Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

scim nerde_ minikkuşum_davidofff bayadır yok_rosemmm nerede_zeynom _ kübram ve adını yazmadım arkadaşlar hepiniz hadi gelin şekerler aaaa nunugu unutmayayaım kızar :)))

günaydınnn canıma.s.Şeniz
maşallah hep daim olsun inş:Saruboceq:

:Saruboceq: AMİN hepimizin gönlü sevgi huzur eksikliği görmesin kocalarımız bize kul köle olsunnn AMİN çocuklarımız hep sağlıklı mutlu olsun AMİN bizler ise sevgiyle dolalım dilerim AMİN evlerimizden huzur sağlık para eksik olmasın AMİN dilerim canlarım:1hug:

günaydın melek annelerim.
hepinize güzel bir gün diliyorum.
ksocum duan için saol şeker.
bendende kocaman bir AMııııııııNNNNNNNNNNNNNNNNNN.

AMİNNNNN:Saruboceq:
kocalarımız bize kul köle olsunnn :roflol::roflol:ben buna katılamayacağım ama
köle filan olmasın ben diyeceğim o yapacak ben demeden emretmeden isteyerek gönlünden gelerek gelerek yapsın inş:Saruboceq:

kız sende kul köle derken şöyleeeeeeeeeee bir düşün beni ta tanımıyor anacım bu ahhh rosemmmm anlar scimde anlar:roflol::roflol::roflol: kamilecem tabiki herşeyi ben dersem olmaz kölelik başka canım ayyy derdimde banlanırım falan:roflol::roflol::roflol:

ah anlamazmıyım şekerim.sen gene çok dertlisin bakıyorum hayatım.
sende bir değişiklik yok herhalde.kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

:tomato:tmm ok anladım şimdi:roflol::roflol::roflol:aman dur banlanma şimdikaydirigubbakcemile3

günaydın hayatım.nasılsın bakalım.erkencisin bugün kuşum.Şeniz Şeniz
ben hergün erkenciyimde şekerim günaydın diyip kaçıyordum şekerleme yapmayamirmirmirmir
bugün kaçasım gelmedi pek bir enerjiğim bugün:dance::dance::dance:hem işlerimi yapıyorum hem buralardayım:teytey:

ben hergün erkenciyimde şekerim günaydın diyip kaçıyordum şekerleme yapmayamirmirmirmir
bugün kaçasım gelmedi pek bir enerjiğim bugün:dance::dance::dance:hem işlerimi yapıyorum hem buralardayım:teytey:

aman aman enerjin tükenmesin şekerim allah daha çok enerji versin hayatım.:Saruboceq:
aferin hamarat gızgardaşım benim.hem dedikodu hem iş.:lepi: :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…