- 25 Ekim 2012
- 324
- 20
- 318
- Konu Sahibi sessizprenses01
-
Kızlar melek tarotuna merak sardım,biraz deneyimim olsun hem..
Tuğçecan ablam da 2 hafta buralarda olamayacakmış,belki o dönene kadar onun yokluğunda sizlere ben yardımcı olurum..
Neyse kızlarr,isteyenler buyursunn :)[/QUOT
Merhaba :)) tam da şu an böyle bir şeye ihtiyacım var :) yardımcı olabilecek misiniz ? tek soru sorucam ? Eski erkek arkadasıma mı dönücem ya da yeni biri mi olacak ? hangisi daha olumlu olur ? ve pişman olmam ?
çok teşekkürler , her şey gönlünce olsuuun :)
Canım melek kartları net şeyler söylemez,sadece doğruya ulaşman için ne yapman gerektiğini söylerler.Sana yardımcı olmaları için kart çekiyorum :)
Meleklerin şimdi öğrenme zamanı olduğunu söylüyorlar.Yeni bir proje önüne gelse de biraz sabırlı ol.Bu dönem bilgi toplama,bilgi edinme dönemi.Biraz sabırla,bilgilerinle en doğruyu seçeceksin.Yakında öğrendiklerini uygulayacak,bu dönemde de çok meşgul olacaksın.Bu süreçte sevdiğin işleri yap,eğlenceli vakit geçir ve rahat ol.Ve olaylara,kişilere sevgiyle yaklaş.Bu işi meleklerine bırak,onlar halledeceklermiş canım..
Yorumlamak gerekirse de,hayatına yeni birini almadan önce iyice o kişiyi tanı,onun nasıl biri olduğunu anlamaya çalış fakat bunu kendini sıkmadan,ruhsal olarak sakin bir şekilde yap.Ve kendini zorlama bu düşüncelerle.Yani eski mi yeni mi karmaşasına son ver.Sen doğrusunu biliyorsun çünkü,bilgilerinle hislerinle en doğru kişiyi seçeceksin.Her şeyi oluruna bırak ve meleklerin halletsin :)
benim için de çeker misin bir kart
bir kart rica edicem sizden..
hayır çocuk düşünmüyorumCanım çocuk mu istiyorsun ? Sana aile meleği geldi :) Güzel bir değişim ya da yeni bir üyenin ailenize neşe katacağını söylüyor.Meleklerin ailenle ilgili dualarını duymuşlar.Bir alışma sürecinden geçip bu güzellikleri yaşayacaksın.Eğer bu dönemde bir huzursuzluk hissedersen bil ki meleklerin yanında.İçini ferah tut ve mutlu ol diyorlar..
bana da bakabilirmisiniz? teşekkürler
bende istiyorum :)
stresimi nasıl yenebilirim hamile kalacakmıyım :)
benim içinde bi kart çeker misin...
bana da lütfeen :)
Canım sana maddiyatla ilgili bir kart çıktı.Meleklerin inançlı olmanı,en yakın zamanda beklediğin maddi güce kavuşacağını söylüyor.Tüm sıkıntı ve korkularını meleklerine bırak.Kollarını açıp sana gelecek olan olasılıkları kucakla.Hiç beklemediğin yerden,beklemediğin bir zamanda gelecek bir imkanla refaha kavuşacaksın,sabırlı ol canım.Ve ortamını sadeleştir,içini sıkacak her şeyi uzaklaştır etrafından.Ortamın sadeleştikçe, hayatın da iyi anlamda sadeleşecek diyorlar..
Canım umudunuz ve inancınız olsun.Siz görmeseniz de ufukta çok güzel olaylar sizi bekliyor.Ektiğiniz tohumlar yeşeriyor artık diyor meleklerin.Bu dönemde olumlu düşünmeniz,inançlarınıza sahip çıkmanız çok önemli.Olumsuz düşünce ve insanlardan bu ara uzak durmaya gayret gösterin.Belki ufak adımlarla ilerliyorsunuz ancak,ufukta sizin için inanılmaz güzellikler görünüyor.Eşinle birlikte bu dönemi atlatacaksınız ve bebeğinize kavuşacaksınız..
Benim icinde bir kart cekermisiniz
hayır çocuk düşünmüyorumşuan için istemiyorum yani.
teşekkür ederim.
Canım meleklerin seni dualarına doğru götürüyor.Rüyaların ve içgüdülerin aracılığıyla meleklerinin ilettikleri mesajları takip et.Değişikliklere açık ol ve harekete geç.Meleklerin bu yeni yolunda korunman konusunda yanında olacak.Beraberce dileklerine ulaşacaksınız.Ve son olarak da aşk kartı çıktı canım,aşkı bekliyormuşsun ve o sana doğru geliyor.Onu sevgiyle kucaklaman gerektiğini söylüyorlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?