meleklerimiz resimleri ve hikayeleriyle...

SERİNCİM ALLAH BAĞIŞLASIN CANIM AĞLAYARAK OKUDUM İNAN..
ALLAHIM NAZARLARDAN SAKLASIN SERİN BEBEĞİ..

amin canım hepimizin bebişini allah bğışlasın...
aman aman ağlamayın hamişler üzülmeyin kıyamaaaam :)
sağol haayatım hepimizinkini allahım nazarlardan korusun...

allah bagıslasın serincim cok zor günler atlatmışsınız allah beterlerinden saklasın bi daha yasatmasın masallah bebişinde toparlamış allah nazarlardan saklasın

Serincim nerdeyse aynı şeyleri yaşamışız... 29.09.2009 sabahı tam 6,30 da hastenedeydik,birönceki akşam çok neşeli geçmişti,hatta evde bir arkadaşım fotoğraflarımızı çekmişti,kılıktan kılığa girmiştik son hamiş halimle,sabaha kadar uyuyamadık heyecandan,herşey hazırdı,süslerimiz bile,odaya alındığımızda tüm arkadaşlarım kapıda kuyruk olmuştu,herkesler vardı tüm sevdiklerim kuzey bebeği bekliyordu,ve eşimle beni aldılar ameliyathaneye,çok güzeldi herşey,ne olup bittiğini anlamadan dünyanın en güzel sesini duydum,tostoparlaktı kuzeybebek,tam 3530 gramdı,herşey iyiydi,odaya çıktığımızda bebeğim sürekli inliyordu,daha kucağıma alamadan yoğun bakıma aldılar,bana biraz küvezde duracak okadar dediler,inanmadım,gece,4.30 da eşimi çağırdılar acilen ..Kuzey bebek fenalaşmıştı,iki ciğerini delip tüp takmalılarmış,birde boğazına rahat nefes alsın diye,Ciğerlerini yırtmış suyu çıkarayım diye,ben bunlardan habersiz herhalde bebişimi bana getirecekler diye yollarını gözledim gelmedi kuzeyim,oysa bir mucizeydi o bizim için ,iki başarısız tüp bebek deneyiminden sonra kendiliğinden olmuştu,Tam 8 koca gün yoğun bakımda kaldı hertarafından tüp sarkıyordu,onu öyle görünce yıkıldım,ama yinede umudumu kaybetmedim,şimdi yanımızda Kuzey bebek,çok güçlü benim oğlum,umarım sağlığıda biran önce düzelir,Allah kimselere yaşatmasın...

Son düzenleme:
simaysi geçmiş olsun zor bi dönem atlatmışsın
Allah bebeğini sağlıkla size bağışlasın hiç ayrılmayın
hepimizin bebişleri sağlıklı olsun inşallah

amin canım Rabbim sağlıcakla büyümesini nasip etsin...darısı başımıza...opuyorumnanaktan

simaysi...
Allah ım korusun bir daha böyle sıkıntılar yaşatmaısn inşallah:Saruboceq::Saruboceq:

simaysi canım öncelikle hayırlı olsun ve Allah bir daha üzüntü yaşatmasın...
maşallah oğluşuna canım

simaysi, serin geçmiş olsun.. allah evlatlarınızı sizlere bağışlasın, bundan sonra kederlerini göstermesin dlerim.. kuzularınıza maaşallah

Hikayeler icin cok tesekkurler

Son düzenleme:
hikayeler icin cok tesekkurler...

hikayeler icin cok tesekkurler...

zynp zeynep gözün aydın olsun canım bebeğin hayırlı olsun a.s.a.s.
ANASINA BABASINA VATANINA HAYIRLI EVLAT OLSUN .:Saruboceq:.
güzel Berramız HOŞ GELDİN ADINLA YAŞA GÜZEL MELEK a.s.

zynp zeynep gözün aydın olsun canım bebeğin hayırlı olsun a.s.a.s.
ANASINA BABASINA VATANINA HAYIRLI EVLAT OLSUN .:Saruboceq:.
güzel Berramız HOŞ GELDİN ADINLA YAŞA GÜZEL MELEK a.s.

canım benim sağolasın a.s....allah hepimizin yavrularının mutluluklarını göstersin acılarını yaşatmasın...meleklerimizi bize bağışlasın

