıştı sen nasılsın bakemŞeniz
günaydın izabelle Şeniz
günaydın minik kuşum benim meleğim buğün dellendi annecine eziyet ediyor :mymeka:sen nasılsın şekerimŞenizŞeniz
selam ben geldim abimlere geldik size selam verezim dedim polanyadayim gorsmek uzere byeeeeeee
çitosum hayrola ne mide bulantısı :) ne bişeymi kaçırdım ben????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?