Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

slm cnm ben iyiyim tatlım sen nasılsın şekerim
cnm sıkıldı bi bakıyım dedim kocişim yoğğ bugünde yalnızım fındıkımla gezmeye geldik teyzesi:1hug:

bende iyiyim şekerim büyük prensesim uyuma hazırlığında küçük cadımda evcilik oynuyo
bende topikten enerji almaya geldim....:1hug::1hug::1hug:

amanın buradaki arkadaşların hepsinin prenseslerimi var maşallah güzel kızlarınıza bende inşallah haziranda prens annesi olucam sonra prenses annesi olmakta nasip olur inşallah..
Allah fıstıklarınızı sizlere bağışlasın kızlar kocaman öpüyorum hepinizi güzel annişler...

evet şekerim burda hepimiz kız naasıyız ve burası kız anaları topiği.....hihoyyythihoyyyt
sen kız anası olmadanda gelkebilirsin muhabbete bekleriz....

bugün eşimin izin günüydü hanımlar
dışarda halletmemiz gereken işler vardı.kahvaltıdan sonra evden çıktık akşama geldik
yemek yiyelim falan derken bu saat oldu ancak girebildim
eşim masça gitti kızlarda boyama kitaplarını almışlar ellerine ha bire boyuyolar:roflol:
bugün yeni aldım kitapları kızlara hevesleri geçmedi daha:roflol:

bende iyiyim şekerim büyük prensesim uyuma hazırlığında küçük cadımda evcilik oynuyo
bende topikten enerji almaya geldim....:1hug::1hug::1hug:

ayyy canım ya benimde o günlerim çabuk gelse bebişimin doğumunu sabırsızlıkla bekliyom allah bağışlasın kuzucuklarını tatlımŞeniz

çok sağol canım
allah sağlıcakla oğluşunu kucağına almayı nasip etsin
bende seni öptüm kocamaaaaanŞenizŞenizŞeniz

slm nilaycım hoşgeldin tatlım sende benim gibi beklemedesin galiba seninki kaç aylık cnm ben 3,5 aylık oldu :CüvCüv:

ayyy canım ya benimde o günlerim çabuk gelse bebişimin doğumunu sabırsızlıkla bekliyom allah bağışlasın kuzucuklarını tatlımŞeniz

amin canım allah hepimizin kuzusunu bağışlasın...
ama sana bişey söyliyeyimmi büyük kızım 9 küçük kızım 4 yaşına girdi ama bende senin gibi düşünüyordum şimdi bakıyorum geçmişe ve hiç bişey anlamadan geçmiş zaman...ne zaman büyüdüler neler oldu bazen çoğu ayrıntıyı hatırlıyamıyorum bile...
diyceğim dünyaya geldikten sonra zaman su gibi akıyor...hani torun tatlı oluyo derler yaa işte bu yüzden bence çünkü kendi çocuğundan bişey anlamıyo insan...

hoşbulduk canım sende hoşgeldin
hoşbulduk cnmŞeniz

ewet yaa insan önce hamile kalsam diyor hamile kalınca doğsa diye gözüne bakıyor doğuncada biran önce büyüse derken zaman su gibi geçiyor ah ahh ben şimcik ikinci evredeyim bebişime kavuşma günümü iple çekiyom hayırlısıyla inşaalah:Saruboceq:

allah hayırlısıyla bebişini kucağın almayı nasip etsin şekerim...:Saruboceq::Saruboceq:

inşallah sağlıcakla yavrunu kucağına alırsın canım
inan doğduktan sonra zamanın nasıl geçtiğini bilmiyosun.
şevvalciğinde dediği gibi çoğu ayrıntıyı unutuyosun bile.benim şimdi 3 kızım var çok sık oldu meleklerim ama bebekliklerini unuttum nerdeysebenneyaptımki
ewet cnm hamileyim
yeni sayılırım aranızda 1 haftadır ara ara giriyorumhihoyyyt

aramıza hoşgeldin o zaman canım:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…