Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

herkesler gıttı sanırım
bende kacıyorum sekerler allah rahatlık versın hepınıze
ıyı geceler tatlı ruyalar dılıyorum
meleklerımıde gul yanaklarından opuyorum

gez dolaş canım iyi ediyosunhihoyyythihoyyyt
saol canım.......
ruyacım hoşgeldin canım.keyifler yerinde bakıyorum da.iyi gezmeler canım sana.öptüm kendine iyi bak
iyiyim canım sizde ölesinizdir inşallah...bende öptüm....
saol canım seni de çok öptüm ...............................

merhaba kızlar nasılsınız bende geliyorum aranıza kabul edermisiniz
2 tane meleğimle bu kulübe pek bi uygun hissettim kendimikaydirigubbakcemile3
biri 2buçuk yaşında biride 3buçuk aylık 2 tane meleğim var Rabbim hepimizin evladını korusun ve bizlere bağışlasın acılarını göstermesin hayırlı sağlıklı nice mutlu uzun ömürlere çıkarsın yavrularımızı:Saruboceq:
şimdilik kimse yok kulüpte herkese iyi geceler diliyoruma.s.

herkese günaydın arkadaşlar kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
yeni haftamızda herkese sağlık, huzur vede mutluluk diliyorum a.s

kızlaaaaaaa bugün çooooooooooook işim var çok :1no2: ben işlerimi yaparken ara ara uğrarım yanınıza delikafadulden bana bakın çok çene çalıpta kızdırmayın beni haaaklava: klava: klava: klava: klava: sayfaları okuyarak geçiremem şu nacizane ömrümü :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

Son düzenleme:

aramıza hoş geldin şeker a.s.
allahım meleklerini bağışlasın inşallah :Saruboceq: yalnız kendinden şöle kıssaca bir bahset tanıt a.s birazdan nunuk gelir döver yoksam kaydirigubbakcemile3 çok eli maşalıdır ooooklava: klava:

Herkese günaydın:teytey::teytey::teytey:
Güzel bir hafta diliyoruma.s.a.s.a.s.a.s.
Benim cadı basımda yazdırmıyo oyun oynayacakmıs
Anasının kızı pc basından ayrılmıyo:roflol::roflol::roflol::roflol:
Kahvaltıyı hazırlayayım bari bende:sm_confused:

günaydın melek annelerim.
hepinize iyi bir gün ve iyi bir hafta diliyorum.
herkesin kutlu doğum haftası mübarek olsun.
bütün annelerimi ve meleklerimi öpüyorum.

hoşgeldin canım aramıza.
allah meleklerini bağışlasın.her zaman bekleriz şekerim.a.s. a.s.
Şeniz Şeniz

günaydın canlarım...a.s.a.s.a.s.

herkesi öpüyorum neşeli güzel mutlu huzurlu bir hafta diliyorum....
allah işleinizi rast getirsin muratlarınız gerçek olsun zorluklarınız su gibi önünüzde aksın şaşırıp kalın inşallah....meleklerimizi Allah korusun bizlere bağışlasın inşallah..Keselerimiz bereketle dolsun taşsın....çalışanlara kolaylık versin..

kızlar şimdilik çoookkkk işim var öğleye doğru yanınızda olucam beni özleyin anancığımmmmmmmmm byyyyy...........hihoyyythihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…