Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

hoşgeldin canım Şeniz iyiyiz şeker sen nasılsın

rosemmm rosem rosemm günaydın tatlım:asigim:canım benimm nasılsın???:1hug:sanırım geçmişi okumadın bırak okuma böyle kalsın ben seni çokkk seviyomm yaaaa:asigim:

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kızlar hepinize güzel bir gün diliyorum:smiley-cool::smiley-cool::smiley-cool::smiley-cool::smiley-cool::smiley-cool::smiley-cool::smiley-cool::smiley-cool::smiley-cool:

kızlaaa size bir sorum olcekti lütfen cevap yazın benim kızımın kabızlık sorunu var sizdede bu sorunu yaşayan varsa kabızlığa karşı ne yapıyonuz nasıl geçiryonuz paylaşırsanız sevinirim.....

günaydınnn hoşgeldin şekerrŞeniz
evet canım belinaycığımız hamile sanırım yeni bir meleğimiz geliyor
benim içime öyle doğdu hayırlısı mevlam sağlıkla eline verir inş:Saruboceq::Saruboceq:

kolay gelsin tatlım
nazada diikkat et hastalıktan yeni çıktı bünyesi biraz zayıftır onun şimdi....
görüşemezsek sana iyi yolculuklar ve iyi eğlenceler....

sagol canım benım evet bu cıcek cocugu soldurdu yaa
zaten mınyondu yuzu avuc ıcı kadar kaldı bırde hasta olmasa barı
sagol bebegım daha gorusuruz pcmı goturecegım zaten ama otelde net varmı emın degılım?varsa ıkı arada derede gırerım seker
arkadasım fotolarını falan cekıp pcme atacagımdan tam tesekkul gıdıyorum:roflol::roflol::roflol::roflol:

sagol bebegım cok tesekkurler edıyorum
evet canım buyuk gun geldı cattı evereydımde su kızı goreydı oda gununu bı:roflol::roflol::roflol:
aglayacakmısım az once konustuk teldede.
yuksek yuksek tepeler derken
dedım kıs manyakmısın ben kendı kınamda aglamadım 3 senedırde senın aglamaz zırlamalarını cektım muradına erdın sımdı nıye aglayım dıye:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ben kurtları dokecem anlamam demı canım

sagolasın bebegım allah razı olsun
ınsaallah bakalım seker doyurup ılacı dayayımda toplayım sunların kıcını:roflol::roflol::roflol::roflol:

gunaydın canım sagolasın cok sukur ıyıyız sen nasılsın?
ooo sen bayadır gelmıyorsun heralde seker
nısan 4 5 ara sınavlara gırdım ay sonunda sonuclar acıklanacak mayıs sonuna fınallerım var.guzel gectı canım sınavım bakalım fınallerde ne yapacagım
sen nasılsın keyıfler yerındedır ınsaallah canım

lahanam canım geçmiş olsun kuru beslenmesin sulu gıdalar yesin dikkatet başka birşey diyemiycem çocuk daha çünkü

ben artık kızımın önüne bir tabak fıstık koyuyorum birde kayısı suyu 1 saat sonra hayırlı işler...:roflol::roflol:ayy ben ne kötü anneyim ama napıyım çok çektik bu yüzden gastroloji dr leri kankam olmuştu kendi formulümü kendim buldum sonunda....haa birde tavuk eti iyi geliyo bağırsaklara....:lepi:

kızlar ben geldim çooookkkk mutluyum kübranın test sonuçları temiz çıktı.:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
ne güzel bi haber bu gözün aydın canım
Benide aranıza alın kızlar, benimde dünyalar tatlısı iki meleğim var, melek annesi olmak bir ayrıcalıkmı ne kaydirigubbakcemile3
almaz mıyız burda tüm melek annelerine yer var hosgeldin
scim nerde_ minikkuşum_davidofff bayadır yok_rosemmm nerede_zeynom _ kübram ve adını yazmadım arkadaşlar hepiniz hadi gelin şekerler aaaa nunugu unutmayayaım kızar :)))
geldim işte canım günaydın

Gecmiş olsun canım cişi ögrendi mi belki soguk almıstır
Hadi bakalım dügün hayırlı olsun
kolay gelsin

kızlaaa size bir sorum olcekti lütfen cevap yazın benim kızımın kabızlık sorunu var sizdede bu sorunu yaşayan varsa kabızlığa karşı ne yapıyonuz nasıl geçiryonuz paylaşırsanız sevinirim.....

aynı sorun bende de var canım bazen büyük kızımda da oluyor
bol sıvı tüketmesi lazım
kayısı,kuru incir yesin canım sabahları aç karına bir kaç tane üstünede ılık su içerse
bunları yaptıktan 10,15 dk sonra kahvaltı yaparsa çok iyi gelir canım
birde yürümek hareket çok önemli çocuklar derslerden hareket etmeye vakit bulamıyor ki geçmiş olsun canım acil şifalarrrŞeniz
kızlar hepinize güzel bir gün diliyorum:smiley-cool::smiley-cool::smiley-cool::smiley-cool::smiley-cool::smiley-cool::smiley-cool::smiley-cool::smiley-cool::smiley-cool:
günaydın şeker nabersinnŞenizŞenizŞeniz:smiley-cool::smiley-cool:

efsunefe hoşgeldin yavrummmm

ne o kara gözlükler savaş eniştem gözünümü şişirdi yoqsaaa:roflol:

gülzeyno sende hoşgeldin canım.....

gunaydın canım benım
sagolasın bebegım sanada guzel bır gun olsun ınsaallah

gecmıs olsun canım benım sureklımı yasıyor ara aramı canım
benım kızlar muzu cok severler 1 gunde 1 kıloyu yerler sonra cıkaracaz dıye ugrasırlar:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
onun dısında kabızlık sorunu yasamazlar cok sukur
yedıklerınden olabılır ama sureklı oluyorsa dr gotur bı ıstersen canım
en ıyı ıyılestırıcı bır cay kasıgı zeytınyag canım ben muzu fazla kacırdıgında elıfe yapıyorum
hamılelıktede ben cok yasamıstım son 4 ayım kabız olarak gecmıstı ve drum bır ılac verdı onu kullandım boyle durumlar ıcın ılaclarda var ama drunuza danısıp alın bebegım
cok cok gecmıs olsun tekrardan canım benım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…