- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #19.241
öyle şekerimm bugünde yüksek çok şükür
gecede baya geç yattım sabah erken kalktmama rağmen harikayım azda olsa uykum yeterli gelmiş demekkihihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
kolay gelsin şekerim.şekerler ben çıkıyorum
halimemin kıyafeti bulayım dua edin olumu
görüşmek üzere öpüldünüzzz
merhaba günaydın ben geldimmmmmmmm..........a.s.a.s.a.s.a.s.
ay hava çok güzelyaa ama ben çok güzel değilim bu gün..canım sıkkın hadi bakalım ahanda roseminde enerjisi düşük olabiliyomuşş işte
değer verdiğim birine kırıldım şaşırttı beniisenağlama bağlarımı tamamen koparayımmı diye düşünüyorum eksikliğini çok hissedereim yaa..ama3 şans verdimdi bu 4 oldu anlaşılan 5 - 6- 7 gidecek bu böleee hiç gelemem iyi niyetimin su istimal edilmesine yapmacıkta olamam ben hiç neysem odur.
dün gece 5,45 te yattım ben ve 7,30 da da kalktım o arada uyudummu onuda bilmiyorum ..
eşimde yoktu dertleşemedik.
offf anlıycanız bu gün hiç iyi değilim 1 paket sigara içmişim anlamadan...
hayırlı cumalar arkadaşlarım....
günaydın kızlar
hepinize hayırlı cumalar :)))))))))
mınık efsune kamılecım gülom kso kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekür ederim dün saat yedıde geldim ve bende çok hastayım sesim çikmiyo
ne oldu bize anlamadım özelikle kızımsenağlama
mafaoldu iki gündür hastaneyı ayağa kaldırdı sabahat akşama kadra idrarını bekledı yapacak diye yapmadı sonunda sondaya aldılar cnm benim bağraması kullaklarımda
sonucu pazarertesı verecekler bakılm ondan sonra ne yapiması gerekiyosa yapılacak
hepinizin cuması mübarek olsun
hayrlı cumalar..
mınık efsune kamılecım gülom kso kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekür ederim dün saat yedıde geldim ve bende çok hastayım sesim çikmiyo
ne oldu bize anlamadım özelikle kızımsenağlama
mafaoldu iki gündür hastaneyı ayağa kaldırdı sabahat akşama kadra idrarını bekledı yapacak diye yapmadı sonunda sondaya aldılar cnm benim bağraması kullaklarımda
sonucu pazarertesı verecekler bakılm ondan sonra ne yapiması gerekiyosa yapılacak
hepinizin cuması mübarek olsun
hayrlı cumalar..
günaydın şeker.seninde cuman mübarek olsun.günaydin ben geldimmmmhayirli cumalar
cayimi demleyim kahvaltimizi yapalim gelirim birazdan
kolay gelsin şekerim.
ah kıyamam ben sana.kim ne yapmış benim rosemime.kim ağlatmış canım benim ya.
anlat bakalım güzelim.dertleş biraz benimle.
Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
:teselli: :teselli: :teselli: :teselli:
Ebrum yazdığım gibi iştebişey yapmaması için onu uyardım 1 kere yapınca 2sinde tamama yapmam dedi
3 sünde bu kadar ciddi olduğunua anlayamadım dedi tavır yaptım bende bu kadar üzüleceğimide anlamamıştım seni çok seviyorum falan oldu hadi zarla zorla yine tam aramızı düzeltiyoduk kii yine olan olduu
olanda ne biliyomusun bu bir arkadaş edindi ve kız bundan ayrılmıyoo ama içten pazarlıklı bişey bizimkide saff kanıyoo bu kızı istemiyorum dedim
ama dün gece kız yine benim olduğumu bile bile aramıza girdi.sızdı resmen ben delirdim tabii
ama pek bişey belli etmedim.kızdığım bizimkinin ay gülay bişey deme kırılır demesii
ya kırılsın kopsun sana zararlı buuu kaldı kii ben sinir oluyorum oda banasinir oluyoo gelmesin yanımaa ne işi var özellikle yapıyo ama
ben kızim ona kalsın bizimki
ya çokta seviyorumm ayrılmakta istemiyorumm...onu çok özlerim ben o çok tatlı saff biri temizz
bu kişi sana ne kadar yakın hayatım.yada çok özel değilse kim bu kişi hayatım.
ay hava çok güzelyaa ama ben çok güzel değilim bu gün..canım sıkkın hadi bakalım ahanda roseminde enerjisi düşük olabiliyomuşş işte
değer verdiğim birine kırıldım şaşırttı beniisenağlama bağlarımı tamamen koparayımmı diye düşünüyorum eksikliğini çok hissedereim yaa..ama3 şans verdimdi bu 4 oldu anlaşılan 5 - 6- 7 gidecek bu böleee hiç gelemem iyi niyetimin su istimal edilmesine yapmacıkta olamam ben hiç neysem odur.
dün gece 5,45 te yattım ben ve 7,30 da da kalktım o arada uyudummu onuda bilmiyorum ..
günaydın şekerim.hoşgeldin.
sanada hayırlı cumalar.ŞenizŞeniz
:teselli: canım benim bu gün keyfin olmadığı yazının renginden belli :teselli:
seni bukadar üzen şey nedir be güzelim :uhm:
canım bence mesafe koy
eminimki anlayacaktır bende
bir arkadaşıma öyle yaptım
şimdi deli gibi arıyor ama eskisi gibi
yakın davranmıyorum şimdi
devamlı kendini sorguluyor
arada bazen insanlara ders vermek gerekir
canım çok sevdiğim arkadaşım dostum komşum bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?