- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #18.901
evet kızzzz ohhhhhhihoyyythihoyyyt bunlarda benden sanaa.s.a.s.a.s.
günaydınnn canıma.s.Şenizgünaydın şekerler ben geldimmmmm öptüm hepinizi saat 6dan beri uyanığımmmmm ama olsun keyfim iyi şükür dilerim herkezinde keyfi iyidir
günaydınnn canıma.s.Şeniz
maşallah hep daim olsun inş:Saruboceq:
AMİNNNNN:Saruboceq::Saruboceq: AMİN hepimizin gönlü sevgi huzur eksikliği görmesin kocalarımız bize kul köle olsunnn AMİN çocuklarımız hep sağlıklı mutlu olsun AMİN bizler ise sevgiyle dolalım dilerim AMİN evlerimizden huzur sağlık para eksik olmasın AMİN dilerim canlarım:1hug:
AMİNNNNN:Saruboceq:
kocalarımız bize kul köle olsunnn :roflol::roflol:ben buna katılamayacağım ama
köle filan olmasın ben diyeceğim o yapacak ben demeden emretmeden isteyerek gönlünden gelerek gelerek yapsın inş:Saruboceq:
günaydın melek annelerim.
hepinize güzel bir gün diliyorum.
ksocum duan için saol şeker.
bendende kocaman bir AMİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNNNNNNN.
kız sende kul köle derken şöyleeeeeeeeeee bir düşün beni ta tanımıyor anacım bu ahhh rosemmmm anlar scimde anlar:roflol::roflol::roflol: kamilecem tabiki herşeyi ben dersem olmaz kölelik başka canım ayyy derdimde banlanırım falan:roflol::roflol::roflol:
:tomato:tmm ok anladım şimdi:roflol::roflol::roflol:aman dur banlanma şimdikaydirigubbakcemile3kız sende kul köle derken şöyleeeeeeeeeee bir düşün beni ta tanımıyor anacım bu ahhh rosemmmm anlar scimde anlar:roflol::roflol::roflol: kamilecem tabiki herşeyi ben dersem olmaz kölelik başka canım ayyy derdimde banlanırım falan:roflol::roflol::roflol:
günaydınn şekerrŞeniz
ah anlamazmıyım şekerim.sen gene çok dertlisin bakıyorum hayatım.
sende bir değişiklik yok herhalde.kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
vaaaaarrrrrrrr kız :dance::dance::dance:koşturuyom valla ohhhh yalvarsınnn ayyyy ne kötüyümm:teytey:
ben hergün erkenciyimde şekerim günaydın diyip kaçıyordum şekerleme yapmayamirmirmirmirgünaydın hayatım.nasılsın bakalım.erkencisin bugün kuşum.Şeniz Şeniz
keyfim kocişten değil kız serra'm barıştı koklaştık akşam yavrum benim
günaydın melek annelerim.
hepinize güzel bir gün diliyorum.
ksocum duan için saol şeker.
bendende kocaman bir AMİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNNNNNNN.
ben hergün erkenciyimde şekerim günaydın diyip kaçıyordum şekerleme yapmayamirmirmirmir
bugün kaçasım gelmedi pek bir enerjiğim bugün:dance::dance::dance:hem işlerimi yapıyorum hem buralardayım:teytey:
günaydın canımcım Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?