- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #18.781
kızlar bir şey soracağım dört yasındayken kızlarınız nasıldı huy degistirme aglama inatlaşma ve kıskanma benim kız bu günlerde cok kaprisli olmaya basladı ne yapacağımı sasırdım sürekli kardesini kıskanıyor ve oyun oynamak yerine kavğa ediyorbana akıl verin aynı seyleri yasadınızmı hic
günaydın şekerim.kaydirigubbakcemile5günaydın güzel melek anneleri nasılsınız bugün bakalımkaydirigubbakcemile5
vallahi benim tek kızım var ama hayatım yeğenim çok ve benim kız onlarla sık sık bir araya geliyor.hele bazılarıyla sürekli bir arada.bizde yaşadık aynı şeyleri.sanırım bu dönem onların kendilerini ispatlama dönemi.kızlar bir şey soracağım dört yasındayken kızlarınız nasıldı huy degistirme aglama inatlaşma ve kıskanma benim kız bu günlerde cok kaprisli olmaya basladı ne yapacağımı sasırdım sürekli kardesini kıskanıyor ve oyun oynamak yerine kavğa ediyorbana akıl verin aynı seyleri yasadınızmı hic
rosemmmm şekerim nerelerdesinnnn
son haberden sonra şoka girdin galibaaa:))))))))))))))))))))))))
neden resimlerim cıkmıyor anlamadım size kahve ikram edecektim yanındada lokum vardı
kızlar bir şey soracağım dört yasındayken kızlarınız nasıldı huy degistirme aglama inatlaşma ve kıskanma benim kız bu günlerde cok kaprisli olmaya basladı ne yapacağımı sasırdım sürekli kardesini kıskanıyor ve oyun oynamak yerine kavğa ediyorbana akıl verin aynı seyleri yasadınızmı hic
yaaa ben sigara içmeye çıkmıştımm kahveye yetişemedimmm kamilem senin kahvende pek güzel oluyorr duu tühh ama alacağım olsun şekerim.
hade bee sen hamile kalmaya niyetlisin galibaaa ki masrafları bana yıkıyosun kız kiracım da çıktıı maddiyat berbat o eniştemden uzak dur kalkamam ben bebek masrafının altından şu ara.
sen şimdi yok özeldoktor özel oda falan diye tutturursunda ohhh ohh
uzak durrrrr.....
şevvalcim sende benim gibi erken yola çıkanlardanmışsın bende 19 yaşında anne oldum ama şimdi daha iyi oldu arkadaş gibiyiz kızlarımızla değil mikaydirigubbakcemile5
minikcim mihranın büyük meleğinin yaş günüymüş 6 yaşına giriyormuş meleğimiz
maşallahhh
tamam canım biz seni anlatmaya çalıştık.kapatalım artık mevzuyu sende takma kafana şekerim.
Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz:1hug: :1hug: :1hug: :1hug:
evet hayatım bugün herkesde bir ağırlık bir halsizlik var.
hadi melek anneleri toparlayın kendinizi.
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
miniğim nasılsın canım sana bişey sorcam efsundan haber yokmu telde görüşmüssündür sen nasıl iyileşmemişmi daha?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?