- 13 Aralık 2008
- 6.330
- 47
- 163
- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #18.521
slm kızlarrr kimsecikler yokmuuu
ben varım çitoscum nasılsın iyimisin
mihriban sende burdasın nasılsın tatlım???
slm cnm ben iyiyim tatlım sen nasılsın şekerim
cnm sıkıldı bi bakıyım dedim kocişim yoğğ bugünde yalnızım fındıkımla gezmeye geldik teyzesi:1hug:
ben varım çitoscum nasılsın iyimisin
mihriban sende burdasın nasılsın tatlım???
amanın buradaki arkadaşların hepsinin prenseslerimi var maşallah güzel kızlarınıza bende inşallah haziranda prens annesi olucam sonra prenses annesi olmakta nasip olur inşallah..
Allah fıstıklarınızı sizlere bağışlasın kızlar kocaman öpüyorum hepinizi güzel annişler...
bende iyiyim şekerim büyük prensesim uyuma hazırlığında küçük cadımda evcilik oynuyo
bende topikten enerji almaya geldim....:1hug::1hug::1hug:
amanın buradaki arkadaşların hepsinin prenseslerimi var maşallah güzel kızlarınıza bende inşallah haziranda prens annesi olucam sonra prenses annesi olmakta nasip olur inşallah..
Allah fıstıklarınızı sizlere bağışlasın kızlar kocaman öpüyorum hepinizi güzel annişler...
ayyy canım ya benimde o günlerim çabuk gelse bebişimin doğumunu sabırsızlıkla bekliyom allah bağışlasın kuzucuklarını tatlımŞeniz
mihriban sende hoşgeldin cnm
ayyy canım ya benimde o günlerim çabuk gelse bebişimin doğumunu sabırsızlıkla bekliyom allah bağışlasın kuzucuklarını tatlımŞeniz
hoşbulduk cnmŞenizhoşbulduk canım sende hoşgeldin
ewet yaa insan önce hamile kalsam diyor hamile kalınca doğsa diye gözüne bakıyor doğuncada biran önce büyüse derken zaman su gibi geçiyor ah ahh ben şimcik ikinci evredeyim bebişime kavuşma günümü iple çekiyom hayırlısıyla inşaalah:Saruboceq:amin canım allah hepimizin kuzusunu bağışlasın...
ama sana bişey söyliyeyimmi büyük kızım 9 küçük kızım 4 yaşına girdi ama bende senin gibi düşünüyordum şimdi bakıyorum geçmişe ve hiç bişey anlamadan geçmiş zaman...ne zaman büyüdüler neler oldu bazen çoğu ayrıntıyı hatırlıyamıyorum bile...
diyceğim dünyaya geldikten sonra zaman su gibi akıyor...hani torun tatlı oluyo derler yaa işte bu yüzden bence çünkü kendi çocuğundan bişey anlamıyo insan...
hamilemisin canım
bu arada aramıza yeni katıldın galiba:uhm:
hoşbulduk cnmŞeniz
ewet yaa insan önce hamile kalsam diyor hamile kalınca doğsa diye gözüne bakıyor doğuncada biran önce büyüse derken zaman su gibi geçiyor ah ahh ben şimcik ikinci evredeyim bebişime kavuşma günümü iple çekiyom hayırlısıyla inşaalah:Saruboceq:
inşallah sağlıcakla yavrunu kucağına alırsın canımhoşbulduk cnmŞeniz
ewet yaa insan önce hamile kalsam diyor hamile kalınca doğsa diye gözüne bakıyor doğuncada biran önce büyüse derken zaman su gibi geçiyor ah ahh ben şimcik ikinci evredeyim bebişime kavuşma günümü iple çekiyom hayırlısıyla inşaalah:Saruboceq:
ewet cnm hamileyim
yeni sayılırım aranızda 1 haftadır ara ara giriyorumhihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?