- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #18.941
günaydın kızlarrrr
nasılsınız görüşmeyeli?? melekleriniz nasıl bakalım?
Belinay hamilemi benmi öyle okudum?
hamileysen hayırlı olsun canım.
minik kuşum okul nasıl gidiyo?
ebru sende burdaymışsın kıs, unuttun bizi iice.
lahanabebeki arada görüyorum ama sizlerle hiç rastlaşmıyoruz
ayyyy ohhhh haydeeee herkez piste kızlar hava güzel oldumu benimde keyfim iyi oluyor kaynanamda uzak duruyor başımda rahat ohh ohhh yandannnn
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kızlar hepinize güzel bir gün diliyorum:smiley-cool::smiley-cool::smiley-cool::smiley-cool::smiley-cool::smiley-cool::smiley-cool::smiley-cool::smiley-cool::smiley-cool:
günaydın kızlarrrr
rosemmm rosem rosemm günaydın tatlım:asigim:canım benimm nasılsın???:1hug:sanırım geçmişi okumadın bırak okuma böyle kalsın ben seni çokkk seviyomm yaaaa:asigim:
kolay gelsin tatlım
nazada diikkat et hastalıktan yeni çıktı bünyesi biraz zayıftır onun şimdi....
görüşemezsek sana iyi yolculuklar ve iyi eğlenceler....
günaydın şekercim.
günaydın canım.hoşgeldin.
rosemim günaydın kuşum.hoşgeldin.
bende öpüyorum seni şeker kocam.ŞenizŞenizŞeniz
günaydın miniğim.
aman meleğimize dikkat et.bencede şurup falan ver.tam gider ayak hastalanmasın.
hadi bakalım gün geldi çattı artık.oh kurtları dökme vakti he.kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
:teytey: :teytey:
günaydın canımŞeniz
geçmiş olsun meleğimize hayırdır inş:Saruboceq: hastalanmaz canım
kolay gelsin tatlımma.s.
günaydınnnnnŞenizŞenizŞenizŞeniz
nerelerdesin bakayım sen dün öğleden bu yana:uhm:
günaydın kızlarrrr
kızlar hepinize güzel bir gün diliyorum:smiley-cool::smiley-cool::smiley-cool::smiley-cool::smiley-cool::smiley-cool::smiley-cool::smiley-cool::smiley-cool::smiley-cool:
lahanam canım geçmiş olsun kuru beslenmesin sulu gıdalar yesin dikkatet başka birşey diyemiycem çocuk daha çünkü
kızlaaa size bir sorum olcekti lütfen cevap yazın benim kızımın kabızlık sorunu var sizdede bu sorunu yaşayan varsa kabızlığa karşı ne yapıyonuz nasıl geçiryonuz paylaşırsanız sevinirim.....
ne güzel bi haber bu gözün aydın canımkızlar ben geldim çooookkkk mutluyum kübranın test sonuçları temiz çıktı.:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
almaz mıyız burda tüm melek annelerine yer var hosgeldinBenide aranıza alın kızlar, benimde dünyalar tatlısı iki meleğim var, melek annesi olmak bir ayrıcalıkmı ne kaydirigubbakcemile3
geldim işte canım günaydınscim nerde_ minikkuşum_davidofff bayadır yok_rosemmm nerede_zeynom _ kübram ve adını yazmadım arkadaşlar hepiniz hadi gelin şekerler aaaa nunugu unutmayayaım kızar :)))
gunaydınnnnn yafrularrrrrrrrrrrrrrrrr
nabersınız sekercıklerrrrrrrrrrr
meleklerımde ıyıdır ınsaallahh
naz gece oksurdu durdu gıcık tuttu 4 5 kere uyandı oksuruguyle.
ınsaallah hastalanmaz yaa
kahvaltısını yaptırıp ılac vereyım dıyorum
bugun cok ıslerım var canlarım yarın sabah 5 de yola cıkacagız.oglene orda olalım aksam kınaya kadar bıraz dınlenıp hazırlık falan yapabılelım dıye dusunuyorum.
cok sık ugrayamasamda bugun bakarım ara ara
herkes kıb kocaman opuyorum hepınızı canlarım
kızlaaa size bir sorum olcekti lütfen cevap yazın benim kızımın kabızlık sorunu var sizdede bu sorunu yaşayan varsa kabızlığa karşı ne yapıyonuz nasıl geçiryonuz paylaşırsanız sevinirim.....
günaydın şeker nabersinnŞenizŞenizŞeniz:smiley-cool::smiley-cool:günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
günaydın şeker.hoşgeldin hayatım.
ŞenizŞenizŞeniz
hoşgeldin canım Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?