- 25 Ekim 2012
- 324
- 20
- 318
- Konu Sahibi sessizprenses01
-
canım benim
benim için de kart çeker misin
özel hayatımla ilgili
Canım melekler aklında,kalbinde bir ikilem yaşadığını söylüyorlar.Yeterli bilgin olmadığından biraz şaşkın hissediyorsun.Bu konunun ehlinden yardım istemelisin.Şaşkınlığın sebebi ise konu hakkında yeterli bilgin olmaması.Biraz araştırma yap,ancak yine de tatmin olmazsan bu konu hakkında ehil birine danış.Meleklerin seni doğru öğretmene yönlendireceklerini söylüyorlar..
Bende istiyorum
eski sevgilimle aramızda tekrar bişey olacamı yoksa yeni birimi olacak
birde işe girebilecekmiyim????
bende istiyorum lütfen banada bakabilirmisiniz
Canım şu anda etrafındakileri rahatsız edecek kadar yukardasın.Ancak sakın bunu değiştirme,bu duruşunla diğerlerine de ilham vereceksin.Sen hayatta trend yaratan birisin.Yeni olanaklar senin önünde sıralanıyor. Etrafındakilerin kıskançlığından çekiniyorsun. Ancak bu tür şeylerin seni yolundan çıkarmasına izin verme.Meleklerin şu anında ve gelecekte olacak güzelliklerden zevk alabilmen için yanında.Allah seni hep gözetti,hep de gözetecek diyorlar..
Kızlar melek tarotuna merak sardım,biraz deneyimim olsun hem..
Tuğçecan ablam da 2 hafta buralarda olamayacakmış,belki o dönene kadar onun yokluğunda sizlere ben yardımcı olurum..
Neyse kızlarr,isteyenler buyursunn :)
Bende rica etsem:))iki tane sevdiceğim ne yapmak istiyor, düşüncesi ne ilişkimiz hakkında ve benim için bir karar aşamasındayım ikilemdeyim bakarsan sevinirim:)
ben gerçekten anlattığın karakterim.ruhani bi öğretmenim.normaldede öğretmenm. peki hastalığım gececek mi ?((
Çok teşekkür ederim canım:)Canım ilişkinizle ilgili ikinizin de ruhunun yorgun olduğunu söylüyor meleklerin.Huzur ve sakinlik arıyorsunuz.Çünkü geçmişiniz biraz tartışmalı ve sıkıntılıymış.Biraz daha sakin zamanlar geçirmeniz ve bol bol nefes almanız gerekiyor.Meleklerin de bu yolda yanınızda olacak..Son olarak da enerjini,ışığını arttıracak her ne ise ona vakit ayır diyorlar sana,karamsarlık ve olumsuzlukları düşünme..
Canım karar aşamasında olduğun konu için de rahatlamanı söylüyor meleklerin.Yeni fiziksel ve ruhsal deneyimler yaşayacaksın.Bunun için izin ver,dua et,meditasyon yap,çalış.Melekler sana bilgi toplaman için fırsat verecekler.Bu süreci iyi değerlendir,durumu kendi kafanda tart,güzelce değerlendir,ve hislerinle son kararı ver.Kendine güvendiğin zaman ışığın artacak.Bu ışığını başkaları için de kullan diyorlar canım..
benim içinde bakabilirmisin rica etsem ?? bebek içintşklerr
Çok teşekkür ederim ...Ne konuda şaşkınlık yaşıyorum şu an tam kestiremedm ama iş bulamıyorum ya benim iş kısmetim kapalı galiba Halbuki Baş melek Mikaili hep çağrırım yardımcı olur ama bu konuda bir şey olmuyo
Bana iş konusunda ne gibi öneri var mı acaba ? çok teşekkürlerrr
Benim içinde bakabilir misin aşk için birisi var olacak mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?