Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

canlarım benım
hepınızı ayrı ayrı cok sevıyorum unuttugum hatrını soramadıgım oluyor olabılır kusuruma bakmayın olurmu sekerler
yoksa hepınız benım ıcın cok cok degerlısınız sekerlerım benım
bunlarda sızlere canlarımŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniza.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

kaçmaz canım bendenn sen beni tanıyamamşsın daha.....:jeyyar::jeyyar:[/QUOTE]

:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:

şevvaall ciiğiiiimmmmmmmmmm lahanammmmmmmmmmmmmmm..

kız niye günahımı alıyosunuz yaaaa

kızlar aaaaa çok ayıp ben bu güne bugün kime napmışım ki yaaaa:roflol::roflol::roflol::roflol:

kime bi plan kurmuşum kii varmı gören bak yoookkkksırnaşık şeysırnaşık şey

ha ha hayyyyyyyy şekerlerim bende sizi çok seviyorum merak etmenizde çookk hoşuma gittii saolun varolun ben sizlerle varım şekerlerimm......delikafaduldendelikafadulden
allahıma şükür hasta deeğilişm canlarımm

dün çok işim vardı açıkçası acıkta canım sıkıldı dünkü olaya acık mola dedim kk yaa

yeni gelenlere çookk öpücüklerrrr............a.s.

haydın ben kacar kahvaltıya yafrularrr gorusmek uzere ınsaallah canlarım kızlar uyudukdan sonra ıslerım var.
cok sukur malum gunumde bıttı anlayın gerısını:))))
dugun hazırlıklarına baslayım accık yolunup gelem:))))))
opuyorum hepınızı anacuklarımmmmmmmm

a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
benden sizlereeeeeeeeeeee

rosemm anlayışın için sağol yazdım sonrada korktum kırılırsın diye ...
bunların hepsi sana
:asigim::asigim::asigim::asigim::1hug::1hug::1hug::1hug:a.s.

a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

oh ne güzel herkesler burada:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

banada varmi kiz banada banadaaaaaaa

mola yok bir daha ona göre:jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:
anlamayız biz işe zaman ayıracaksın bizede bananeekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

yolun anacım
sen böyle süslenip püslenirsen
burdurdan bebeyle geleceksin :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

kız kıskanç böcükümm nerdesin sen be özledim seni ben şeker...........al hadı kıskanma dur bunlarda benden sana memleketimin çiçekleri haaa dikkatli koklaaa...a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

oyyyyyyyyyyy gurban olur bacusuuuuda unutmazmis ohhhhhhh mis gibi kokuyo kiz bu gavur memleketinde cicekler bile kokmuyo hersey baska en güzeli vatanimiz türkiyemizin herseyi cokkkkkkkkkkk güzel :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…