- 13 Aralık 2008
- 6.330
- 47
- 163
- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #18.701
hernekadar hiperaktif biri olsada bukadar kırıcı olmasına gerek yoktu bence
herhalde hayatım.yanlış anladı herhalde.herşeyi makaraya aldığını bilmiyor herhalde.bencede scim rosemin hiperaktif bir gacı oldunu bilmiyor
amin canım hoşbulduk
sizi burda da bırakmadım bak aşık hatunlar
inşallah melek annesi olarak ta gelmek nasip eder Allah
a.s.a.s.a.s. tabiki şekerim hadi kahve ısmarlıyım diycemde sana olmaz :1hug:
günaydın hoşgeldin canımgünaydınnnnn
hepimizde güzel harika birgün diliyorummm
ooo maşallah herkesler burada bi ben geciktim galibakaydirigubbakcemile3
amin canım hoşbulduk
sizi burda da bırakmadım bak aşık hatunlar
inşallah melek annesi olarak ta gelmek nasip eder Allah
hernekadar hiperaktif biri olsada bukadar kırıcı olmasına gerek yoktu bence
canım haklısında vildan arkadaşımda hasas gününde o yüzden yanlış anladı hepimiz bazen mutlu bazen yorgun bazen mutsuzsuz oluyoruz burayada paylaşmak için geliyoruz daha birbirimizi tam tanımıyoruz belki rosem şaka yapıyor belki ciddi ama busefer bende kırıldım sizi tanımak güzeldi iyi sohbetler birdaha rahatsız etmeyiz
canım haklısında vildan arkadaşımda hasas gününde o yüzden yanlış anladı hepimiz bazen mutlu bazen yorgun bazen mutsuzsuz oluyoruz burayada paylaşmak için geliyoruz daha birbirimizi tam tanımıyoruz belki rosem şaka yapıyor belki ciddi ama busefer bende kırıldım sizi tanımak güzeldi iyi sohbetler birdaha rahatsız etmeyiz
hayırdır ne oluyor kim kimi kırdı burada olmazdı öyle şeylerr(((
allah allah ne oldu birden topiğe ya.:1no2::1no2:
evet şekerim ya bende gideceğim şimdi gelir gelmez ne uğradığımı şaşırdım:uhm:bu arada bende alındım günaydın dedim kimse cevap vermedi:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
şimdi bende çıkıp gidecem:roflol:şaka şaka ben topiğimi asla bırakmama.s
aaaaa ama olmuyor böyle hassas oldugunuzu anlayıpta ben hiç sataşmadım bile ama belki bazı arkadaşlar geçmişi okumadan yazmıştır kırılmayın hassas gacılar sizi şimid bende küsücem hep birlikte senağlamasenağlamasenağlama
bu arada bende alındım günaydın dedim kimse cevap vermedi:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
şimdi bende çıkıp gidecem:roflol:şaka şaka ben topiğimi asla bırakmama.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?