Melek Tarotu Baktırmak İsteyenler Buyursun :)

canım benim
benim için de kart çeker misin
özel hayatımla ilgili

Canım meleklerin kalbindeki kızgınlık ve öfkeden kurtulman için seninle.Düşünce ve duygularındaki toksinlerden kurtulman için sana yardımcı oluyorlar.Özellikle de inatçı kin ve öfkeden kurtulma konusunda oldukça başarılı olacaksın.Sen yapman gerekeni biliyorsun özel hayatınla ilgili kafandaki soru için.Vermek kadar almak da önemli.Verdiğinin karşılığını alamıyorsan kendi haline bırak diyorlar..

Çok teşekkür ederim ...Ne konuda şaşkınlık yaşıyorum şu an tam kestiremedm ama iş bulamıyorum ya benim iş kısmetim kapalı galiba Halbuki Baş melek Mikaili hep çağrırım yardımcı olur ama bu konuda bir şey olmuyo

Bana iş konusunda ne gibi öneri var mı acaba ? çok teşekkürlerrr

Son düzenleme:
Bende istiyorum

eski sevgilimle aramızda tekrar bişey olacamı yoksa yeni birimi olacak
birde işe girebilecekmiyim????

Canım çabalarının meyvelerini toplayacağını söylüyor meleklerin.Onların yardımıyla doğru seçimler yapacak ve kazanan sen olacaksın.Kalbinin sesini dinleyerek iyi ve doğru olana ulaşacaksın.Sakin ol ve mutluluğa doğru yoluna devam et. Eğer bu yolda sorunla karşılaşırsan dön ve içinden gelen sesi dinle.Hemen doğru yola yöneleceksin.Ve son olarak da bu konunun çözüldüğünü bil diyorlar.İlahi planda her şey olması gerektiği gibi..
Yorumlamak gerekirse de bu konuda kalbinin sesini dinlemen lazım canım.Yani kalbin hala eski sevgilinle mi yoksa sadece hırstan dolayı mı onu geri istiyorsun buna karar ver önce.Ama her şeyden önce de iyice olanları tart ve mutlu olacağın yolu seç..Eski sevgilinle yeniden aynı mutluluğu yakalayabilir misin yoksa yeni biriyle farklı mutluluklar mı yaşarsın? Buna karar vermen gerek canım..

İş için şu anda olasılıklar tam değil.Bekle ve diğer seçenekleri de değerlendir diyor meleklerin.Aslında sen de,bu işte bir eksiklik olduğunun farkındasın.Senin için birçok seçenek var.Önce bekle ve izle ki en doğrusunu seçebilesin.Acele etme.Emin olun kaçan fırsat yoktur, gelecek olan daha iyi bir fırsattır diyorlar..

bende istiyorum lütfen banada bakabilirmisiniz

Canım ruhunun oldukça yorgun ve bedeninin huzur ve sakinlik için yanıp tutuştuğunu söylüyor meleklerin.Düşünmekten yorulmuşsun bazı şeyleri.Meleklerin sana biraz daha dingin ve sakin zaman geçirebileceğin olanaklar verecekmiş.Bol bol nefes al,nefesin şifa etkisi olduğunu hiç unutma.Ve bırak..Aklındaki soru için şu anın doğru zaman olmadığını söylüyorlar..Biraz dinlen,rahatla ve tekrar düşün kafandaki meseleyi şu an bunu düşünmek için doğru bir zaman değilmiş..

Teşekkür ediyorum canim biraz önce yanlış alıntı yapmışım gercekten tam isabet.

Bende rica etsem:))iki tane sevdiceğim ne yapmak istiyor, düşüncesi ne ilişkimiz hakkında ve benim için bir karar aşamasındayım ikilemdeyim bakarsan sevinirim:)

Canım ilişkinizle ilgili ikinizin de ruhunun yorgun olduğunu söylüyor meleklerin.Huzur ve sakinlik arıyorsunuz.Çünkü geçmişiniz biraz tartışmalı ve sıkıntılıymış.Biraz daha sakin zamanlar geçirmeniz ve bol bol nefes almanız gerekiyor.Meleklerin de bu yolda yanınızda olacak..Son olarak da enerjini,ışığını arttıracak her ne ise ona vakit ayır diyorlar sana,karamsarlık ve olumsuzlukları düşünme..

