Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

slm şekeler nasılsınız
ikniğe gittik bugün kızkardeşimle yeğenimde varıd harika birgün geçirdik güneş,kar,yeşil çimenler hepsi bir aradaydı kardan adam yaptık ,kartopu oynadık,i atladık ,yürüyüş yaptık
uzun zamandır böyle güzel bir iknik yapmamıştık yorgun argın evimize döndük şimdi banyo sırası bekliyoruzzz:))))))))))
siz neler yaptınız bakalım
efsuncum tatlım dikkat et kendine acil şifalarr canım

merhabalar ben geldim nasılsınız?
kızlarla pazara gittik,biraz annemlere uğradık gelince ,kübrayı uyuttum,betül dışarıda arkadaşlarıyla oynuyo,eşimde ikindiye gitti,bende size bakayım dedim.
geçmişi okumadım ne var ne yok.

canım benim çok geçmiş olsun,allah şifa versin.bak kendinde söylüyosun sigaradan diye.
canından ötemi bırakıver şu mereti.kendine iyi bak canım öptümkaydirigubbakcemile3

oohh gezmelere gidilmiş,piknikler yapılmış,sefanız olsun.ohh ne iyi gelmiştir.
bakalım eşimde bizi götürecek yarın pikniğe.kızlar çok istiyo.
meleklerini ve seni öptüm canımŞenizŞenizkaydirigubbakcemile3

merhaba hanımlar
haftasonu topiğimiz sakin olur dedim ama maşallah koyu sohbet varmış burdakaydirigubbakcemile3
bugün hava burdada güzeldi hanımlar ama bizim izin günümüz salı ancak o gün gezebiliriz dicem ama maalesef eşimin beli hala düzelmediği için o günüde hastanede geçirecez galiba.eşim dr görünsün bakalım ne dicek drbenneyaptımki
bende az önce kuaförden geldim kaş bıyık aldırdım kızımın saçını kestirdim
sonrada hemen yanınıza koştum ama geç kalmışım galibakaydirigubbakcemile3

oh keyif yapmışsınız canımhihoyyyt
bende bu hafta düşünüyodum piknik yapmayı ama eşimin bel ağrısı geçmedi.onu doktora götürücez.neyse bir an önce iyileşsinde başka zaman gideriz artıka.s

ıyı aksamlar canlarım benım
nasılsınız sekerlerrr
arkadasın yarın dugun ıcın memleketıne gıdecegı ıcın bugun son temızlıgını yaptık ortulerını serdık dantellerını utuledık((
hıc sevmedıgımız seyler ama adettendır dıye yapalım dedık:))
eve sımdı geldım sızlere bakayım dedım
herkesler ıyıdır ınsaallah sekerler
meleklerımıde cok cok opuyorum

günaydın herkeze iyi pazarlar....
ben yine uyuyamadım,eşim ve kızlar daha uyuyo,bende sizlere günaydın demek istedim,
bugün eşim ve kızlarla gezmeye gitcez bi daha giremem belki.
güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle,ben kaçıyorum.

günaydınnn, iyi pazarlarrrr
hepimize güzel birgün diliyorum
betülcüm iyi gezmelerrrr canım
ben bugün evdeyim dünkü gezinin acısı fena çıkıyor
alerjim azdı(
görüşmek üzere şekerlerrr

günaydınlaar...iyi pazarlar...bugün malum pazar topiğimiz sakin...
burda hava bir güneş açıyor,bir kapatıyor kızımda okuldan arkadaşlarıyla sözleşmiş parka gidelim arkadaşlarımda gelicek diyor ama havaya da güvenemiyorum,öğleden sonra daha iyi olursa götürürüm biraz oynasın...hepinizi öpüyorum...

ohh miniğim sefanız olsun bende çok sevmiştim o çizgifilmi kızım büyüsün ahhhh bizde izleriz artık kucak kucaga inşaallah

kız nunuk ohhh gez bakalım

persembe dedim ya beni merak etmezin gezmeye gidebiliriz diye anlasildi kimseler okumamis yazdigimi :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka:

burdada hava öyle canım.bi açıyo bi kapatıyo soğuk değil ama hiç sevmem böyle havaları:çok üzgünüm:

bende geldim eşimle çıkıp kızıma gıda alışverişi yaptık cam tencere aldık küçücük yoktu evde ayyyy kızıma elma yalattım akşamada karpuz vericem yalasın aradada sebze çorbasına başlıycaz menümüz zenginleşiyor ayyyyy :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…