Melek Tarotu Baktırmak İsteyenler Buyursun :)

rica etsem benim içinde bir kart çekermisiniz

Kızlarr akşam Teoman konseri var ona gitcem de hazırlanıyordum :))
Arada bakayım dedim bir kaç kişiye daha bakıp çıkcam gece gelirim tekrar :)

Canım meleklerin her şeyi dert ettiğini söylüyorlar.Biraz daha sakin olman gerekiyormuş.Sana da bir iş meselesi çıktı.Kin ve kızgınlık hüküm sürüyor şu anki duruma karşı.Meleklerin yeni bir proje önüne gelse de biraz sabırlı olmanı söylüyorlar.Bu dönem bilgi toplama, bilgi edinme dönemi.Biraz sabırla,bilgilerinle en doğruyu seçeceksin.Yakında öğrendiklerini uygulayacak,bu dönemde de çok meşgul olacaksın diyorlar :)

gerçekten tam isabet.. :) çok teşekkürler...

peki bu kötü moralden ne zaman kurtulacağım..

Son düzenleme:

kesinlikle canım bedenen de zihnen de çok yorgunumm teşekkür ederimm..

Bende istiyorum

eski sevgilimle aramızda tekrar bişey olacamı yoksa yeni birimi olacak
birde işe girebilecekmiyim????

Bende Melek tarotu baktırmak istiyorum? Çıkıyomu hakikaten, inandırın beni :)))

Canım meleklerin senin ışık yaydığını,ve bir melek gibi çevreni aydınlattığını söylüyorlar.Bu nedenle etrafına yardım etmekten vazgeçme.
Sen aslında ruhani bir öğretmensin.Diğer insanlara huzur veriyor ve ruhani uyanışlarında onlara yol gösteriyorsun.
Bugüne kadar birçok insana mesajlarınla,öğütlerinle yol göstermişsin.Doğru yerde doğru kelimeleri kullanma konusunda çok özel bir yeteneğin var.Kalbin sana yazmanın mı, konuşmanın mı ya da danışmanlık vermenin mi daha doğru olacağını söyleyecek.Ya da sadece bir dükkanda,manavda sinemada gördüğün kimselere o anda söylediklerinle yol açacaksın.Bil ki melekler seni desteklıyor.Onlardan yardım istediğin sürece senin için ellerinden geleni yapacaklarını söylüyorlar..

Rica etsem benim içinde bi kart çekermisin ?

teşekkürler

Canım melekler aklında,kalbinde bir ikilem yaşadığını söylüyorlar.Yeterli bilgin olmadığından biraz şaşkın hissediyorsun.Bu konunun ehlinden yardım istemelisin.Şaşkınlığın sebebi ise konu hakkında yeterli bilgin olmaması.Biraz araştırma yap,ancak yine de tatmin olmazsan bu konu hakkında ehil birine danış.Meleklerin seni doğru öğretmene yönlendireceklerini söylüyorlar..

Bende rica etsem:))iki tane sevdiceğim ne yapmak istiyor, düşüncesi ne ilişkimiz hakkında ve benim için bir karar aşamasındayım ikilemdeyim bakarsan sevinirim:)

Benim için de bir kart çekebilir misiniz

Canım şu anda etrafındakileri rahatsız edecek kadar yukardasın.Ancak sakın bunu değiştirme,bu duruşunla diğerlerine de ilham vereceksin.Sen hayatta trend yaratan birisin.Yeni olanaklar senin önünde sıralanıyor. Etrafındakilerin kıskançlığından çekiniyorsun. Ancak bu tür şeylerin seni yolundan çıkarmasına izin verme.Meleklerin şu anında ve gelecekte olacak güzelliklerden zevk alabilmen için yanında.Allah seni hep gözetti,hep de gözetecek diyorlar..

ben gerçekten anlattığın karakterim.ruhani bi öğretmenim.normaldede öğretmenm. peki hastalığım gececek mi ? ((

Çok teşekkür ederim tam isabet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…