Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

tamm ben,benim dediği yaş canım,geçici bir durum zamanla düzelir üstüne çok gitmeyin anlayışlı olman ve devamlı iletişim halinde olman gerekli canım iletşimini inatlaşmayla koparırsan işin dahada zorlaşır belli kurallardan ödün verme ama
kolay gelsin canım inş kolay atlatırsınızz:Saruboceq:

kaydirigubbakcemile5günaydın güzel melek anneleri nasılsınız bugün bakalımkaydirigubbakcemile5
günaydın şekerim.
vallahi benim tek kızım var ama hayatım yeğenim çok ve benim kız onlarla sık sık bir araya geliyor.hele bazılarıyla sürekli bir arada.bizde yaşadık aynı şeyleri.sanırım bu dönem onların kendilerini ispatlama dönemi.
biraz anlayış hayatım.allah kolaylık versin canım.
rosemmmm şekerim nerelerdesinnnn
son haberden sonra şoka girdin galibaaa:))))))))))))))))))))))))

gene ne haberi hayatım.bir şeymi kaçırdım ya.:uhm: :uhm:

neden resimlerim cıkmıyor anlamadım size kahve ikram edecektim yanındada lokum vardı

geldı canım geldı
ellerıne saglık sekercıgım

aynen oyleydı canım
hatta konu bıle acmıstım 4 yasında kızınmı var derdın var dıye o zmanalar kkda
2.5 5 yas ınat yas donemı canım senın ak dedıgıne kara dıyorlar o donemde
cok sıkıstırıp bagırmayacaksın ama aslada tavız vermeyeceksın
su an dedıgını yaptırmanın yollarını arıyor
dısarı cıkmama cızgı fılm vs cezaları ver
ben oyle yaptım
1 hafa dısarı yasak dedım takvıme ısaretledım bekledı mum gıbı
ortak noktada bulusacagız hep senın ıstedıgın olmazz vs konustum cok sukur zorlanmadan atlattık

yaaa ben sigara içmeye çıkmıştımm kahveye yetişemedimmm kamilem senin kahvende pek güzel oluyorr duu tühh ama alacağım olsun şekerim.

hade bee sen hamile kalmaya niyetlisin galibaaa ki masrafları bana yıkıyosun kız kiracım da çıktıı maddiyat berbat o eniştemden uzak dur kalkamam ben bebek masrafının altından şu ara.
sen şimdi yok özeldoktor özel oda falan diye tutturursunda ohhh ohh
uzak durrrrr.....

banada öyle geliyor.herşeyin lüksünü istiycekde yıkıcak adam arıyor kendine.kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kızlaaaa noliy burada bea bi girmedim herkeşler herkeşlere kırılmış
neysem ben kaçıyom kısgardaşım geldü hayden byyyyyyyyyyyyy

sağolun kızlar benim merak ettigimde buydu sadece benim kızımda olmadığına sevindim insallah zamanla geçer bu huyları

valla yavas oldugu kesin cok ağırız bu gün topik olarak
birde bizde suskunluk oldugu zaman birinin kızı oldu derler heralde melek anneleri olarak coğalıyoruz :)))))

şevvalcim sende benim gibi erken yola çıkanlardanmışsın bende 19 yaşında anne oldum ama şimdi daha iyi oldu arkadaş gibiyiz kızlarımızla değil mikaydirigubbakcemile5

evet canım kızlarımızl dahada büyünce aradaki farklarda kapanıcak şimdiden millet emin olamayıp soruyo gerçekten seninmi diye biraz daha büyüseler kardeşinmi diye sorucaklar sanırım....:roflol::roflol:

minikcim mihranın büyük meleğinin yaş günüymüş 6 yaşına giriyormuş meleğimiz
maşallahhh

mihriban şekerim bu meleğin için....

tamam canım biz seni anlatmaya çalıştık.kapatalım artık mevzuyu sende takma kafana şekerim.
Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz:1hug: :1hug: :1hug: :1hug:

ya kızlart olay ne ben çooook merak ettim çatlatmayın beni....:1shok::1shok:

miniğim nasılsın canım sana bişey sorcam efsundan haber yokmu telde görüşmüssündür sen nasıl iyileşmemişmi daha?????

evet hayatım bugün herkesde bir ağırlık bir halsizlik var.
hadi melek anneleri toparlayın kendinizi.
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

ben enerji doluyum atıcak yer arıyorum ama sizlerden tık çıkmıyo hadi uyanıııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
hepiniz sabaha kadar beşikmi salladınız ne???delikafaduldendelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…