Melek Tarotu Baktırmak İsteyenler Buyursun :)

Bende rica ediyorum bakmanı sessizprenses :))
herkesin vazgeçmemi istediği biri var ben vazgeçmek istemiyorum onun hislerini felanda merak ediyorum :))

Canım zamanlaman çok doğru.Olumlu ve güzel beklentilerin yakında olacak.Senin kalbindeki sorunun cevabı evet.İsteklerine ulaşmak için çok doğru bir zaman.Hala gözünü açık tutmanda da fayda var.Henüz bulmacanın tüm parçaları birleşmese de büyük bir bölümü yerine oturmuş.Meleklerin de bu yolda seninle ve biraz sabırla her şey çok güzel olacak.Her şeyden önce kendini sev,sen çok değerlisin.Ve sevgiyi seç,diğer tüm sağlıksız hislerini içinden at diyorlar sana :)

benım ıcınde bır kart cekermısınızz ?????
Canım şu anda isteğini hayal et ve gözünün önünde canlandır.Olumsuzu düşünme.Karar vermek için bekliyormuşsun.Kendini bu yüzden, kapana kapanmış gibi hissediyorsun.Kendi kendine yanlış karar vermekten çekiniyorsun.İsteklerin aslında,kendi çizeceğin bir tablo gibi senin tarafından oluşturulmayı bekliyor.Yaratıcı ol ve hep olumlu düşün diyorlar..

Bana da aşk için bir kart çeker misin? Tik şer
Canım sana aşk kartı çıktı tam olarak :|
Aşk yeniden kapını çalmak üzere.Bu eski bir eşe de depreşen duygular olabilir ya da yepyeni bir aşk hemen yanında.Sonunda aşk ve şehvet için olan dualarının cevabı geliyor.Kalbini açarsan çok yakında,kalbin yeniden delicesine çarpmaya başlayacak.Ancak utangaç olma,sen de hislerini karşındakine söylemelisin.Böylece yaşadığın aşk tam olur.Yeni insanları tanıyacağın ve yeni olanaklar yaşayacağın güzelliklere kalbini aç diyorlarr..

slm canım banada bakabilirmisin ? çok sıkıntıdayım evliliğimi düzene sokmam için ne yapmalıyım ? hamile kalmak için ne yapmalıyım ?

Canımm çok teşekkür ederim :))

ala alla inanılır gibi değil. bir köpeğim war !!!!!! ve hayvan delisiyim.. sen inanılmazsınn .........

ablacım banada bakabilirmisin lütfen eğitimimle ilgili ne söyleyebilirsin bana bu sene üni sınavına girdim gidişatım ne gibi görünüyo sence lütfen bi bakarmısın

Cnm çok tşk ederim çok saıl.

kart cekebilir misiniz :)

Canım meleklerin güçlü olmak sorun değil,korkma.Kendin için güçlü olmana izin ver diyorlar.Kendi gücünden korkabiliyorsun.Gücünü gösterince terk edileceğine ya da dışlanacağına inanıyorsun halbuki içindeki gerçek güç senin kuvvetlenmeni ve ışıldamanı sağlayacak. Allah sana sonsuz bir güç vermiş yeter ki bunu bilinçli ve doğru kullan.Meleklerin de gücünü kullanman için yanındalarmış..

Benimde aşk ve eğitim hayatımla ilgili bir kart çekebilir misin canım?

Canım aşk için;sen her türlü kötülükten korunuyorsun.En kötüsü geride kaldı.Geçmişinde ne olursa olsun sen hep korunmuşsun.Çok zor şeyler geçirsen dahi bir şekilde üstesinden gelmişsin.Meleklerin seni,aileni,evini,eşyalarını,işini ve tüm sevdiklerini koruyor.Sana ve sahip olduklarına sadece sevgi enerjisinin etki etmesi için özen gösteriyorlar.Rahatla ve keyfine bak diyorlar..

Canım aşk konusunda meleklerin seni dualarına doğru götürüyor.Lütfen dinle ve de rüyaların ve içgüdün aracılığı ile ilettikleri adımları takip et..Sana rüyalarınla ya da içgüdülerine seslenerek ulaşabilir meleklerin.Sana mesajları da değişikliklere açık olman ve harekete geçmen.Meleklerinle beraber dileğine ulaşacaksınız..

slm eşim ve benim için ortak bi kart seçebilir misin canım

Canım sizin gençlerle çalışma konusunda özel bir beceriniz var.Bunu kullanın diyor melekleriniz.Çocuklar saflık ve temizliğin sembolü biliyorsunuz.Dürüsttürler,özeldirler,eğlenmeyi de bilirler..Siz de içinizdeki çocuğu bu şekilde besleyebilirsiniz.Ve son olarak da melekleriniz sizin ışığınızı engelleyen her türlü insanlardan,eşyalardan,ortamlardan uzaklaşmanızı söylüyorlar..

Adını da bilmiyorum ama çok teşekkür ederim gerçekten yorumların çok güzel çok net ve bu kadar uyabilir =)

slm canım banada bakabilirmisin ? çok sıkıntıdayım evliliğimi düzene sokmam için ne yapmalıyım ? hamile kalmak için ne yapmalıyım ?

Canım evliliğini süzene sokman için huzur ve ruhsal gelişiminize önem vermeniz gerekiyor.Melekler yoga veya meditasyon yapmanızı öneriyorlar..Enerjinizi bu şekilde yüksek tutarsınız veya spora başlayabilirsiniz.Hem fiziğiniz daha da güzelleşecektir ve eşinizin ilgisini belki de daha çok çekeceksiniz..Umarım her şey düzelir ve hayırlı şeyler olur eşinizle..

Hamilelik konusunda da neredeyse aynı şeyleri söylediler canım ya..Yeni fiziksel ve ruhsal deneyimler yaşayacağını ve bunun için dua etmen,meditasyon yapman,çalışman ve rahatlamaya çalışman gerekiyormuş..Kitap,seminer,danışmanlar gibi bir çok aracıyla bu konulardaki bilgini artırman gerektiğini söylüyorlar..Ve bebişine kavuştuktan sonra da ışığını etrafındaki insanlara da yansıtman gerekiyormuş :)

ablacım banada bakabilirmisin lütfen eğitimimle ilgili ne söyleyebilirsin bana bu sene üni sınavına girdim gidişatım ne gibi görünüyo sence lütfen bi bakarmısın

Canım melekler rahatlaman gerektiğini söylüyorlar,her şey yolundaymış.Ve bu konunun çözüldüğünü bil.Bırak,hayatın en hayırlı yöne doğru aksın :)

Slm bende istiyorum canım banada bakarmıştın teşekkürler

Canım meleklerin senin sanat ve konuşmayla ilgili önemli bir görevin olduğunu söylüyorlar.Güvensizliğinin seni arka plana atmasına izin verme..Kendini sev..Eğer ortak çalışma ruhuna kavuşabilirsen korkularından,üzüntülerinden kurtulacaksın..Ve kalbinde bir soru varsa bunun cevabı evet..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…