- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #18.121
benden iyilik canım güzel bir hafta sonu geçirdim şimdi oğluşumda uyuyor bende burdayım sen nasılsın bakemmmkaydirigubbakcemile
iyi akşamlar kızlar...bende kızımı banyo yaptırdım,ütümü yaptım geldim...ne güzel gezmişsiniz ben kapı dışarı bile çıkmadım hava çok serindi çünkü,doğalgazı kapatmıştım iki gündür bugün tekrar yakmaya başladım...
bendede iyilik ne olsun uğraş dur
kıs seninki oğlansa bu topişte ne işin var demiycem kız bakmaya geldin heralde oğlan anası olaraksırnaşık şey
bu çaya rep vermek isterdim ama bi önceki mesajına vermişim neyse verdim say eine sağlık çok güzel olmuş hüplettim gitti
ahanda citos gelmiş hoşgeldin citos hanım naber
hoşbulduk vildan hanım:1closedeyes:
eeeeee burdadamı kimsenin konuşası yok yaa
allah allah bir pazar günü pc yi ele geçirmişim kimse konuşmuyo
bende gittiğim topiği kurutuyom konuşanlarda susuyo ben girince ne hikmetse yaww
kıs seninki oğlansa bu topişte ne işin var demiycem kız bakmaya geldin heralde oğlan anası olaraksırnaşık şey
hihoyyytay canım napim burdaki sohbetler okadar sıcakki hem dediğin gibi burdan güzel yermi var kız bakmak için:roflolğluşumla biz böcüğüz böcük:teytey:
hihoyyytay canım napim burdaki sohbetler okadar sıcakki hem dediğin gibi burdan güzel yermi var kız bakmak için:roflolğluşumla biz böcüğüz böcük:teytey:
yalnız şekerim biz bu topikte kız vermiyoz damatları iç güveysi alıyoz kabul ediyosan kızlarımıza talip ol .....:jeyyar::jeyyar:
hihoyyytolur valla ay ben sizin o kızlarınızı yerim yerim ama teyzesi bak sana sen benim paşamdaki yakışıklılığa kaydirigubbakcemile3yalnız şekerim biz bu topikte kız vermiyoz damatları iç güveysi alıyoz kabul ediyosan kızlarımıza talip ol .....:jeyyar::jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?