Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

merhaba günaydın ben geldimmmmmmmm..........a.s.a.s.a.s.a.s.

ay hava çok güzelyaa ama ben çok güzel değilim bu gün..canım sıkkın hadi bakalım ahanda roseminde enerjisi düşük olabiliyomuşş işte
değer verdiğim birine kırıldım şaşırttı beniisenağlama bağlarımı tamamen koparayımmı diye düşünüyorum eksikliğini çok hissedereim yaa..ama3 şans verdimdi bu 4 oldu anlaşılan 5 - 6- 7 gidecek bu böleee hiç gelemem iyi niyetimin su istimal edilmesine yapmacıkta olamam ben hiç neysem odur.
dün gece 5,45 te yattım ben ve 7,30 da da kalktım o arada uyudummu onuda bilmiyorum ..
eşimde yoktu dertleşemedik.
offf anlıycanız bu gün hiç iyi değilim 1 paket sigara içmişim anlamadan...

hayırlı cumalar arkadaşlarım....

şekerler ben çıkıyorum
halimemin kıyafeti bulayım dua edin olumu
görüşmek üzere öpüldünüzzz
kolay gelsin şekerim.

ah kıyamam ben sana.kim ne yapmış benim rosemime.kim ağlatmış canım benim ya.
anlat bakalım güzelim.dertleş biraz benimle.
Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
:teselli: :teselli: :teselli: :teselli:

tekrar geçmiş olsun canım
sonuçlar inşallah güzel çıkar
güzel haberlerini bekliyoruz

geçmiş olsun canım acil şifalar diliyoruma.s.

Ebrum yazdığım gibi iştebişey yapmaması için onu uyardım 1 kere yapınca 2sinde tamama yapmam dedi
3 sünde bu kadar ciddi olduğunua anlayamadım dedi tavır yaptım bende bu kadar üzüleceğimide anlamamıştım seni çok seviyorum falan oldu hadi zarla zorla yine tam aramızı düzeltiyoduk kii yine olan olduu

olanda ne biliyomusun bu bir arkadaş edindi ve kız bundan ayrılmıyoo ama içten pazarlıklı bişey bizimkide saff kanıyoo bu kızı istemiyorum dedim
ama dün gece kız yine benim olduğumu bile bile aramıza girdi.sızdı resmen ben delirdim tabii
ama pek bişey belli etmedim.kızdığım bizimkinin ay gülay bişey deme kırılır demesii
ya kırılsın kopsun sana zararlı buuu kaldı kii ben sinir oluyorum oda banasinir oluyoo gelmesin yanımaa ne işi var özellikle yapıyo ama
ben kızim ona kalsın bizimki
ya çokta seviyorumm ayrılmakta istemiyorumm...onu çok özlerim ben o çok tatlı saff biri temizz

bu kişi sana ne kadar yakın hayatım.yada çok özel değilse kim bu kişi hayatım.

:teselli: canım benim bu gün keyfin olmadığı yazının renginden belli :teselli:

seni bukadar üzen şey nedir be güzelim :uhm:

canım bence mesafe koy
eminimki anlayacaktır bende
bir arkadaşıma öyle yaptım
şimdi deli gibi arıyor ama eskisi gibi
yakın davranmıyorum şimdi
devamlı kendini sorguluyor
arada bazen insanlara ders vermek gerekir

:teselli: canım benim bu gün keyfin olmadığı yazının renginden belli :teselli:

seni bukadar üzen şey nedir be güzelim :uhm:

dimi lahanam yaa çok sıkkın valla bildiğin gibi değil
sevdiğim birinden darbe almak koyuya bana hemde çok atamıyorum üzerimden hemde hiç yoktan abuk sabuk biri için ben bu arkadaşımı kaybedicem o noktaya geldimm yaniii sildimmi tam silerim benn öle sanaralarkii küçük bişeyden silinirmii yok o küçük değildir uyarmışımdır açık açıkk mutlaka

verdim efsunem dediğini yaptım oda beni çok aradı tamam dedii senvarken o olamaz dedi nasıl kıyaslarım seni onla dedii ama nasıl kesim birden dedii bende sadece yolda izde görünce selam ver dedimm buna tamam dedimm bir ara uyduu ama ondan vaz geçmiyo bir türlü nedensee çokta basit bişey yaa kızz bi görsenizz

canım çok sevdiğim arkadaşım dostum komşum bu

peki hayatım seni ne kadar sevdiğini bilmiyorum ama bana sanki seni çok düşünmüyormuş gibi geldi.çünkü eğer seni bu kadar düşünmüş olsaydı senin üzülmene izin vermezdi hayatım.sen ona gereken anlayışı göstermişsin canım.ama o bunu anlamamış.biliyormusun zamanında birinde benimde başıma böyle birşey geldi.bende bir müddet onun anlaması için uğraştım.daha sonra arkadaşım benle bütün ilişkilerini kesti hayatım.sonra hatasını anladı ve kendi özür diledi benden.şimdi bile seninle konuşmadığım dönemler için çok pişmanım falan der.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…