hiç aklıma gelmezdi benimde anne olacağımm..erken anneliği yaşayanlardan biride ben olsam gerek...annelik annelik annelik..kelimelerle anlatılmaz.ama oysaki sizler 9 ay herşeyi paylaştğm canlarm bu duyguyu biliyorsunzz...nerden nasıl başlasam bilmeden yazmk geliyor içimden..dolduğunu taştğnı hissediyorum içmdeki duygunun onu ne çok sevdiğimi herkeslere anlatmk istiorum.9 ay boyunca gerek tatlı gerek acı günler yaşadık oğluşumla..son zamanlar sürekli doktor kontrollerndeydk aklım çıkıyodu ona bişi olcak diye..haftada 3kere nst vs yakın takibe alınmştık..meleğimle yollarda gidip geldik.meleğimin plesentası kireçlenmşti ve bu olay bizi 5 hafta sürükledi her gidsişimde ya alır korkusuyla gittim hastaneye..ve 15 eylül günü kontrole çağrmştı drum..ama açık kapıda bırkmştı bize.12den sonra bişi yeme en geç 7bçkta burda ol dedi..alabilirim giiblernden konşmştu.bizde 15 eylül sabahı hastane çantamızıda alark annem eşim ve ben hastane yolunu tuttuk giderken resmler çekldim ama içimde hep burukluk vardı gçzlerm doluyodu.kimseye belli etmemeye çalışıyordum ama..hastaneye geldik ve drumu aradılarr dr geldi kontrol etti ve 1 saat bekletemm plesentası taş keslmş suyu sadece kafADA KALMŞ DEDı..ben kendimi zor tutuyorumm yutkuna yutkuna bi hal oldum..hemen odama çıkardılar..kilomu ölçtüler..odamda nstye bağladılarr hemşireler kendi aralarnda sancısı ypok neden alıolar felan die mırıldanıolardı..ağrısız sancısız doğm yaşadm..rüya gibiydi herşeyy..hemşire geldi önlüğümü giydrdi.ailemi dışarı aldı ve lavma yaptı sonda taktı ve korkulcak bişim değilmş eskidenmş o benm hastanemde uyuşturark yaptılar lavma yaplşdktn 10 dk sonra tuvalete gittim herşey okdr hızla ilerlioduki herkes şaşkındı.şaşkınlktan konuşamıyor kurbanlık koyun gibi ne derlerse yapıodum.hemşireler tekrar geldi beni sedyey aldılarr bende bi garplik ağlıcam ama çekiniorum zor tutuorum kendimi asansörün oraya kadr annem ben ve sevgili kocacım eşlik ettiler.annemn gözler dolu eşimn öle eşim anenme anne yapma sakın oda başlar ağlamaya diodu sesiz sessiz..ben desen onlar ağlasa başıcam hıçkırıklara...gözüöde iki damla yaşla asansöre bindimm.çokadr garpki ne yapşcağnı bilkmiyorum korku heycann..başmdaki heöşireler çok ciciydi.korkma kızım felan diolardı saçımı felan sevdiler..:))))nese amelyathaneye geldiiikk..elmde kamera hemşirelere şuraya basın hazr felan diorum biras heycandan bras soğuktan titrer gibi oldum herşy çok hızlı ilerledi 10.31 di asansöre binmştm.amelyathanede bi sürü dr hemşire biri damarlarımı açtı biri tansyonumu ölçtü herkesi korkudan inceleyemedm gözlerimi loapamya çalştm drum nerde die sordum gelcek dedilerr..drum geldi nasılsın dedi korkuyorum dedimm:=))bendaha bayılmadm bişi yapmayın ha dedimm:=))))))))sonra hemşire göbek adını ne kpoyalım deidlerr öle ani olduki kafamda bişi yoktu aslnda vardı ama eşimle bunun kavgasını yaptğmz için söyleyemedm.ben babamın ismni istedimm ama eşim istemedi hatta baya tartştk bu konuda oysaki o babasının ismini bebeğimze koydu..nese önmli değil dicektm celal babamın adı die laf ağzıma geldi gene boğazm düğümlendi diyemedm dicektm kadir onuda diyemedm kadir akşamıydı o gün çünkü..s,ize bırakıyorum dedim veeee uyudumm.geriye hiç bişi hatrlamıyorum..10.45te oğlm dünyaya gelmiş..videoya çekmşler saniyesini herşeyini okadr çok ağlamışki canm oğlum demşler km bu bebk kulaç bebek demişler..eşim görnce çok ağlamş..benide 1saat sonra felan getrdiler..başmda hemşirelerr hadi bakalım uyan gözde hanım die sesleniolardı ben çok acıo diyerkten ayıldım ve odama gelene kadr çok acıo demişim narkozun etkisiyle...oğlumu getrdiler bana çok güseldi eşim sana bensio çok güsel dedi ben sana bensio dedim oğlum canım diyerkten koklamışımm..hemşire bebği emzrmeye çalışıo ama süt gelmiodu sezeryan oldğu için...şimdi gene videoyu izedmde eşimde hadi baabacım ye hadi oğlum ham yap deyp duruo hemşire bebği emzrtrken çok güldüm şuann..=))))benden bukadr dünyanın en güsel şeyi anne olmk...dünyada herşeyden çok var ama oğlumdan canımdan bitane var..sçs annecim canım oğlum doruğum allahım bzi hiç ayırmasın....
(maşallah deyin teyzeleri)2950 gr doğdu canm oğlum 37+ken doğdu..20sindede mevlütünü yaptk buda mevlüt fotomuzz.)

Son düzenleme:
Allaha şükürler olsun sonunda bende meleğime kavuştum teyzeleri Dün gece saat 23: 45 te dünya ya geldi minik meleğim 3.550 gr. 50 cm doğdu minik kızım ve en önemlisi de ilk evlilik yıl dönümümüzde doğdu annesinin bitanesi ve buda küçük prensesimin resimi teyzeleri.....

Son düzenleme:
maasallah acnım cook dadluu allah analı babalı büyütsün insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…