Canım karar aşamasında olduğun konu için de rahatlamanı söylüyor meleklerin.Yeni fiziksel ve ruhsal deneyimler yaşayacaksın.Bunun için izin ver,dua et,meditasyon yap,çalış.Melekler sana bilgi toplaman için fırsat verecekler.Bu süreci iyi değerlendir,durumu kendi kafanda tart,güzelce değerlendir,ve hislerinle son kararı ver.Kendine güvendiğin zaman ışığın artacak.Bu ışığını başkaları için de kullan diyorlar canım..

ben gerçekten anlattığın karakterim.ruhani bi öğretmenim.normaldede öğretmenm. peki hastalığım gececek mi ? ((

Canım öncelikle geçmiş olsun umarım bir an önce iyileşirsin..
Hastalığınla ilgili olarak meleklerin kendini doğaya bırakmanı söylüyorlar.Hayvanlarla özel bir ilişkin var ve bunu kullan diyorlar.Hayvanlar bizim en yakın dostlarımızdır.Sen de bu özel canlılarla bir şekilde ilişki kurabiliyorsun.Hayvanlar da senin için sanki koruyucu birer melek. Sadece sevgi enerjisi alıp veriyorlar.Kendini bırak ve bu saf sevginin tadını çıkar.Huzur ve sakinlik hüküm sürer hayatında..Ve bu da iyileşmen için çok güzel bir enerji olur diyorlar..

Çok teşekkür ederim canım:)

benim içinde bakabilirmisin rica etsem ?? bebek için tşklerr

Canım meleklerin şu an olasılıkların tam olmadığını,bekleyip diğer seçenekleri değerlendirmenizi söylüyorlar.Mutluluğun meleklerin için çok önemli.Sizin için birçok seçenek var.Önce bekleyin ve izleyin ki en doğrusunu seçebilesiniz.Acele etmeyin diyorlar..
Eğer çocuğunuz olmuyorsa tüp bebek veya tedavi olmak gibi girişimlerde bulunun demek istiyor sanırım melekler,farklı seçenekleri değerlendirmenizi söylemişler çünkü..Umarım en yakın zamanda bebişinize kavuşursunuz :)

Canım diyorsun ya Mikail'i çağırırım yardımcı olur,bu konuda bir şey olmuyor diye..Şaşırmışsın işte niçin olmadığına yani ben öyle düşündüm bir an :)
Meleklerin olumlu yaklaşmanı söylüyorlar.Biraz daha olumlu düşünmelisin.Diğer insanların karakteri ve davranışlarıyla ilgili önyargıların yüzünden olumsuzluklar meydana gelmiş.Bunu çözebilmek için onları tekrar değerlendirmen gerekiyormuş.Birini sadece iyi veya kötü olarak görmek yerine biraz merhamet göster,çünkü herkes elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyormuş.Ancak bu şekilde kutsal güç sana ve diğerlerine yol gösterecekmiş..

Benim içinde bakabilir misin aşk için birisi var olacak mı

Canım melekler senin için de olasılıkların tam olmadığını söylüyorlar.Bekleyi ve diğer seçenekleri de değerlendirmen gerekiyor.Aslında sen de,bu işte bir eksiklik olduğunun farkındasın.Ama meleklerin sana yardımcı olmak için yanında.Senin için birçok seçenek var.Önce bekle ve izle ki en doğrusunu seç.Acele etme.Emin olun kaçan fırsat yoktur, gelecek olan daha iyi bir fırsattır diyorlar..
Bu kişiyi biraz daha değerlendir.hareketlerini gözlemle canım.İleride seni mutlu edebilecek mi,uyum sağlayabilir misiniz kafanda bunları tart.Etrafında sana ilgi duyan başka erkekler de var sanırım.Onları da değerlendirmeli ve en doğru kişiyi seçmelisin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…