- Konu Sahibi sessizprenses01
-
Begüsh ve ben baya baya 20 dakikadır bir umutla bekliyoruz
Begüsh ve ben baya baya 20 dakikadır bir umutla bekliyoruz
rica etsem benim içinde bir kart çekermisiniz
Canım meleklerin kendini yalnız hissettiğini,moral olarak kötü olduğunu söylüyorlar.Bir iş meselesi olduğu çıkmış.İş ile ilgili kin ve öfke duygun var kişilere karşı.Kalbindeki kızgınlık ve öfkeden kurtulmak için yanında meleklerin.Bu konuda bir beklentin olduğunu ve bir süre sonra gerçekleşeceğini söylüyorlar.
Son olarak da gerçek aşkı beklediğini,istediğini ve onun sana doğru ilerlediği çıktı canım..
Canım ruhunun oldukça yorgun olduğunu söylüyor meleklerin.Bedenin huzur ve sakinlik için yanıp tutuşuyor.Sana biraz daha dingin ve sakin zaman geçirebileceğin olanaklar vereceklermiş. Bol bol nefes al,nefesin şifa etkisi olduğunu hiç unutma.Ve rahatla,meleklerine güven.Tüm kapıları açan cesaretin anahtarını kullan diyorlar canım :)
Bende Melek tarotu baktırmak istiyorum? Çıkıyomu hakikaten, inandırın beni :)))
Rica etsem benim içinde bi kart çekermisin ?
teşekkürler
Benim için de bir kart çekebilir misiniz
Canım meleklerin senin ışık yaydığını,ve bir melek gibi çevreni aydınlattığını söylüyorlar.Bu nedenle etrafına yardım etmekten vazgeçme.
Sen aslında ruhani bir öğretmensin.Diğer insanlara huzur veriyor ve ruhani uyanışlarında onlara yol gösteriyorsun.
Bugüne kadar birçok insana mesajlarınla,öğütlerinle yol göstermişsin.Doğru yerde doğru kelimeleri kullanma konusunda çok özel bir yeteneğin var.Kalbin sana yazmanın mı, konuşmanın mı ya da danışmanlık vermenin mi daha doğru olacağını söyleyecek.Ya da sadece bir dükkanda,manavda sinemada gördüğün kimselere o anda söylediklerinle yol açacaksın.Bil ki melekler seni desteklıyor.Onlardan yardım istediğin sürece senin için ellerinden geleni yapacaklarını söylüyorlar..
Canım melekler aklında,kalbinde bir ikilem yaşadığını söylüyorlar.Yeterli bilgin olmadığından biraz şaşkın hissediyorsun.Bu konunun ehlinden yardım istemelisin.Şaşkınlığın sebebi ise konu hakkında yeterli bilgin olmaması.Biraz araştırma yap,ancak yine de tatmin olmazsan bu konu hakkında ehil birine danış.Meleklerin seni doğru öğretmene yönlendireceklerini söylüyorlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?