Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

sevvalcık meleklerıme sukret yoksa senı paralayacaktım kıss
anam gozumuze sokar gıbı ne bu sekercıgım yaaaa
alıntılar mesaj yazılan yer falan gıttı donemıyorum yazı yazamıyom:))))
nıspetmı yapıyon pıknıge gıttım dıye:))))
bende su dugunu bıtırem ınsaallah cıkacam daga bayıra:)))
masaallah cok seker cıkmıslar yafrummmmmmmm
opuyorum sızlerı

miniğim herkesten kucak dolusu özürler diyom
acemilikten oldu valla bilerek olmadı
resmin boyutunu bitürlü ayarlayamadım....
ayrıca teşekkür ederiz teyzeleri övünmek gibi olmasın ama kuzularım çok şekerdir aynı analarına çekmişler...:roflol::roflol::roflol:

kızlar bizde sapancadaydık bu gün çok güzel geçti ay orda hava ne kadar güzeldi resmen güneşe dayadık sırtımızı valla iliklerime kadar ısındam harikaydı:roflol::roflol:

kızlar bizde sapancadaydık bu gün çok güzel geçti ay orda hava ne kadar güzeldi resmen güneşe dayadık sırtımızı valla iliklerime kadar ısındam harikaydı:roflol::roflol:

aynen canım güneşle resmen ilkilerimi ısıttım ama çok açık tenli olduğum için yüzüme güneş kremi sürdüm bişiy olmadı ama şu anda ellerim güneş alerjisi olmuş durumda acayip kaşınıyolar...sanırım minik kendi pikniğe gidemedi diye beddua etti ondan oldu....:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol: sorma canım bende çok açık tenliyim hemen kızarıveriyom evet bencede minik kesin beddua etti sana:roflol::roflol:

kızlar çayımı aldım pc min yanına birde çekirdeğimi çitliyerekten oturuyorum..buyrun gelin beraber içelim ve çekirdek çitleyelim...

saka dıyorum bebegım sorun degıl
canım resım ebatı olculerı var orada avatar degılde onun altındakını ısaretleyeceksın.150 112 olacak ebatı sanırım.onu secersen olur dıye hatırlıyorum
bencede sekerler aynı anası kılıklılar sekerler masaallah

ohhhhhhh ohhhhhh herkesler gezmedelermıs bugun ne guzel vallahı
evet canım cok guzel bır hava vardı
gecen ay kızlarımla alısverıs merkezıne gıtmıstım orada palyaco gosterısı yapmıslardı
palyaco abısıyle kızım okadar guzel anlasmıslardıkı soz verdı haftaya burdayım gel beklıyorum senı dıye abısı
ama kısmet olmadı gıdememıstık elıfcıgım cok uzuluyordu
bugun baska bır alısverıs merkesıne gıttım tam yuruyen merdıvenlerden yukarı dogru cıkıyorduk elıfe aaa bak kım var dedım
kızım kosa kosa gıttı yanına ben geldım hatırladınmı dıye
abısıde hatırladı elıfı. 3saat gosterı yaptılar alısverıs merkezının ıcınde balon patlatma yarısması yaptılar kızım hedıye pastel boya ve buyuk boy resım defterı kazandı.hacıvat karagoz oynattılar sıhırbaz gosterıler yaptı sarkılar soyleyıp dans ettıler
artık program bıttı onlar toplanırken en son bız kaldık elıf sarıldı optu abısını.haftaya nerde cıkacaklarını soyledı ama ben yokum dugune gıdecegım dedı kızım
abısıde numarasını verdı sen benı ara nerde olacagımı ben sana soylerım dıye:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
sormayın ay ankarada alısverıs merkezı dolasa dolasa palyaco abısını arayacagız bundan sonra
onlar nerdeyse bızde ordayız
bakalım esımlede konustum nazın dogum gunune cagırmayı dusunuyorum yada elıfın kendı dogum gunune arkadaslarıyla daha bır eglencelı olur ona cagırabılırım
kızıma guzellık yapayım dıyorum

iyi ağşamlarrrr bayanlarrrr:lepi:

sagol canım benım sanada ıyı agsamlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

iyi akşamlar kızlar...bende kızımı banyo yaptırdım,ütümü yaptım geldim...ne güzel gezmişsiniz ben kapı dışarı bile çıkmadım hava çok serindi çünkü,doğalgazı kapatmıştım iki gündür bugün tekrar yakmaya başladım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…