Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

tut kız sıkı tut ayyyyyyyyy gerildimmmm -tatlicadiarzu-bunlar sana bir sen tutun beni:1hug: moda bu madem alın buda benden ohhhhhhhhklava:klava:klava:

gitme canım hadi onlar yeni sen eskisin hepimizi tanıyosun canıma.s
ha oklavada gösterme kız ben çok korkuyorum:roflol:

canım iyi doğdun diyelim bizde meleğimize.
allah sağlıklı uzun bir ömür nasip etsin meleğimize.
Şeniz Şeniz Şeniza.s. a.s. a.s.

amanda büyümüşmü yavrumuz ALLAH sağlıklı analı babalı nice yıllar nasip etsin canım a.s.a.s.a.s.

teşekkürler hanımlar çok sağolun:1hug::1hug:

allah allah onlar kendilerine sataşıyolardı bizle aakası yok tu kii ben kendileri için yapmayın anlamında söyledim kaldıki kötü bir lafata söylemedim kendim için sevmem dedimmmhatta allta espride yaptım nunuk diye ama onlar anlamadılarsa kendi bilecekleri şey ..
ay noluyonuz sekerlerrrr valla bende bısey anlamadım
bırı benı aydınlatsın nolur kusuruma bakmayın basmıyo bugun benımkı:)))))
yaa müdürüm yaa baksana bişeyler olmuş ben olayın kahramanı ama olaydan haberim yok

a.sevet canım yaa negatif bişey yapmayın demek istemiştim birbirlerine sataşıyolardı burada çünküü beni bilen bilir tanıyan tanımıştır zaten diyecek bişr sözüm yok başka..

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
boşver sen onları.çirkindir onlar çirkin.
sen çok güzel bir hatunsun hayatım.hıh boşver sen onları hayatım.yerimseniben yerimseniben

tabiki güzelim onlardan onlar çirkin ne yani boyları 175 üstünde ise 90-60-90 iseler ciltleri bebek gibiyse yaşları en fazla 22 ise olsun ben harikayım hepsinden :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

tamam canım biz seni anlatmaya çalıştık.kapatalım artık mevzuyu sende takma kafana şekerim.
Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz:1hug: :1hug: :1hug: :1hug:

rosemmmmm şekerrr beni yine hamile yazmışsın,tek sen değil ki herkes soruyordu son günlerde
günümde gecikmişti strese girmiştim resmen,dün arkadaşında bebği vardı benim kızlar fazla ilği gösterince yine bana bebek mevzusu açıldı iyice gerilmiştim ki çok şükürr rahatladım
artık başka bahara hayırlısı,:dance::dance:

üzülme canım:teselli: yine gelirler topiğimize.
topiğimizin kapısı tüm melek annelerine sonuna kadar açıkkaydirigubbakcemile3

tabiki güzelim onlardan onlar çirkin ne yani boyları 175 üstünde ise 90-60-90 iseler ciltleri bebek gibiyse yaşları en fazla 22 ise olsun ben harikayım hepsinden :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

tabiki şekerim onlar çirkin şeyler.sen onlara bakma.onların hepsi fotomontaj :roflol: :roflol: :roflol:
sen gerçeksin.kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

hamiş değilsin demi kamilecim

:roflol::roflol::roflol::roflol:
tabiki şekerim onlar çirkin şeyler.sen onlara bakma.onların hepsi fotomontaj :roflol: :roflol: :roflol:
sen gerçeksin.kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

allah iyiliğinizi versin.:roflol::roflol::roflol::roflol:

desene rosemin hayalleti suya düştü.kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

tamam canım biz seni anlatmaya çalıştık.kapatalım artık mevzuyu sende takma kafana şekerim.
Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz:1hug: :1hug: :1hug: :1hug:

üzülme canım:teselli: yine gelirler topiğimize.
topiğimizin kapısı tüm melek annelerine sonuna kadar açıkkaydirigubbakcemile3

aman ister gelsinler ister gelmesinler napim yaa kendi sorunları vardı hiçte umrumda değiller kusura bakmasınlarr ..ben yanlış anlaşılmak istemem ki üzüldüğüm sadece buu
i saolun sizler beni anladığım kadarıyla savunmuşsunuz böyle bir durumda olmak istemezdim tabii aman neyse nee

valla bende okudum ama alınacak bısey goremedım ya ben fazla gazmız baykusum:roflol::roflol::roflol::roflol:
yada algılamada sorun yasıyorum uykusuzluktan:roflol::roflol::roflol:
sıkmayın canınızı sekerler yaaa
surda accık stres atıp neselenmeye gelıyoruz
hele ben napam yavv baksanıza nunukumun bana dedıklerınesenağlamasenağlamasenağlama
yerden yere vuruyo ama sevdıgınden yapıyo demı kısssssss nunukkkkk yanılıyommu yoksam yafrummmmmm:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

hanımlar ben çıkıyorum artık
kızlar uyanalı çok oldu boyamaya dalmışlar acıktık bile demiyolar:roflol:
kalkıp kahvaltı hazırlıyayım.cokacimcoook
öpüyorum hepinizia.s.a.s.a.s.

mihribencım evet senin meleğin içindi yanlış alıntı yapmışım farkında bile değilim
beni bugün idare edin şekerler malum özel günümdeyim bol sancım var şaşkına çevirdi beni

kıs anam ne hız bu benım gıbı koca bır karuyu kosturuyonuz sayfa sayfa parmaklarımın dermanı kalmadı anam tel kapı kızlar sızler derken ay noluyoo
kımın yas gunu kacırdım yınee
su camasırıda serıp gelem akıllı durun az az anlayacagım sekılde yazın tamammıı:))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…