- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #18.081
evet öyle canım ya kimsecikler yok:çok üzgünüm:bende burdayım mihribancım hava serin diye çıkmadık dışarı ama topiğin hiç tadı yok bugün:çok üzgünüm:
aramıza hoşgeldin canım:1hug:merhaba,
bende bir melek annesiyim.arada bir bakıyordum sizlere..şimdi daha bir ilgiliyim..
melekleri ve sizleri öpüyorum
bende geldim eşimle çıkıp kızıma gıda alışverişi yaptık cam tencere aldık küçücük yoktu evde ayyyy kızıma elma yalattım akşamada karpuz vericem yalasın aradada sebze çorbasına başlıycaz menümüz zenginleşiyor ayyyyy :))))
merhaba,
bende bir melek annesiyim.arada bir bakıyordum sizlere..şimdi daha bir ilgiliyim..
bende geldim eşimle çıkıp kızıma gıda alışverişi yaptık cam tencere aldık küçücük yoktu evde ayyyy kızıma elma yalattım akşamada karpuz vericem yalasın aradada sebze çorbasına başlıycaz menümüz zenginleşiyor ayyyyy :))))
Nbr canım istanbulun altını üstüne getirebildin mi bari?:roflol::roflol::roflol:
Rüyanaz nasıl keyfiniz yerindedir inşallaha.s.
getirdim sayılır floryaya ghidicem bi orası kaldı kısss....çok gezdim valla hele bu hafta iyiyiz canım biz saol 1 mayısta allah izin ederse evimdeyim özledim valla sizlerle uzun uzun konuşmayı yazışmayı..................
canım aramıza hosgeldin melegini Allah bagıslasın:1hug:merhaba,
getirdim sayılır floryaya ghidicem bi orası kaldı kısss....çok gezdim valla hele bu hafta iyiyiz canım biz saol 1 mayısta allah izin ederse evimdeyim özledim valla sizlerle uzun uzun konuşmayı yazışmayı..................
sevvalcik meleklerin çok güzeller maşallah
sayfayı büyütmüşsün ama meleklerinin güzelliği bunu affettiriyoyerimseniben
canım burası neresi?biz de bugün merinos parka gittikkaydirigubbakcemile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?