- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #19.201
az öncede söyledim canım malum günümde olduğum için adam zaten şaşırıp gelmiş kesin delirdi diye.....:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
şu mide bulantılarım olmasa iyi gidiyor derdim ama mide bulantısı beni mahvediyor...
resim yüklemek kolay iş canım bir ara ben sana öğretirim sende yaparsın:jeyyar:
az öncede söyledim canım malum günümde olduğum için adam zaten şaşırıp gelmiş kesin delirdi diye.....:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ay senın nıyetın kotu ya hadı neyseeeeeeeeeeeee
bende senı muckkkkkkkkkkkkkkkkk
ellerıne saglık yafrum afıyetle yıyın ınsaallah bebegım
heeee damgalandın geldın yanı oylemı sekercıgım
hadı hayırlı olsun bebekkkkkkkkkkkkkk
ay valla sorma bu rosemm varya anam ıcıp ıcıpmı gelıyo napıyosa topıge bukalemun gıbı karu valla dakkası dakkasını tutmaz oldu 2 gundur:roflol::roflol::roflol:
senımı merak ettı yoksa attıgın mesajların sonunda enıstemın zorunlu olarak senı gorme ıhtıyacımı deprestı :jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:
rezıl karu senı:roflol::roflol::roflol:
kız mademki başka gün yazsaydın ya şu mesajları adam gelince hesesi kursağında kalmazdı barikaydirigubbakcemile3
miniğim yavrum bittimi temizliğin parladınmı canım
artık akşama lambaları yakmazsınız evde senin parlalklığın yetre....
aramıza hoşgeldin canımÇoook teşekkür ederim sıcacık hoşgeldinleriniz için..a.s. Kızı okuldan aldım geldim,yemek falan yedirdim,bi bakayım dedim,muhabbet müthiş ya.Hızınıza yetişibilirsem artık,kafamçokkarıştıAllah neşenizi, bozmasın.
Bu arada ben Erzurum'dan katılıyorum aranıza.Bir tane kızım var 5,5 yaşında.10 yıllık evliyim.Ev hanımıyım.Neyse ben vakit buldukça kafa dağıtmaya burdayım artık,öptüm hepinizi..
başka gün mesaj yazmama gerek yok direk mesajdakilerini uygularım....:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
kız minikcim bu iyice azuttu hayatum.
baksana eniştem bile gündüz gündüz işi gücü bıraktı eve geldi.sen düşün artık.
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
az öncede söyledim canım malum günümde olduğum için adam zaten şaşırıp gelmiş kesin delirdi diye.....:::roflol::roflol::roflol::roflol:
çağırıyonda anam hani kahveler nerde.
aldık cigaraları ama kahva yok anam.
miniğim yavrum bittimi temizliğin parladınmı canım
artık akşama lambaları yakmazsınız evde senin parlalklığın yetre....
ask olsun bacum benim ne gibi niyetim olabilirki öpmekten ne olur ki hic bisey olmaz yaaaa Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
hanımlar bende pazara gittim geldim
ortalığı toparladım yemek yapmadan önce sizlere bi bakıyım dedim ama hepiciğiniz gitmişsiniz:çok üzgünüm:
bende çıkıyorum şimdilik byyyyyyyyyyyya.s.a.s.a.s.a.s.
miniğim eşim maça gitti.bende önce msn de kardeşimle konuştum sonra telde annemle görüştüm.1 saattir pc açık ama bir türlü oturamadım başınakaydirigubbakcemile3noldunuz sekerlerrrr
yorgun dustunuz sanırım kımsecıkler yok
kamılecem canım sende sanırım okuyacam dıye harap dustun
:)))
kıs doldu sayfalar anam oku oku bıtmıyor seker
karular delırdı bugun costular
herkeze merhaba kızlar her zaman ki gibi çok başım agrıyor catlıcak nerdeyse bide idrar yollarımdan enjeksiyon kapmısım çok fenayım yaa bı an once doktora gıtmem lazım ama eşimin sigortamı baslatmasını bekliyorum offf
bi dogum yaptım heryerim arızaya bagladı 2 yapsam herhalde ne olurum bilmem
öyle şekerim sevvalin sakin halini kaybettik bugün rosemm fena yoldan çıkardı ya:1shok:noldunuz sekerlerrrr
yorgun dustunuz sanırım kımsecıkler yok
kamılecem canım sende sanırım okuyacam dıye harap dustun
:)))
kıs doldu sayfalar anam oku oku bıtmıyor seker
karular delırdı bugun costular
sağol iyiyim canımmkamilece burdasın galiba
nasılsın canım:uhm:
herkeze merhaba kızlar her zaman ki gibi çok başım agrıyor catlıcak nerdeyse bide idrar yollarımdan enjeksiyon kapmısım çok fenayım yaa bı an once doktora gıtmem lazım ama eşimin sigortamı baslatmasını bekliyorum offf
bi dogum yaptım heryerim arızaya bagladı 2 yapsam herhalde ne olurum bilmem
miniğim eşim maça gitti.bende önce msn de kardeşimle konuştum sonra telde annemle görüştüm.1 saattir pc açık ama bir türlü oturamadım başınakaydirigubbakcemile3
annemle bayağı kısa konuşmuşum anlaşılankaydirigubbakcemile3
geçmiş olsun canım
öyle şekerim sevvalin sakin halini kaybettik bugün rosemm fena yoldan çıkardı ya:1shok:
forma girdim ama bişey yapamadım ayşe derya nın ödevi varmış onu araştırırken helak oldum asılkafamçokkarıştı sonunda bulduk zor olsadaa.s
sen nasılsın şeker hazırlıklar tamam heralde iyi yolculuklar canımmm
hayırla gidip gelin inş:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:fazla kalıp özletmeyin ama düğün bitince buradasın ona göre kaydirigubbakcemile3
canım benım cok cok gecmıs olsun acıl sıfalar dılıyorum canım
bende bır donem yasamıstım ama benımkı fena halde soguk almaktan olmustu.daha dogrusu kıs gunu golde donmak uzereydım cocuk aklıyla salaklık ettımde((
donmus golde yururken ıcıne dustum sırılsıklam ustle teyzemlerde kalıyordum kızar dıyede eve gıdemedım o kıyafetlerle donmustum:)))
az fena degıldım anlayacagın.daha sonra bu usutmeden kaynaklı yıllarca ıdrar yolları enfeksıyonu yasadım en kucuk usutmede azar oldururdu.
arkadasımın annesı ısırgan otu topladı ve ıspanak gıbı hafıf pısırıp verdı yedım ve ıyılestım canım
o gun bugundur cok sukur hıc yasamadım
cok ıyı sokturdu.
kolayca bulabılırsın canım bak dene bır zararı olmaz
pısır ıstersen yogurtla ye bır sure dene yemekten sonra 1er kase veya tabak ye bır sure dene
rahatladıgını hıssedeceksın canım
tekrardan gecmıs olsun acıl sıfalar dılıyorum canım
hıımmmmm anladım seker masaallah burda yetmedınız msn telekom yeryerı karıstırdınız bugun
allah sonumuzu hayretsın ınsaallah yafrummmmmmmm
heee bende dedım bu oku oku bası dondu yıgıldı kaldı heralde pc basına :roflol::roflol::roflol::roflol:
evet yafrum hazırlıklar tamam seker sımdı kızları yatıracagım accık sızlerle takılam sonra pcmıde toplayam yatayım dıyorum:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?