K
kSo
Ziyaretçi
- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #18.721
evet şekerim ya bende gideceğim şimdi gelir gelmez ne uğradığımı şaşırdım:uhm:
seni takip ettim bendekaydirigubbakcemile3
melek anneleri içinde buraya da koymak istedim
benim annişimde 2 tane kız annesi
Allah herkesin evlatlarını tüm kötülüklerden korusun melek anneleri sayesinde
seninde meleğin yakında gelicek heralde
Allah sağlıklı doğum nasip etsin inşallah
günaydın hanımlar
yine en sona kaldım galibakaydirigubbakcemile3
nasılsınız bakalım
herkese keyifli bir gün diliyorum
ve hepinizi kocamannnnnn öpüyoruma.s.a.s.a.s.a.s.
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: kiz bizemi ayirdin vaktini sanki banane sakka ettim cikmam gerek gelirim sonra bayyyyyyyyyyyyyyyyy
evet şekerim ya bende gideceğim şimdi gelir gelmez ne uğradığımı şaşırdım:uhm:
AAAAnoluyo bunlara yaa.. hayda...çok işim var arada bir bakabiliyorumm tamda okuyamadım ebrum bi yaz bana noluyo yaa:uhm:
kız bak sen tanıyon bizi sana geliyorklava: klava: klava:şimdi biz girecez birbirimize:roflol::roflol::roflol:
bende gidiyom KÜSTÜMMMMMMMM
gitme kso gitme kızkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilebak tuttum bırakmıyorum seni:roflol:
gitme kso gitme kızkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilebak tuttum bırakmıyorum seni:roflol:
tut anam tut.bugün burda herkesi bir tut.kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile
kız ben gidermiyim hiç size küsermiyim yüzsüz gacımı oldum ne amannn :dance::dance::dance:
anam vallahi gerildim ya.
niye böyle oldu anlamadım.
hanımlar bugün başka bir doktora daha gidicem
tabi pc nin başından kalkabilirsemkaydirigubbakcemile3
bu arada bugün büyük kızımın doğumgünü hanımlar
akşama evde küçük bir kutlama yapıcaz
çikolatalı pasta yaptırdık mum falan üfleticez cadıya.hediyesinide aldık çok mutlu oldu meleğim
ha bu arada 6 yaşını bitirdi kocamaaaaan oldu meleğim:roflol:zaman su gibi geçiyo ya:1hug::asigim:
hanımlar bugün başka bir doktora daha gidicem
tabi pc nin başından kalkabilirsemkaydirigubbakcemile3
bu arada bugün büyük kızımın doğumgünü hanımlar
akşama evde küçük bir kutlama yapıcaz
çikolatalı pasta yaptırdık mum falan üfleticez cadıya.hediyesinide aldık çok mutlu oldu meleğim
ha bu arada 6 yaşını bitirdi kocamaaaaan oldu meleğim:roflol:zaman su gibi geçiyo ya:1hug::asigim:
canım sen bir gelebilsen işyerime gerginliği görürdün benim boy 166 cm bir hatunlar geldi rus aman bacak boyları benim boy kadar ALLAH onlara bir boy vermiş artanıda bana vermiş oturup aglıycam senağlama:roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?