- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #19.221
ayy minikcim alalh korumuş şekerim ya nasıl dayandın ıslak çamaşırlarla iyi donmamışsın gülüm ya
ahh gençlik başımda duman durumları
ben burdayım ama gidiyorum şevvalcim,acayip midem bulanıyor ne yaptıysam geçmedi,yatıcam belki uyuyabilirsem geçer....iyi geceler...
mınık efsune kamılecım gülom kso kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekür ederim dün saat yedıde geldim ve bende çok hastayım sesim çikmiyo
ne oldu bize anlamadım özelikle kızımsenağlama
mafaoldu iki gündür hastaneyı ayağa kaldırdı sabahat akşama kadra idrarını bekledı yapacak diye yapmadı sonunda sondaya aldılar cnm benim bağraması kullaklarımda
sonucu pazarertesı verecekler bakılm ondan sonra ne yapiması gerekiyosa yapılacak
hepinizin cuması mübarek olsun
hayrlı cumalar..
kolay gelsin canımkızlar ben bugün pek giremeyeceğim mutfak dolabımı yaptırıyordum bitmiş yenisini takmak için bugün eski dolabı sökmeye gelcekler yanem anlıcanız bu gün yarın çok işim var arar arar uğruya bilirsem uğrarım yinede
günaydın seninde cuman mübarek olsun canım:Saruboceq:cumanız mübarek olsun:Saruboceq: herkeze günaydın a.s.
günaydınnnnn
hayırlı cumalarrrrrr
sağlıklı,huzurlu,bereketli,neşeli tüm güzelliklerle dolu birgün ve bir ömür geçirmemiz dileğiyle inş:Saruboceq:
frazyacım geçmiş olsun tatlım meleğine ve sana acil şifalar inş:Saruboceq:
bugün çok yoğunumm şekerler ya halimemin gösterisi için kıyefet bakacağım
ayşe deryanınkini dün geline giderken bakıp buldum halimeninkini bulmam zor gibi
bazı anneler sipariş vermişler bizlere haber vermeden sadece kendilerininkine getirtmişler
bize haber vermedilerr aynısını bulmak çok zor olacak ne yapacağım bilmiyorum bulamazsam
getirn kişiye getirtebilirmisin dedim tek olunca zor dedi sinir oldumm burada herşeyde kısıtlı küçük yer olunca daha dün akşama kadar çocukların oynayıp oynamayacağı bile belli değildi bide 2,3 gün içinde bul bulabilrsen kıyefeti
neyse sabah sabah kafınızı şişirdim özür şekerlerrrra.s.a.s.a.s.a.s.a.s.:dance::dance::dance: canlı başlayalım güne capcanlı olsun demi:dance::dance:
:teselli:canım benim çok üzüldüm ikinizede geçmiş olsun allahım şifa versin Şeniz
günaydın melek anneleri.
hepinize güzel bir gün diliyorum.hepinizin cuması mübarek olsun.
allah dualarınızı kabul etsin bir tanecik dostlarım.
aminn canım
günaydın naber şekerrŞeniza.s.
kolay gelsin canım
hayırlı olsun güle güle kullan yeni dolabını
günaydın seninde cuman mübarek olsun canım
teşekür ederim.
kolaylıklar diliyorum sanada cnm .
AMİN cnm yeni dolpların hayrlı olsun iyi günlerde kullan cnm kolayı gelsin.
öyle şekerimm bugünde yüksek çok şüküriyi canım ne olsun.senden naber hayatım nasıl gidiyor.
bugün gene enerjin çok yüksek herhalde erkenden burdasın.ŞenizŞenizŞeniz
mınık efsune kamılecım gülom kso kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekür ederim dün saat yedıde geldim ve bende çok hastayım sesim çikmiyo
ne oldu bize anlamadım özelikle kızımsenağlama
mafaoldu iki gündür hastaneyı ayağa kaldırdı sabahat akşama kadra idrarını bekledı yapacak diye yapmadı sonunda sondaya aldılar cnm benim bağraması kullaklarımda
sonucu pazarertesı verecekler bakılm ondan sonra ne yapiması gerekiyosa yapılacak
hepinizin cuması mübarek olsun
hayrlı cumalar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?