- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #18.101
sorun değil canım çok güzel meleklerin allah bağışlasın çokda güzel poz vermişlerkaydirigubbakcemile5hihoyyytizabelle sayfayı ben katlettim canım resmim kocaman çıktı yine...
sevvalcık meleklerıme sukret yoksa senı paralayacaktım kıss
anam gozumuze sokar gıbı ne bu sekercıgım yaaaa
alıntılar mesaj yazılan yer falan gıttı donemıyorum yazı yazamıyom:))))
nıspetmı yapıyon pıknıge gıttım dıye:))))
bende su dugunu bıtırem ınsaallah cıkacam daga bayıra:)))
masaallah cok seker cıkmıslar yafrummmmmmmm
opuyorum sızlerı
kızlar bizde sapancadaydık bu gün çok güzel geçti ay orda hava ne kadar güzeldi resmen güneşe dayadık sırtımızı valla iliklerime kadar ısındam harikaydı:roflol::roflol:
:roflol::roflol: sorma canım bende çok açık tenliyim hemen kızarıveriyom evet bencede minik kesin beddua etti sana:roflol::roflol:aynen canım güneşle resmen ilkilerimi ısıttım ama çok açık tenli olduğum için yüzüme güneş kremi sürdüm bişiy olmadı ama şu anda ellerim güneş alerjisi olmuş durumda acayip kaşınıyolar...sanırım minik kendi pikniğe gidemedi diye beddua etti ondan oldu....:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
hoşbuldum canımŞenizçitos hoşgeldin bacım....
selaam bende geldim
kızımı uyuttum pc yi ele geçirdim naber
hoşgeldin vildancımmm.a.s.
hihoyyytçitos vidangel hoşgeldiniz şekerlerhihoyyyt
benden iyilik canım güzel bir hafta sonu geçirdim şimdi oğluşumda uyuyor bende burdayım sen nasılsın bakemmmkaydirigubbakcemilehoşbuldum canlarım naber kızlarŞenizŞeniz
miniğim herkesten kucak dolusu özürler diyom
acemilikten oldu valla bilerek olmadı
resmin boyutunu bitürlü ayarlayamadım....
ayrıca teşekkür ederiz teyzeleri övünmek gibi olmasın ama kuzularım çok şekerdir aynı analarına çekmişler...:roflol::roflol::roflol:
kızlar bizde sapancadaydık bu gün çok güzel geçti ay orda hava ne kadar güzeldi resmen güneşe dayadık sırtımızı valla iliklerime kadar ısındam harikaydı:roflol::roflol:
iyi ağşamlarrrr bayanlarrrr:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?