- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #18.741
tut kız sıkı tut ayyyyyyyyy gerildimmmm -tatlicadiarzu-bunlar sana bir sen tutun beni:1hug: moda bu madem alın buda benden ohhhhhhhhklava: klava: klava:
canım iyi doğdun diyelim bizde meleğimize.
allah sağlıklı uzun bir ömür nasip etsin meleğimize.
Şeniz Şeniz Şeniza.s. a.s. a.s.
amanda büyümüşmü yavrumuz ALLAH sağlıklı analı babalı nice yıllar nasip etsin canım a.s.a.s.a.s.
allah allah onlar kendilerine sataşıyolardı bizle aakası yok tu kii ben kendileri için yapmayın anlamında söyledim kaldıki kötü bir lafata söylemedim kendim için sevmem dedimmmhatta allta espride yaptım nunuk diye ama onlar anlamadılarsa kendi bilecekleri şey ..hayatım sen dedin ya surat yok falan diye.kimse kapris falan yapmasın diye.
vildanla citosda alınmış hayatım.biz senin kötü bir niyetinin olmadığını anlatmaya çalıştık ama sanırım bugün biraz zor bir gün geçiriyorlar.onun için biraz alınganlar sanırım.seni tam anlayamadılar sanırım.neyse biraz sakinleşsinler gene gelirler herhalde hayatım.
yaa müdürüm yaa baksana bişeyler olmuş ben olayın kahramanı ama olaydan haberim yokay noluyonuz sekerlerrrr valla bende bısey anlamadım
bırı benı aydınlatsın nolur kusuruma bakmayın basmıyo bugun benımkı:)))))
yok canım alınganlık yapmaya gerek yok
rosem onları hepimize yazdı.arkadaşlar yeni oldukları ve rosemi tanımadıkları için fazla alınganlık yaptılar
ben bırakmam topiğimizikaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
boşver sen onları.çirkindir onlar çirkin.
sen çok güzel bir hatunsun hayatım.hıh boşver sen onları hayatım.yerimseniben yerimseniben
allah allah onlar kendilerine sataşıyolardı bizle aakası yok tu kii ben kendileri için yapmayın anlamında söyledim kaldıki kötü bir lafata söylemedim kendim için sevmem dedimmmhatta allta espride yaptım nunuk diye ama onlar anlamadılarsa kendi bilecekleri şey ..
yaa müdürüm yaa baksana bişeyler olmuş ben olayın kahramanı ama olaydan haberim yok
a.sevet canım yaa negatif bişey yapmayın demek istemiştim birbirlerine sataşıyolardı burada çünküü beni bilen bilir tanıyan tanımıştır zaten diyecek bişr sözüm yok başka..
allah allah onlar kendilerine sataşıyolardı bizle aakası yok tu kii ben kendileri için yapmayın anlamında söyledim kaldıki kötü bir lafata söylemedim kendim için sevmem dedimmmhatta allta espride yaptım nunuk diye ama onlar anlamadılarsa kendi bilecekleri şey ..
yaa müdürüm yaa baksana bişeyler olmuş ben olayın kahramanı ama olaydan haberim yok
a.sevet canım yaa negatif bişey yapmayın demek istemiştim birbirlerine sataşıyolardı burada çünküü beni bilen bilir tanıyan tanımıştır zaten diyecek bişr sözüm yok başka..
tabiki güzelim onlardan onlar çirkin ne yani boyları 175 üstünde ise 90-60-90 iseler ciltleri bebek gibiyse yaşları en fazla 22 ise olsun ben harikayım hepsinden :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
rosemmmmm şekerrr beni yine hamile yazmışsın,tek sen değil ki herkes soruyordu son günlerde
günümde gecikmişti strese girmiştim resmen,dün arkadaşında bebği vardı benim kızlar fazla ilği gösterince yine bana bebek mevzusu açıldı iyice gerilmiştim ki çok şükürr rahatladım
artık başka bahara hayırlısı,:dance::dance:
:roflol::roflol::roflol::roflol:tabiki güzelim onlardan onlar çirkin ne yani boyları 175 üstünde ise 90-60-90 iseler ciltleri bebek gibiyse yaşları en fazla 22 ise olsun ben harikayım hepsinden :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
tabiki şekerim onlar çirkin şeyler.sen onlara bakma.onların hepsi fotomontaj :roflol: :roflol: :roflol:
sen gerçeksin.kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
rosemmmmm şekerrr beni yine hamile yazmışsın,tek sen değil ki herkes soruyordu son günlerde
günümde gecikmişti strese girmiştim resmen,dün arkadaşında bebği vardı benim kızlar fazla ilği gösterince yine bana bebek mevzusu açıldı iyice gerilmiştim ki çok şükürr rahatladım
artık başka bahara hayırlısı,:dance::dance:
sağlık huzur, mutluluk ve sizinle nice yıllara meleğimizeeeeeeeamanda büyümüşmü yavrumuz ALLAH sağlıklı analı babalı nice yıllar nasip etsin canım a.s.a.s.a.s.
sağlık huzur, mutluluk ve sizinle nice yıllara meleğimizeeeeeee
tamam canım biz seni anlatmaya çalıştık.kapatalım artık mevzuyu sende takma kafana şekerim.
Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz:1hug: :1hug: :1hug: :1hug:
üzülme canım:teselli: yine gelirler topiğimize.
topiğimizin kapısı tüm melek annelerine sonuna kadar açıkkaydirigubbakcemile3
yok tatlım değilimmm rosemmm çok üzülecek ama kısmet değilmiş ne yapalım:roflol::roflol::roflol::roflol:hamiş değilsin demi kamilecim
yok tatlım değilimmm rosemmm çok üzülecek ama kısmet değilmiş ne yapalım:roflol::roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?