Melek Tarotu Baktırmak İsteyenler Buyursun :)

benim için de çeker misin bir kart

Canım çocuk mu istiyorsun ? Sana aile meleği geldi :) Güzel bir değişim ya da yeni bir üyenin ailenize neşe katacağını söylüyor.Meleklerin ailenle ilgili dualarını duymuşlar.Bir alışma sürecinden geçip bu güzellikleri yaşayacaksın.Eğer bu dönemde bir huzursuzluk hissedersen bil ki meleklerin yanında.İçini ferah tut ve mutlu ol diyorlar..

Çok teşekkür ederim :)) 6.hissim kuvvetli biraz yardımı olur inşalllah yengeç burcuyum da :)

hepimizin melekleri yanımızda olsun inşallah.. sevgiler .. :)

bir kart rica edicem sizden..

Canım meleklerin kendini yalnız hissettiğini,moral olarak kötü olduğunu söylüyorlar.Bir iş meselesi olduğu çıkmış.İş ile ilgili kin ve öfke duygun var kişilere karşı.Kalbindeki kızgınlık ve öfkeden kurtulmak için yanında meleklerin.Bu konuda bir beklentin olduğunu ve bir süre sonra gerçekleşeceğini söylüyorlar.
Son olarak da gerçek aşkı beklediğini,istediğini ve onun sana doğru ilerlediği çıktı canım..

hayır çocuk düşünmüyorum şuan için istemiyorum yani.
teşekkür ederim.

bana da bakabilirmisiniz? teşekkürler

Canım senin gönlünde bir isteğin var.İnancın ve sabrın olsun,çok yakında çok güzel şeyler olacak.Tüm dileklerin gerçekleşecek yeter ki biraz sabırlı ve inançlı ol.Meleklerin ellerinden geleni yapıyorlar ancak senin de duaların ve inancın gerekli.Düşüncelerinde negatife yer verme,istediklerini yaparken de olumsuzu düşünme.Hepsi sabırlı olursan gerçekleşecek.Ve meleklerin sana yapman gerekenleri söylüyorlarmış,sana işaret gönderiyorlarmış bunları farket canım..

bende istiyorum :)

stresimi nasıl yenebilirim hamile kalacakmıyım :)

Canım umudunuz ve inancınız olsun.Siz görmeseniz de ufukta çok güzel olaylar sizi bekliyor.Ektiğiniz tohumlar yeşeriyor artık diyor meleklerin.Bu dönemde olumlu düşünmeniz,inançlarınıza sahip çıkmanız çok önemli.Olumsuz düşünce ve insanlardan bu ara uzak durmaya gayret gösterin.Belki ufak adımlarla ilerliyorsunuz ancak,ufukta sizin için inanılmaz güzellikler görünüyor.Eşinle birlikte bu dönemi atlatacaksınız ve bebeğinize kavuşacaksınız..

benim içinde bi kart çeker misin...

Canım melekler karar verebilmek için kendine sorular sorman gerektiğini söylüyorlar.Bir gün verdiğin kararın ertesi günküne uymuyormuş.Sebebinin ne olduğunu tam bilmesen bile kalbin ve meleklerin gereken yola sokacak tüm olayları.Meleklerine güven ve özünden uzaklaşma..İçindeki inanç yolunu açacakmış canım..

bana da lütfeen :)

Canım sana maddiyatla ilgili bir kart çıktı.Meleklerin inançlı olmanı,en yakın zamanda beklediğin maddi güce kavuşacağını söylüyor.Tüm sıkıntı ve korkularını meleklerine bırak.Kollarını açıp sana gelecek olan olasılıkları kucakla.Hiç beklemediğin yerden,beklemediğin bir zamanda gelecek bir imkanla refaha kavuşacaksın,sabırlı ol canım.Ve ortamını sadeleştir,içini sıkacak her şeyi uzaklaştır etrafından.Ortamın sadeleştikçe, hayatın da iyi anlamda sadeleşecek diyorlar..

Ruhuna ve meleklerine sağlık canım .
Tam da isteklerimle ilgili çıkan kart çok şaşırdım mutlu da oldum .

Sevgilerimle.

teşekkür ederim canım inş. :)

Benim icinde bir kart cekermisiniz

Canım meleklerin seni dualarına doğru götürüyor.Rüyaların ve içgüdülerin aracılığıyla meleklerinin ilettikleri mesajları takip et.Değişikliklere açık ol ve harekete geç.Meleklerin bu yeni yolunda korunman konusunda yanında olacak.Beraberce dileklerine ulaşacaksınız.Ve son olarak da aşk kartı çıktı canım,aşkı bekliyormuşsun ve o sana doğru geliyor.Onu sevgiyle kucaklaman gerektiğini söylüyorlar..

:128::128:
Harika tamda gönlüme göre olmus bu aralar o kadar cok duam var ki demek son olarak ask karti cikti kocami bekliyorum oda bana dogru geliyor Teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…