- 25 Ekim 2012
- 324
- 20
- 318
- Konu Sahibi sessizprenses01
-
Bende rica ediyorum bakmanı sessizprenses :))
herkesin vazgeçmemi istediği biri var ben vazgeçmek istemiyorum onun hislerini felanda merak ediyorum :))
Canım şu anda isteğini hayal et ve gözünün önünde canlandır.Olumsuzu düşünme.Karar vermek için bekliyormuşsun.Kendini bu yüzden, kapana kapanmış gibi hissediyorsun.Kendi kendine yanlış karar vermekten çekiniyorsun.İsteklerin aslında,kendi çizeceğin bir tablo gibi senin tarafından oluşturulmayı bekliyor.Yaratıcı ol ve hep olumlu düşün diyorlar..benım ıcınde bır kart cekermısınızz ?????
Canım sana aşk kartı çıktı tam olarak :|Bana da aşk için bir kart çeker misin? Tik şer
Canım zamanlaman çok doğru.Olumlu ve güzel beklentilerin yakında olacak.Senin kalbindeki sorunun cevabı evet.İsteklerine ulaşmak için çok doğru bir zaman.Hala gözünü açık tutmanda da fayda var.Henüz bulmacanın tüm parçaları birleşmese de büyük bir bölümü yerine oturmuş.Meleklerin de bu yolda seninle ve biraz sabırla her şey çok güzel olacak.Her şeyden önce kendini sev,sen çok değerlisin.Ve sevgiyi seç,diğer tüm sağlıksız hislerini içinden at diyorlar sana :)
Canım öncelikle geçmiş olsun umarım bir an önce iyileşirsin..
Hastalığınla ilgili olarak meleklerin kendini doğaya bırakmanı söylüyorlar.Hayvanlarla özel bir ilişkin var ve bunu kullan diyorlar.Hayvanlar bizim en yakın dostlarımızdır.Sen de bu özel canlılarla bir şekilde ilişki kurabiliyorsun.Hayvanlar da senin için sanki koruyucu birer melek. Sadece sevgi enerjisi alıp veriyorlar.Kendini bırak ve bu saf sevginin tadını çıkar.Huzur ve sakinlik hüküm sürer hayatında..Ve bu da iyileşmen için çok güzel bir enerji olur diyorlar..
Canım sana aşk kartı çıktı tam olarak :|
Aşk yeniden kapını çalmak üzere.Bu eski bir eşe de depreşen duygular olabilir ya da yepyeni bir aşk hemen yanında.Sonunda aşk ve şehvet için olan dualarının cevabı geliyor.Kalbini açarsan çok yakında,kalbin yeniden delicesine çarpmaya başlayacak.Ancak utangaç olma,sen de hislerini karşındakine söylemelisin.Böylece yaşadığın aşk tam olur.Yeni insanları tanıyacağın ve yeni olanaklar yaşayacağın güzelliklere kalbini aç diyorlarr..
kart cekebilir misiniz :)
Benimde aşk ve eğitim hayatımla ilgili bir kart çekebilir misin canım?
merhaba canım benim içinde bir kart çekebilirmisin?şimdiden teşekkür ederim
slm eşim ve benim için ortak bi kart seçebilir misin canım
bende istiyorum :))
Canım diyorsun ya Mikail'i çağırırım yardımcı olur,bu konuda bir şey olmuyor diye..Şaşırmışsın işte niçin olmadığına yani ben öyle düşündüm bir an :)
Meleklerin olumlu yaklaşmanı söylüyorlar.Biraz daha olumlu düşünmelisin.Diğer insanların karakteri ve davranışlarıyla ilgili önyargıların yüzünden olumsuzluklar meydana gelmiş.Bunu çözebilmek için onları tekrar değerlendirmen gerekiyormuş.Birini sadece iyi veya kötü olarak görmek yerine biraz merhamet göster,çünkü herkes elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyormuş.Ancak bu şekilde kutsal güç sana ve diğerlerine yol gösterecekmiş..
slm canım banada bakabilirmisin ? çok sıkıntıdayım evliliğimi düzene sokmam için ne yapmalıyım ? hamile kalmak için ne yapmalıyım ?
ablacım banada bakabilirmisin lütfeneğitimimle ilgili ne söyleyebilirsin bana bu sene üni sınavına girdim gidişatım ne gibi görünüyo sence lütfen bi bakarmısın
Slm bende istiyorum canım banada bakarmıştın teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?