Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

bencede scim rosemin hiperaktif bir gacı oldunu bilmiyor
herhalde hayatım.yanlış anladı herhalde.herşeyi makaraya aldığını bilmiyor herhalde.
amin canım hoşbulduk
sizi burda da bırakmadım bak aşık hatunlar
inşallah melek annesi olarak ta gelmek nasip eder Allah

allahım sana hayırlısını nasip etsin şekerim.
inşallah sanada bir bebek nasip eder hayatım.:Saruboceq: :Saruboceq:

minikcim teşekkürler canım paylaşımın için
ellerine sağlık düşüncelerine sağlık
elsecim sanada çok teşekkürler tatlımmm
bu hikayeyi çok severim geçengün nette büyük kızımda okumuş banada okudu negüzel değil mi anne dedi sonrada gelip meleğim benim diye yanaklarımdan öptü uzun uzun:asigim:

a.s.a.s.a.s. tabiki şekerim hadi kahve ısmarlıyım diycemde sana olmaz :1hug:

canım haklısında vildan arkadaşımda hasas gününde o yüzden yanlış anladı hepimiz bazen mutlu bazen yorgun bazen mutsuzsuz oluyoruz burayada paylaşmak için geliyoruz daha birbirimizi tam tanımıyoruz belki rosem şaka yapıyor belki ciddi ama busefer bende kırıldım sizi tanımak güzeldi iyi sohbetler birdaha rahatsız etmeyiz

günaydınnnnn
hepimizde güzel harika birgün diliyorummm
ooo maşallah herkesler burada bi ben geciktim galibakaydirigubbakcemile3
günaydın hoşgeldin canım
amin canım hoşbulduk
sizi burda da bırakmadım bak aşık hatunlar
inşallah melek annesi olarak ta gelmek nasip eder Allah

iyi ettin elsecim her zaman gel topiğimize
sende inşallah bir melek sahibi olursun canım:Saruboceq:

hernekadar hiperaktif biri olsada bukadar kırıcı olmasına gerek yoktu bence

hayatım rosemm vildanı veya herhangi birini kırmak için söylemediki o lafları.
o her zaman o şekilde konuşur.ben negatif enerji istemem falan diye.o espiri amaçlı söyledi.siz daha rosemin konuşmasını anlayamadınız herhalde.yoksa onun kötü bir niyeti yoktu şekerim.sende sakın alınma güzelim.kötü niyet yoktu yani sonuçta söylediklerinde.:1no2: :1no2:

hayatım burda kimse kimseyi rahatsız etmiyor.neden böyle düşünüyorsunuzki şekerim.
biz sizlerle birlikte olmaktan zevk alıyoruz.sizin anlattıklarınızla sevinip sizin üzüntülerinizle üzülüyoruz hayatım.sende gitme biryere sakın.yanlış anlama ne olur.
Şeniz Şeniz

aaaaa ama olmuyor böyle hassas oldugunuzu anlayıpta ben hiç sataşmadım bile ama belki bazı arkadaşlar geçmişi okumadan yazmıştır kırılmayın hassas gacılar sizi şimid bende küsücem hep birlikte senağlamasenağlamasenağlama

bu arada bende alındım günaydın dedim kimse cevap vermedi:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
şimdi bende çıkıp gidecem:roflol:şaka şaka ben topiğimi asla bırakmama.s

sanırım bugün biraz alıngan bir gün canım.onun için böyle oldu.
yazık sanırım rosemin hiçbirşeyden haberi yok.konulara girmedi bile.CADIARZU

bu arada bende alındım günaydın dedim kimse cevap vermedi:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
şimdi bende çıkıp gidecem:roflol:şaka şaka ben topiğimi asla bırakmama.s

kız bak sen tanıyon bizi sana geliyor klava:klava:klava:şimdi biz girecez birbirimize:roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…